Mamici casnice (28)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
Spun si eu noapte buna si vise placute.
Si miine dimineatza astept cafelutza calda... si daca se poate la pat, si cu putzin lapte... si... si cam atit.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
mie imi e tare leneeeeeeeeeeeeee!
a pregatit colegu' masa si am mancat ca vaca.cat a pregatit el masa eu am dormit si acum sunt zombi.uitai sa zic ,ca am baut si un pahar de Tamaioasa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
No, hai sa dau eu cafeluta, daca tot bantui pe aici!
Ma, peste ce da omul...!!!Ies si eu dupa sase luni cu prietenii si ma intorc cu Andreiul meu acasa marait si cu febra, ardea tot ca un "semineu" :) Da, sase luni nu prea am iesit tot din cauza lui ca e tareeeeeeee sensibilut si am zis sa il protejez... dar asta nici la sase luni vad ca nu e pregatit sa de-a piept cu lumea...
Acuma stau si il,veghez, ... ca nu mai imi vine sa mai plec nicaieri sa ma relaxez cu prietenii...decat sa stau asa ca-n "transa" asteptand sa fie mai bine odorul... Mai bine stau acasa si imi vad de treaba si nimeni nu mai are nici un bai...
Ps: Se vede din glas ca sunt iritata???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzumesc pentru cafea...
Adriana da' ce iritata esti maî ! Uite, eu vazui ca esti Sanatate multa lui Andreiutzu
Gata, dispar din cadru ca lumea vaz ca doarme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
alexa si mami spune:
'neata casnicute!
adriana, ce matinala esti! multumesc de cafeloi. sanatate la andreiutu!
cami, vin si eu la varza. io nu pot face ca ccc colegu' e sensibil la stomnac si nu maninca.
vad ca e soaaaare. cred ca azi avem plimbari la greu in program.
pup
alexa & fam
diadaniela spune:
Neata!
Adinela,se vede mai,ca esti iritata.Stai linistita ,ca asa se mai imbolnavesc copii.Stiu ca e greu sa-ti vezi puiul bolnavior,dar e inevitabil.
Un pupic pt voi si sanatate!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
pentru cele care inca n-atzi facut prezentza...
Tina daca nu te-ai pregatit ieri, treci azi la ultimele retushuri ca la noapte nashti. Nashtere ushoara
diadaniela spune:
Alina,am dormit tun!
Dana