Dermatita atopica (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Salut...

Noi suntem binisor. DA s-a mutat de pe picioruse pe maini si pe cort. i claie peste gramada, i-au aparut si niste brobonite pe gat, care refuz sa cred ca are legatura cu eczema. Sper totusi sa fie doar de la caldura. O sa astept sa vad cum evolueaza.

Pupici

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Off topic: Iulia, nu ai activata mesajeria privata. Am vrut sa-ti tri mit doua vorbe pe privat...

Pupici

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Usorlili,am incercat de mai multe ori sa activez PM-ul ,dar nu am reusit.M-am dus in profil si am acceptat sa primesc mesaje.Trebuia sa procedez altfel?Ca nu mi-a iesitJulax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Acum m-am dus in mesaje private si am activat.Sa vad daca merge.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

A mersSi abia acum am vazut in stanga mesaje private si am zis sa incerc sa intru si aici,ca pana acum credeam ca se activeaza din profil personal.Astept un semn de la tine.
Pana una alta Alex s-a scarpinat pe manutza pna i-a dat sangelePe fatza e binisor.Are o zona rosie cat unghia mica.Sper sa ramana asa sau sa treaca.Si iar ma gandesc cum vom merge la mare...Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataset spune:

Revin cu precizari.
D-na doctor homeopat ne-a indicat sa verificam daca salteaua patutului copilului este din iarba de mare (nu este buna la alergici) si sa o inlocuim cu saltea RELAXA.
In alplicarea tratamentului am avut ghinion deoarece copilul a facut varicela (la varste foarte mici sau prea mari este periculos) si a trebuit sa intrerupem tratamentul timp de 3 saptamani. Ca sa recapitulez in legatura cu tratametul cu infuzie de ceai de "trei frati patati": se pun 2 lingurite la 1 cana de apa pentru infuzia pentru baut la biberon; pentru baie se face o infuzie din 1 lingura ceai la 1 litru apa , dupa ce copilul este spalat cu apa normala si cu sapun cu "unt de shea" (untul de shea este obtinut din arborele de shea din Africa si are cea mai mare concentratie de vitamina E ce hidrateaza pielea, vezi magazinul Naturalia (Mosilor sau Calea Floresca) este limpezit cu infuzia de ceai. Infuzia trebuie sa stea 20 min. in ibric acoperit. Este recomandat ca bebe sa doarma pe saltea Relaxa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataset spune:

Revin cu precizari:
Ceaiul facut din planta "trei frati patati" se face infuzie pt baut (2 lingurite la 1 cana , se acopera 20 min ), pt baita (1 lingura la 1 litru de apa , copilul se limpezeste la sfarsit cu infuzia de plante). Pt baie mi-a fost recomandat sapun din unt de shea

Mergi la inceput

Mersi de precizari,cataset!Ceai"trei frati patati"am vazut si la farmacii normale,nu homeopate.E acelasi ceai,cred.Sapunul banuiesc ca tot de la farmacia homeopata ai luat,nu?Dar bebele tau nu se scarpina cand a avut perioada critica?Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitamarian1 spune:

Buna, tuturor mamicilor.Eu sunt Alina, am o fetita Anda,de 3 ani si 3 luni si ne confruntam cu aceeasi problema.Mai intai a avut pe obrajori, la 5 luni, apoi pe picioruse si brate.Acum are in jurul guritei.Andei ii trece cu triderm unguent, dat o singura data.Eu nu am dat-o cu unguentele hidrocortizonice, decat f. putin si nu ii trece.Problema e ca ii trece si peste ceva timp apare iar.Mai ales daca ii este cald, daca mananca ceva, se irita imediat, daca ii curge nasucul(asta e mai tot timpul, pt. ca merge la camin).Scuze ca nu stiu sa atasez poze, sper sa reusesc maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitamarian1 spune:

Acum un an am fost la un alergolog in Bacau, si i-am facut analize, mi-a spus ca e DA, si tratamentul a fost elocom si elidel.Cu elocom nu ii trece si elidel nici nu i-am cumparat, avand in vedere pericolul.Mi-a recomandat un test la 20 alergeni, dar mi-a spus ca nu il pot face pt. ca Anda are sistemul imunitar slabit de la desele raceli si tratamente cu antibiotice.Acum Anda a facut si stomatita aftoasa si am citit pe pediatru.ro ca exista o legatura intre cele doua boli.Va trebui sa-i intaresc mult imunitatea, dar in mod natural, pt. ca nu mai suporta medicamente.Acum ia singulair, de 3 luni, pt. ca are si rinita alergica!Suntem satui de ketof, claritine,si altele.Stomatita se face si de la dexametazona, nu am stiut, dar acum vad efectele pe fetita mea.

Mergi la inceput