Mamici casnice (28)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela amalia spune:
Ce belea mare mai esti Cami, impreuna cu Robert
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
maria2mami spune:
Mai am unu tareeeeeee
Merge soacra pe bicicleta. O vede ginerele si o intreaba:
- Unde mergi, mama-soacra?
- La cimitir.
- Si cine aduce acasa bicicleta?
Fla ia si serveste-te de www.haz.ro/index.php3?ce=bancuri&categorii=47" target="_blank">aici
diadaniela spune:
Moama,ce as vrea sa-i dau si eu asemenea replici soacrei!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Moama,ce as vrea sa-i dau si eu asemenea replici soacrei!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
si io, si io.
alexa & fam
diadaniela spune:
Acus am vazut pozele,Cami!
Robert e bestial!,da' tu esti nebuna rau.Gramada pe el sa-l fotografiezi.
Dana
maria2mami spune:
Mai Cami...e baietell......off si tu ! Lasa baiatul in pace...parca am fi surori si eu am zapacit-o pe Maria cu pozele, de 1 an jum de cand am cump aparatul are peste 5000 in Pc.
Super tare!
Am pus si noi poze noi!
mmiha
mihaela amalia spune:
Dana banana de unde iei tu serialele de la neveste disperate????
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
gegea spune:
'Neata si de la noi!
mmiha, multumesc.
Cami, haioase rau pozicile.
Daria face un pic de nani, iar dupa ce se trezeste, ne imbarcam si plecam la tusi in vizita, aa ca dispar o perioada de prin zona.
Dar pana atunci, sunt pe faza.
Geani si Daria(03.04.05)
gegea spune:
mmiha, am vazut si pozele ingerasei tale. Ce frumoasa e... si ce cretisori are, manca-o-ar mama pe ea!
Geani si Daria (03.04.05)