Mamici casnice (28)
Raspunsuri - Pagina 11
malla spune:
fetele, sunteto totale!!!
Mai sa va spun eu ceva: Uite Andrei papa , pana acuma a papat lapte di pireu de fructe, deocamdata nu am trecut la masa de pranz, dar concluzia e ca mananca la fel de bine ca zilele trecute. Febra nu mai are, dar tot ce e posibil sa ii revina... No, imi spuneti doagnosticul lui? Please!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
Vreau sa stiu de ce nu va treziti, este ora 11:41... Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pai, de cand va astept... Sau sunteti la gratare???
Adinella
Andrei si Adriana
alexa si mami spune:
adriana, noi suntem acasa, inca. asteptam colegu' apoi plecam pa.
somnoroasele au avut treaba aseara :)
alexa & fam
osna spune:
la mine acum e 11,deci buna dimineata si multumesc de cafea.
este asa frumos afara,soare si cald,mancam ceva repede,bem cafeluta si iesim la plimbare in parc.
diadaniela spune:
Mai,eu sunt treaza de la 8 ,dar colegu'doarme inca.
Situatie frumoasa!
Adinela ,este posibil ca micutul tau sa se fi luptat cu vreun virus.L-a doborat si ...gata.Cand un bb face febra fara vreun alt simptom este f posibil sa fie din cauza asta.Eu am patit cu fii-mea asa ceva si mi-a spus dr ce ti-am spus eu tie .
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Daniela, hai sa te intreb ceva: dar nu te superi?
"Colegul" e sotul tau? Pt. ca imi place cum ii spui: e tare sod!!!
Adinella
Andrei si Adriana
diadaniela spune:
Da ,e sotul meu.Cami a inventat asta cu colegu' ,deci ii platesc drepturi de autor.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
sunt_mamica spune:
neata si la mine!desi deja a trecut de mult!
nu mai e nimeni pe aici?
fetelor ajutati-ma si pe mine !tre sa botez un bb peste 3 sapt si nu stiu ce sa cumpar!spuneti-mi si mie ca-s mica si nestiutoare!
ilinca
diadaniela spune:
Trebuie sa-i cumperi tot.Adica sa-l imbraci de la piele (asa se spune).
Dana