Mamici casnice (28)
Raspunsuri - Pagina 8
gegea spune:
Si daca tot sunt la capitolul "vizionat poze", m-am pus la punct cu "prospaturile". M-au incantat la nebunie pozele micului Robert, are niste ochi super expresivi si e duuuuuuulceeeeeee... iar mamica lui e tanara si frumoasa foc...
Cavalerul Luciei e si el la inaltime. Baiat mare are mama, sa va traiasca!
Geani si Daria (03.04.05)
maria2mami spune:
Geani multumim muuuult.
Fetele ce ziceti de intalneala de 1 iunie din herastrau de pe insula copiilor propusa de Andra pentru 5 ani de ???
Voi ce faceti....ne intalnim acolo....ar fi superrrrr!?
mmiha
maria2mami spune:
Dana banana...super tare faza cu soacra-talas-o nene, daca ea vrea si are pofta de ciocolata calda....in Postul Pastelui!
mmiha
light spune:
MErsi Gegea, mersi...Chiar asa, ia sa mai dau si io o ocheada pe la pozele alea sa vad ce a mai aparut!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
light spune:
Mai fetelor, io sunt un pic mai dusa cu pluta. Nu vreti sa va puneti si voi numele de la nickuri in paranteza ca sa stiu si eu ai cui sunt copilasii? Unde e cazul, ca vad ca unele fete au numele pus la numele albumului, dar altele nu, si eu sunt cam derutata.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
gegea spune:
Gata... plecam la drum.
Poate nu va gasesc la capitol nou cand ma intorc.
si sporovaiala placuta!
Geani si Daria(03.04.05)
symaco spune:
salutare!
noi avem vreme buna,acum am venit de afara...am scris cu creta in fata casei.ii inebunim pe unii vecini!
fac repede ceva de papa+o baita la syb+nani,la 17 avem party la mc-donalds!baiatul unei prietene imlineste 4 ani!
maine avem inca o aniversare,un prieten al sotului aniverseaza 50de ani...asa ca ne auzim saptamana viitoare!.
amr-ul 9 zile!
un we frumos va doresc!
pozele cu robert sunt totale!!
alexa si mami spune:
cori, distractie placuta! incepemn galeria sau mai asteptam putin?
tina, ai grija ca strengara corinei vrea sa ti-o ia inainte!
TINA, CORINA!!!
alexa & fam
alexa si mami spune:
beyyy, dormiti? suntem pe pagina 2. RU-SI-NI-CA, RU-SI-NI-CA, RUSINICAAAAAAAAAA!!!
alexa & fam
mihaela amalia spune:
Chiar fetele, voi mai stiti ceva de Tinuta?????
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)