Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Multumim mult de tot pentru urari! Si puiutilor vostri numai sanatate si voie buna le doresc.

Bine ai venit, Paula!

Si eu o dau pe fata tot cu minunea aia de crema de la bubchen, dar vad ca se impaca bine cu ea. Oricum, ma gandesc pentru vara sa iau una cu factor de protectie mare.

Da, miroase 3-ul ca un magazin de chimicale, cel putin mie asa-mi aduce!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani Maria , Mateea Ioana si Flavia-Nicoleta, sa cresteti mari si frumoase si sa aveti numai noroc in viata!

Pupicei!!

Camelia & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani printeselor noaste Maria , Mateea Ioana si Flavia-Nicoleta, sa cresca mari si frumoase si sa aiba numai noroc in viata!
Multumim tuturor de urari si dorim tot binele din lume la toti bebelusii si familiile lor,chiar daca noi scriem mai rar.
Eu am fost astazi la targ - Kids expo, si am cheltuit o caruta de bani pe hainute, dar se merita. Lucruri ffffffffff frumoase si la preturi convenabile. la toata lumea.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

sa va mai spunem ce facem noi.....ne intoarcem de pe burtica pe fata, ca invers mai perfectionam- ne-a iesit numai o sg data ,dormim pe o parte, ridicam usor capul de pe pernuta, tragem paturica pe fata, radem in hohote, camtam si facem numai prostioare mancam binisor si vrem numai tontoroi la mami in brate . Acum ca avem 4 luni ne place si mai mult suntem si noi oameni mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ia aruncati si un ochi aici daca vrei sa va faceti pofta de mancare!
http://www.gustos.ro/

Mie i-mi place foarte multi si chiar ai de unde te inspira.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulai spune:

tocmai ce spuneam ca ma pricep de nu mai pot...
RIPLEYvezi... acuma merge? Nu stiu daca o sa ma identifici ca nu cred sa apar in vreo poza.... m-as uita acum sa spun precis dar merge netu' ca melcu si nu ma risc.Poate recunosti copii...

Mergi la inceput

salutari noilor membri si multa sanatate lor si familiilor lor.
Bine ati venit alatui de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

paula, ce frumusica fetita ta cea mareee!! bravo. si cea mica ii calca pe urme, seamana ca doua picaturi de apa.
sa va traiasca, sa fie sanatoase, vesele si frumoase si sa va bucurati la maxim de momentele petrecute impreuna!

melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

a, si bine ai venit in grupul dependentelor de DC!

melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Paula, bine ai venit! Da, mai, nu stiu cum va gasesc eu pe la alte subiecte, la fel s-a intamplat si cu Miha. Si nu pot sa nu va invit sa va alaturati noua, ca tare grup frumos mai avem aici.

Mergi la inceput