IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 2
ingerash spune:
Hello, eu ma invart pe aici
A venit prietena mea si m-a scos afara sa ne lamurim , ea credea ca sunt suparat din cauza ei, dar i-am explicat ca ma streseaza bacul, intrarea la faculta, etc...
A fost bine, am mancat ciocolata ceea ce imi ridica automat moralul (macar asa un pic)
Mai tarziu cred ca ma pun sa ma uit la un film. Cred ca eu am latit pagina , plz scuze...
Va
angy11 spune:
Am aparut si eu,am fost la scoala,la Real la cumparaturi,apoi la niste prieteni,unde am jucat carti si ne-am uitat la meci.
In tot acest timp,copiii au fost deosebit de cuminti.
Flavia,cand ma uitam la meci,mai ales prima repriza,ma gandeam ca o ia poli de la CFR Cluj si-atunci sa vezi ce-mi faci.
Noroc ca au egalat.
Himmel,imi imaginez ca arata beton panselutele tale.
In Timisoara incep sa infloreasca pomii,abia astept sa inforeasca cei de pe alee care duce de la Michelangelo la universitate,aia imi plac mult,sper sa nu ratez ocazia sa le fac o poza.
Ingerash,urmeaza PM-ul.
Va pup!Duminica placuta!
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sper ca aveti o duminica placuta. La noi e vremea frumoasa, adica e putin soare si avem 12°C.
Ingerash, vezi ca a trecut si cearta cu prietena ta. Iti trimit si eu virtual cioco ca sa te simti mai bine. Eu una nu prea ma omor dupa dulciuri, ci am numai citeodata momente cind mananc. Mai mult imi plac praji si torturi. Tiramisu yammmiii, de care nu mai pap de cind cu gripa aviara, ca se face cu oua crude.
Angy, sper ca te simti mai bine. Sa ai grija de tine si sa te bucuri ca ai brave Kinder (copii cuminti).
Impreuna, sper ca si tu esti bine si ca ai petrecut.
Ma lamuriti si pe mine ce inseamna pandispan pe romaneste, e un fel de chec sau blat? ca mie cuvantul asta nu imi zice nimic pe .ro. Cuvantul asta l-am intalnit la subiectele de la bucatarie. Mersi de explicatii.
la toate si pe maine. Va doresc o saptamana care vine usoara si fara stress,
Himmelsduft
photos
angy11 spune:
Himmel,cu mult mai bine nu ma simt,dar nu-mi mai pot permite sa bolesc ca am prea multa treaba.
Din cate stiu eu pandispanul e blatul de tort.
Ingerash ai primt mailul?
Flavia,de maine sper sa te avem mai des aici,cu toate ca de maine eu o sa fiu mai ocupata,dar imi tineti voi locul.
V-am pupat,fug la treaba.
impreuna spune:
Aici sunt si eu, zilele astea mi-am scos parleala la plimbari, am trecut pe acasa mai mult in vizita:)
De maine dc vreu plimbari o voi face singura sau cu prietenii, ca sotul incepe o noua saptamana de munca
Angy mie imi place sa s-a terminat meciul dintre CFR si Poli egal, ca tin cu amandoua
ingerash, Him, ca vad ca si voi va distrati
La chestii de bucatarie nu ma pricep:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
Buna dimineata
e ora 12 noaptea, imediat ma culc si eu, am intrat sa va salut rapid, tocmai m-am uitat la un documentar f interesant.
Angy, am primit mailul tau, mersi mult, o sa te trec in lista de mess si o sa iti mai cer niste informatii.
Himmel, eu sunt ciocolatomana, cand aut de tort de ciocolata simt ca o iau razna.
Impreuna, ma distrez cat pot.
Deci, vreau sa va zic ccc ca sunt supe rhappy, va povestesc maine mai multe,
va pup si sa aveti o saptamana cat mai frumoasa...
impreuna spune:
Neatza si de la mine, chiar daca e aproape 1 noaptea:)))
Si eu va doresc o saptamana faina, daca nu chiar week-end prelungit
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sper ca sinteti bine toate. Hai ca nu va cert ca sintem pe pagina 4.
La noi a fost azi soare, dar acum a inceput sa ploua.
Acum intru scurt, ca plecam la Leo, sa isi primeasca portia de morcovi.
Azi am avut migräne si o trebuit sa iau tablete, dar acum e mai bine. Il las pe sot sa calareasca, ca daca calaresc eu ma zguduie Leo si iar o sa am durere de cap.
Cite un la toate si pe mai tarziu,
Himmelsduft
photos
angy11 spune:
Himmel,pussy sa-ti treaca migrena,pe mine tot nu m-a lasat de tot durerea aceea,dar bine ca s-a inventat algocaminul
Ingerash poti visa deja la vacanta,la noi asa e,toata lumea vorbeste de vacanta,mai putin eu.
Flavia ce mai e nou pe la Cluj? Noi o sa ne intalnim cu clujenii,concurentii la concurs,intotdeauna ne-am inteles bine cu ei chit ca concuram.
Eu azi am aflat ca la Olimpiada o sa cantam luni,incepe la 9 dimineata,elevul meu dintr-a IX e printre primii asa ca v-a trebui sa fim la opt acolo.
Ce e mai nasol e ca nu am gasit masina,microbus de incarcat intrumente si sunt tare stresata.
In rest treaba peste treaba,acasa.iar la scoala ma lasa nervii,l-am chemat pe colegul meu care e prof la Facultate sa-i mai asculte si el sa mai aud o parere.
Nu va suparati pe mine daca bat apa-n piua cu asta,dar efectiv sunt stresata,olimpiada de gimnaziu a fost apa de ploaie pe langa asta.
Va pup si va doresc o saptamana placuta!
ingerash spune:
Hello, si eu pe aici
mai am o simulare si gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Impreuna, matinala ca mine ?
Himmel, sper ca ti-a trecut durerea, salutari la Leo
Angy, foarte bine ca vorbesti de olimpiada, doar de asta suntem aici sa ne ascultam grijile, bucuriile...
Sa va zic si eu acuma: am fost "invitata" sa scriu la un mic ziar impartit in vreo 2 scoli generale. e ok pt. mine sa am practica in meserie :) si ma bucur foarte mult.
In alta ordina de idei, tineti-mi si mie pumnii maine,
Va pup pe toate