In ce masura v-au ajutat cremele antivergeturi?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu ma dau cu Asla Vital, e foarte buna si nici nu e asa scumpa, e pe baza de argila si vitamina E parca.
Eu in urma slabirii am facut vergeturi pe coapse si am inceput sa ma dau si pe acolo cu crema si acuma aproape ca nu se mai vad.
Eu o recomand din tot sufletul.

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Sigh sigh,eu sunt plina de ele:-(Si nasteri nu am avut,nu slabesc si ma ingras brusc..singurele explicatii sunt ereditatea(cred)si un dezechilibru hormonal accentuat.Am folosit multe creme,din farmacie,din plafar,nimic nu te ajuta daca ruperea de colagen s-a produs deja.Strivectin,de exemplu,mi-a folosit stopand evolutia unora care erau inca rosii dar pe cele vechi nu a avut nici un efect.Ma gandesc sa fac o micropigmentare,ca tare urate mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Eu al folosit Sanosan, dar la un moment dat ma umplusem de bube pe burta.Mi-au aparut putine , pe solduri , care acum se vad ff putin.Nu titati, TOTUL DEPINDE DE CALIATEA PIELII, de cat de elastica este pielea voastra.Totusi ideea de baza este ca pielea sa fie ff hidratata.
La cat mai putine vergeturi!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

totul depinde de tipu;l de piele!! eu am folosit pana in luna a 7-a crema antivergeturi de la chicco Mamma donna, si nu ama vut nici urma de vergetura, apoi am trecut pe Asla vital iar din sapt 32-33 m-am umplut peste noapte de vergeturi pe burtik, noroc ca doar pe burta!!! acuma ma da cu o crema speciala antivergeturi dar nu vad prea mari schimbari, decat ca s-a retras burtik si s-au mai diminuat!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput