Dermatita atopica (2)
Raspunsuri - Pagina 23
usorlili spune:
Am facut poze si astazi. Le pun si p-astea
obrajori
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
usorlili spune:
Anda, multumim pentru vestile bune. Orice obrajor curat (mai curat) inseamna o batalie castigata (asa-mi ridic eu moralul).
Carina a fost rau-rau? Ai folosit si altceva in afara de Mustela? Ce faceai cand avea puseu?
TUDOR (29.09.2006)
carina spune:
Si carina a primit creme cu cortizon pe care le foloseam cu masura cand avea puseu, dar am folosit cremele si uleiul de mai sus permanent si asa, plus odata cu varsta, crizele au scazut ca numar si ca intensitate. Ea a primit locoid crelo ca si medicament si antihistaminice orale.
Eu sunt rezervata cu antihistaminicele pentru ca a mea fetita face alergie (nu puseuri de DA) si la alte alimente si avem nevoie atunci (nu mereu aceleasi - acum 2 saptamani a fost banuita ciocolata de exemplu).
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
julax spune:
Nu mi-a venit sa cred ce mult s-a scris de ieri dimineata de cand nu m-am mai uitat pe aici.Eu trec zilnic pe aici si chiar ma bucur cand mai vad ca a mai trecut cineva si a mai scris cate ceva(maiales vesti bune,ca vorba ta usorlili ma gandesc ca ii va veni si si lui Alex randul)
Asa...Ce mult il hidradezi pe Tudor!Eu il hidratez de 3-4 pe fatza si 1-2 ori pe corp.Nu m-am gandit ca ar avea nevoie asa mult.De la tg.Mures mi-a spus de 2 ori/zi(dimineata si seara),dar nu cred ca ae nici o problema.
Aeara l-am dat cu putin cortizon(Locoid)si e oarecum acceptabil.Fusesem ieri dupa amiaza la o mamica cu o fetitza de 28 ani care arata foarte bine.A folosit Ultralan(cand era asa micutza avusese si ea ceva de genul si un alergolog de atunci i-a recomandat asta si a fost f multumita)Eu am Ultralan dar cand am vazut ca are0,5%cortizon am apelat la Locoid(0,1%)Acum sunt mai multe informatii si cu cat stii mai multe cu atat tinzi sa fii mai precaut,dar asta e.Mai scriu acusica ca mai merg la Alex sa vad daca s-a trezit.
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Usorlili frumoase poze.Te-am zarit si pe tine in una.De ce nu apari in mai multe?Se vede la Tudor DA,dar nu e de speriat.E un simpatic oricum.
Carina bine ca ai trecut de ce era mai greu,dar poate termini definitiv cu DA.Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Alex asa e cand sta la soare.In rest,cine nu stie nu-si da seama ca are DA.Aici e si mai bine.O sa va arat si manutza cand mai fac poze.Julax @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
usorlili spune:
Iulia, pai Alexutu arata chiar bine. Chiar ca daca nu ai sti nu ai zice ca are DA. Bravo. Voiam sa te intreb daca a fost vreodata mai rau de atat.Este ok pe fata acum, dupa ce i-ai dat cu cortizon pe corp?
Frumos Alex, frumoasa mami, frumoasa buni.
Nu mi-ai spus de sirop. Mai continuati?
Am vazut-o si pe Carinuta, care este o adevarata dominisoara.
Ma bate un gand. Ce-ar fi as deschid un subiect, sa rog mamicile care s-au confruntat cu DA sa ne povesteasca in cateva randuri cum a evoluat, cand s-a mai ameliorat si cum au scapat. Pentru ca la subiectul DA majoritatea postarilor se temina pur si simplu...nimeni nu a spus "gata, plec ca noi am scapat de DA". Oare sa deschid subiect?
Edit: Eu de regula nu apar in poze pentru ca fiind "fotograful sef" raman mereu pe afara.
TUDOR (29.09.2006)
julax spune:
Noi mai continuam cu siropul,dar 2,5ml/zi(deci am injumatatit cantitatea)si e bine.Nici cortizonul nu ne-a facut probleme si sper sa ramana asa.Alex a fost mai rau de atat,doar ai vazut poze.Daca vrei o sa mai caut sa mai arat si altele in care se vedea mai tare.
Multumim de aprecieri
.Si eu sunt in majoritatea pozelor fotograf sef
,dar intind mana si click click .E asa evident ca eu fotografiez?Si chiar daca ar fi...![]()
Interesanta idee cu noul subiect.Stii ca eu ma gandeam sa deschid unul cand vom scapa de DA,dar clar ca poti sa-l deschizi ca poate ne ajuta sa mai aflam cate ceva.
Julax @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
cataset spune:
Am si eu un bebe de 5 luni cu Dermatita Atopica. A aparut la 2 luni desi era alimentat natural si a devenit destul de severa pe la 3 luni (obraji rosii, piele aspra pe burtica, genunchi, picioare). Am fost pe la: 2 dermatologi, 1 doctor de la Alexandrescu de la gastro , teste de IgE si lapte de vaca (nimic anormal), 2 medici pediatri si 1 medic homeopat.
Medicii dermato au recomandat creme pe baza de cortizon, pediatrii au spus sa nu ii mai dam lapte de mama ci Humana pe baza de soia (nici un rezultat), doctora de la spital i-a luat sange de l-au ciuruit fara nici un rezultat (nu era alergic la testele lor), in fine doctorul homeopat ne-a dat tratamentul cel mai bun cu rezultate remarcabile.
Doctorul homeopat Maria Chirila de la Cabinetul “NATURALIA" din Voluntari (vezi Formula As nr 514
http://www.formula-as.ro/reviste_51466-pentrumilioane-de-oameni,-primavara-devine-un-calvardr.-maria-chirila...-.html
ne-a ajutat sa intelegem cum sa ajutam copilul prin schimbarea stilului de viata alimentar: produsele din magazine trebuie alese cu grija deoarece circa 80% din ele contin conservanti, aditivi chimici , E-uri daunatoare sanatatii copiilor mai ales celor alergici. Produsele de pe piata care sunt prezente in afara sezonului lor de cultura sunt superchimizate si fortate artificial sa creasca, prin consumul lor de otravim cu buna stiinta noi si copii nostri. In concluzie suntem ceea ce mancam: daca mancam mancare vie (legume, fructe) si carne din vietati crescute natural suntem oameni; daca mancam E240, E250, benzoat de sodiu sau alte prostii sau carne de vietati hranite cu putreziciuni (la fermele de gaini pasarile mananca faine de oase) suntem niste bolnavi. Puii de om trebuie sa manance natural (lapte de mama care se hraneste natural, fructe crescute din pomul sanatos, legume iesite din pamantul darnic de la tara).
In conclezie micutul a primit un tratament de dezintoxicare de 2 luni alcatuit din pastile homeopate dizolvate de apa administrate regulat cumbinat cu bai cu infuzie de ceai de "Trei frati patati" . Efectele s-au vazut dupa 2 zile prin catifelarea pielii acolo unde era aspra, precum si prin disparitia treptata a rosetei din obraji. Acum copilul ia inca tratament si mai are doar pe un obraz o mica pata roz care va dispare in curand.
julax spune:
Cataset in primul rand ma bucur ca bebele tau e bine si ca ne-ai impartasit si noua experienta ta.Cam la fel s-a declansat si la noi DA desi alaptam.Dar ,repet,cele cateva linguritze de suc de portocala(cine stie cat de naturala o fi)e posibil sa-i fi declansat DA
.In fine...Cam tarziu pentru regrete.
Cam ce cantitate de ceai pui in apa?II faci baie doar cu ceai?As vrea sa incerc si eu.De cat timp faceti tratamentul?Julax @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete