IN BANAT LA NOI ACASA (V)

IN BANAT LA NOI ACASA (V) | Autor: angy11

Link direct la acest mesaj

Poftiti la capitolul cinci:

Banatenii va doresc Paste Fericit!

Angy11 : Timisoara(Chisoda-jud. Timis)
Corina : Caransebes(Carpa,Golet-jud. Caras Severin)
Deya : Resita
dia bi :Timisoara, Dubova(jud. Caras Severin,Clisura Dunarii)
dia codat : Oravita,Timisoara
Himmelsduft : Timisoara
ingerash : Timisoara
impreuna : Timisoara
Silvana : Timisoara,Soca(jud. Timis),Moldova Noua(jud.Caras Severin)
Toria : Lugoj
Valenka : Resita
Viorella Hoff : Timisoara
Yasmine : Lugoj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62275&whichpage=1" target="_blank">cap.1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65559" target="_blank">cap.2
www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=68380" target="_blank">cap.3
www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=TopicQuote&TOPIC_ID=70776&FORUM_ID=51" target="_blank">cap.4

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Primmmmmmmmmmmmmaaaaa!
Mi-o venit jumatatea acasa si nu dorm inca. Sint super happy.
Maine scriu iar, pina atunci somn usor si cite un la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ceau fetelor, am intrat si eu sa va salut, sunt obosita si un pic trista, am aflat rezultatul de la mate, am trecut, dar nu cu o nota stralucita, acum imi zic si ai mei sa nu ma agit si eu tot ma agit, asa cevaaaaaa

Himel, mersi de aprecieri, la romana era 2,50

Angy, vad ca ai muncit la mesaje in seara asta, capitolul 5, wow, ce beton suntem bune (am pus pozele)
Si o intrebare: cum se face ca desi la simulari notele sunt absolut catastrofale, la bac au toti note mari? ca eu sunt super stresata acum si toti zic ccc ca ma agit prea mult

Impreuna, unde esti? te pup

Eu maine ma apuc sa lucru la partea teoretica de la atestat, am tot materialul, dar trebuie sa il bat la comp si sa il duc la verificat. Va doresc un we cat mai placut ( aaaaaaaaah si trebe si sa invat pt. ultima simulare, dar oricum invat pregatind atestatul)

pe toate, si pe cele care absenteaza

p.s. vedeti ca a venit Angy cu catalogul

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Angy, nu fii suparici. De ocupata ce am fost cu sotul, nu am intrat mai repede si cind am intrat scurt am uitat sa citesc ce e scris mai sus de tine.
Sa stai in pat si sa ai grija de tine, eventual mergi la dr daca nu iti trece. Eu iti doresc sa poti dormii. Insanatosire grabnica. Un dulce pe partea dreapta, daca stinga doare.
Nici Ludwig nu e firma noastra preferata, noi preferam Roland, Korg si Yamaha.
Ingerash, spor la invatat, nu te agita ca nu merita. Maine scriu mai mult, acum ma mai ocup de sot.
Somn usor, pe maine,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ingerash,o sa-ti scriu pe PM,cu toate ca urasc asta cum e cu bacucul,simulare,note....
Urasc PM-ul.
himmel.e ok esti motivata,venit sot acasa,....esti de-a dreptul invoita[:)
Flavia?esti campiona ,mai da si pe la noi suntem pe locul 6
Toria,chiar vreu un semn de la tine.

Mergi la inceput

Himmel,sunt cuminte te ascult,fug in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ei, asa imi place de voi, fete harnice

Am disparut din peisaj ca de obicei in wk am program cu sotul, asa ca sa ma puneti absenta ... motivata

ingerash ce super au iesit pozele, esti o frumoasa. Imi place mai ales prima, aia pt sufletelul tau:)
Hai nu mai fi suparata pt note, tinem pumnii sa iei note mari la bac

Pupici, am

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

OK.Flavia esti motivata,spor la treburi.

Eu tot asa,mai mult in pat stau,dar dupamasa vreau sa ma duc sa ii ascult pe cei doi care merg la Olimpiada mare.

Ingerash,eu am vazut nota in lista,greu,dar am vazut-o.Restul pozelor sunt foarte faine.

Himmel,sa te vedem la treaba,ca asa ai promis.

Va doresc WE placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ceau fetelor, ce faceti?
eu scriu la atestat, de o sa imi ia foc tastatura , defapt acum iau o pauza ca mor de somn.
Ma bucur ca v-au placut pozele, si mie imi plac, abia astept sa imi fac albumul.
In alta ordine de idei, ma streseaza de numa apropierea bacului si simularile de nu se mai intelege nimeni cu mine, ma simt vinovata pt. ce s-a intamplat la romana, desi toti imi spun ca nu am nici o vina (mai ales pentru ca vroiam sa am si eu o nota mare pe lista, orgoliul asta ), m-am certat cu cea mai buan prietena a mea, parca am luat-o razna , vreau sa imi revin!!!!!!! abia astept sa treaca ultima simulare, sper sa ma pot relaxa dupa aia, sa ies din oras, sa schimb aerul, etc

gata ca nu vreau sa va deprim si pe voi! sa imi tineti pumnii sa imi revin, si sa fiu asa cum sunt de obicei:

va pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Azi am fost harnica si am pus panselute in jardiniere si arata super. E soare la noi asa ca am profitat de ocazie. Asa ca sper ca ma motivati ca am lipsit pina acum.
Voi ce faceti?

Angy, sper ca te simti acum mai bine, ca daca nu iti fac trimitere la dr.

Ingerash, lasa ca trece si asta, nu ne deprimi, stii doar ca sintem virtual alaturi de tine. Gandestete ca sint lucruri mai importante decit simularile. Incearca sa te relaxezi, dute in oras si papa o inghetata (asta numai daca nu ploua), dute in parcul Rozelor, poate sint inflorite flori, apoi cind vii acasa ia o baie cu spumant si vei fi ca noua. Faptul ca te-ai certat cu prietena ta, nu-i bine, dar asa vezi daca ti-e prietena buna si te intelege ca acum esti sub stress. Nu esti tu de vina de ceea ce sa intamplat la romana, asta sa iti intre bine la capsor, ca daca nu primeste puncte minus de la noi

Impreuna,

Salutari si pe mai tarziu,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Hallo fetelor!

Am revenit! Am papat inghetata prima data pe anul asta, asa ca sper sa nu racesc.
Voi pe unde sinteti?

la toate si seara placuta,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput