Mamici de mai-iunie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
Diana79 spune:
DianaR felicitari pt carutz, bebele tau sa se bucure de el.
Roxana eu nu vreau sa-mi faca sotul meu pana cand vin din spital mai ales ca aici te tine doar 24 de ore. Vreau sa amenajam impreuna. Avem cam totul exeptand lenjeria pe care o voi lua eu un curand. O sa astept pana dupa Pasti si apoi ne apucam.
Plus de asta sotul meu nu se prea pricepe...ii trebuie ajutor asa ca nu-l las singurel.
Oricum abia asteptam sa fie totul pregatit si apoi printzesa noastra sa vina.
Si eu am 31 de sapt...mai e un piculetz.
Acum sa nu crezi ca zic ca e rau ca sotul tau vrea asa. Depinde de fiecare. 
Multa liniste pe aici de cateva zile.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
ama_kaly spune:
nikolett2445
scuze pentru intarziere, in ultimele zile am lipsit de pe forum ca n-am avut net.Acum te-am trecut pe listuta, felicitari pentru
David si bine ai venit la noi!
Multumesc fetelor care m-au felicitat pentru greutatea lui bebe si celor care si-au facut griji cat timp am lipsit: Irinel, ina, florypop, shoricutza, VoichiV, virgi, Alia, Diana79, CamiM, LYLY si amalisimona!(sper ca n-am uitat pe nimeni si daca da, imi cer scuze!)Va
pe toate!!!io
37 fix cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
ama_kaly spune:
quote:Eu mi-am luat ieri din Carrefour sutien de alaptat din bumbac de la Jolidon cu 30RON..
Originally posted by adriella
DianaR felicitari pt. carut! E o achizitie f. buna. Sa-l folositi sanatosi. Asa este, Graco avea oferte tentante, si eu as fi vrut sa cumpar dar am un sot cam superstitios, intai vrea sa vada....in rest , vb. ta „ subtirica expozitia”.
Tot am vrut sa zic sa ne intalnim si noi cand mai vi prin Tm , bineinteles daca se poate...
Am fost azi in Real si am luat sutiene pt. alaptat din bumbac cu 160.000 lei/buc. de la Jolidon.Adriella
33
Tu cum ai gasit la 16RON? Noemi si CatXO ma bucur ca ne-ati dat vesti despre voi! V-am sters din lista rosie de pe prima pagina!
Irinel tinem pumnii pentru o nastere usoara si un bebe grasun si frumos!
Sa ne tii la curent cu tot ce se intampla! Nu-mi vine sa cred ca am intrat deja in termen si de acum putem naste oricand
Eu nici nu mi-am finalizat bagajul de spital!
Te pupic si ai grija de tine !io
37 fix cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
Irinel spune:
DianaR, Ama, nu nasc inca. E drept ca pot sa nasc oricand de acum, da vad ca nu se intampla nimic nou, decat ca eu tot cred ca elimin la dopul ala. Numai ca azi doctorul mi-a zis ca dopul are musai firisoare de sange, asa ca ce am vazut eu nu e dopul. Acum, eu stiam ca dopul poate fi cu sau fara urme de sange si daca e fara, poate sa mai dureze chiar multicel pana la nastere,daca e cu sange, nasti curand. CUm o fi de fapt?
DianaR, ai retinut bine numele
, si sora mea tot asa imi prezice, chiar sunt curioasa... Mi-ar fi drag sa fie fetita.
Ama, parca nici mie nu-mi vine a crede ca deja putem naste oricand si trec zilele asa repede...O sa va tin la curent cu siguranta, da cred ca mai dureaza macar cateva zile. Vad ca tu in principiu, daca te lasa Seby, prinzi Pastele cu burtica... Da oricum nu mai e mult deloc... Sa nu uit, bine ai revenit, chiar se simtea lipsa ta.
Diana79 noi am aranjat totul (la primul bebe) cred ca prin sapt 32-33 daca nu ma insel. De ce sa fie prea devreme? Mai bine sa le luati usor-usor. Si, cum ziceai si tu, aici, in 24 de ore poti fi acasa cu bebe, si in cele 24 de ore sotul sta mai mult pe drumuri pe la spital sau daca va aduceti aminte de ceva de cumparat trebuie sa dea fuga, e bine ca acasa sa fie toate puse la punct. Si apoi, e asa de placut...
Virgi, ce-a zis Lee? Nu mai e nici o sansa sa se intoarca bebelina? Parca citisem de posibilitatea de intoarcere manuala de catre medic, sau aberez?
Fetele care va luati sutien de alaptat, peste tot am citit ca e bine sa fie luat cu un numar macar mai mare decat sutienul pe care il purtati acum, deci gravida fiind, ca sanii mai cresc dupa nastere. La mine asa a fost.
Lyly sper ca te-a mai lasat raul.
Eu la sarcina asta am avut mai rar arsuri decat la prima,da vad ca pe final cam recuperez. Si am pus deja 17 kg!!! Ufffffff, ce greu va fi sa le dau jos...
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani
LYLY809 spune:
Buna dimineata!
DianaR, vaz ca tot Graco ai luat pana la urma, felicitari pentru achizitie, sa-l stapaniti sanatosi!
Bulino, ca varianta la parchet, gandeste-te si la un linoleum fain, care sa imite parchetul! Se curata usor, nu ca mocheta, dar nu-mi dau seama cat de mari ar fi costurile...
Nu am sperante sa-mi fie mai bine decat o data cu coborarea lui Samburica, dar va multumesc inca o data tuturor pentru sfaturi si incurajari
Cat despre decoratul camerei bebelusului, eu nici nu indraznesc sa deschid gura, daca simpla achizitie a caruciorului a provocat furtuna... sa o faca singur! (sotul, nu Samburica
)
Lacri 31+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
adriella spune:
Ama,
si eu am fost mirata de pret, pt. ca acum o luna in magazinul Bega era peste 30 RON/buc. si n-am luat ca nu stiam cat imi vor mai creste sanii, insa ieri cand am vazut la 16 RON n-am mai stat pe ganduri si am luat 3 perechi 70B...si am primit si rest 2 RON
din 50.
Nu gasesc pe nicaieri camasi de noapte...![]()
Lili, si eu sufar din cauza decorarii camerei, nici sotul meu nu vrea sa faca mai nimic..., nu patut, nici carut, nici macar hainute cu ca sa-l scot din maternitate...mai cumpar eu lucruri marunte pe ascus...si cand ma gandesc el pleaca peste 2 sapt in Italia, iar cand voi fi in sapt 40 iar v-a fi plecat toata saptamana. Nu am pe nimeni langa mine care ar pute sa ma ajute in vre-un fel, parintii mei nu stiu de sarcina, iar parintii lui sunt nepasatori.
Mi-e tare frica de o depresie post-partum...![]()
Adriella
33w
DianaR spune:
Adriella, si mie mi-ar face placere sa ne intalnim. Noi mergem aproape saptamanal la Timisoara si uneori mai stam si peste noapte. Cu proxima ocazie cand stam mai mult iti trimit PM. Ok?
Cum nu stiu parintii despre sarcina?????
Si daca sotul va fi plecat atunci cu atat mai mult trebuie sa pregatiti totul mai repede!
Irinel, imi place numele, de asta l-am retinut!
Las ca mai sta bebe, ca asa-i de obicei la al doilea...
Ama, probabil o fi fost oferta in Real la sutiene de alaptat. Bine zice Irinel, trebuie luat un numar muuult mai mare decat cel dinainte de sarcina, eu aveam cam 75 B inainte, si dupa ce am nascut imi trebuia cam 90C poate si mai mult... Laptaria, de....
Lyly, pai daca mi s-a pus pata! Multumesc de urari si tie si celorlalte fete (Diana, Adriella)
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
cypocs spune:
salutare burticute , ma bucur sa va vad active.Ama bine ai revenit , chiar ti-am simtit lipsa .
Luana , ai 100 pupici de la mine
pt cuvintele alea catre fata "inteleapta".
Eu m-am trezit asta-noapte racanind de durere, un carcel idiot .Am mai patit asa .Cu visele si eu am filmulete multe noaptea cu sotul meu si vreo boarfa mica

ce faceti voi astazi in week-end , vad ca a aparut soarele ?
Virgi , eu zic ca se mai poate intoarce , asa a patit o colega de-a mea .
Si eu am luat pampers de 3-6 kg , 78 bucati , dar cred ca o sa mai iau ca daca bagam cate 8 pe zi , in medie , intr-o saptamana sunt gata .
ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
carminabulina spune:
Salutare, salutare!!!!
Nici nu stiu cu ce sa incep...noi de ieri suntem in renovari, azi o sa terminam cu vopsitul, maine si poimaine curatenie si amenajari. De-abia stept sa vad camera pusa la punct, sa-i spal lucrusoarele sa-mi fac bagajul si pe urma ceo fi o fi
.
Am si eu vise "erotice" cu barbatul meu...care e cu alata, dar invariabil el imi explica (in vis) ca nu vede de ma framant atata ca familia e familie iar sexul e altceva
...si ma trezesc ingrozita. Intr-un vis se facea ca o baga in casa dupa ce adormeam eu si o ascundea in balcon
, si cand i-am prins am ramas surprinsa de cat de ingenios devenise sotul meu...totusi sa-ti aduci amanta pe balcon in timp ce sotia doarme
.
M-am hotarat la mocheta pt. camera lui bebe...si cam atat deocamdata.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
virgi spune:
Salutare fete dragi!!!!
Am ajuns si noi acasa..asta ca a inceput o ploaie torentiala..si ne-a stricat distractia.
Ama - ma bucur sa aud ca esti bine..si ca ai revenit in forta.
Irinel, Alia - Lee mi-a spus ca bb de regula se intoarce pana in sapt..36, dar pozitia bebelinei mele ( si banuiesc ca nu e singurul caz pe ca l-a vazut asa),,,ii da de banuit...si m-a prevenit..ca daca nu se intampla nimic...el nu se risca sa ma lase sa nasc normal..are mai bine de o luna de cand sta in aceeasi pozitie. Eu sper din tot sufletul sa se intampale o minune si sa se intoarca...ca mi-e frica de cezariana de mor...
DianaR - felicitari pentru achizitionarea carutului..si eu as fi vrut unul...de la Graco...dar nu am gasit.
Noi, astazi am vizitat un market foarte mare...sa cautam in principiu - hartie grofata..si n-am gasit....asa ca Luana..raman la varianta "pictatul cu carioca"....si n-am sa le mananc...le fac doar de forma. Dar, am gasit pentru patul lui bb..paturica si invelitoare de saltea..(o chestie pe care va dormi bb) ...si surpriza si aici...acolo nu am putut sa le desfacem..ca erau sigilate..si cand am ajuns acasa..erau asa de mari.....ca sunt perfecte pentru patul nostru.
. acum am nevoie de un croitor sa mi le taie in doua si sa le traga la masina.....
Cat despre camera lui bb...noi i-am gasit un colt in dormitorul nostru.... celelalte dormitoare sunt cam departe de dormitorul nostru......asa ca astazi am muncit si am facut modificari..dar am gasit loc pentru patul lui bb. Am spalat o parte din lucrurile lui bb...am nimerit un detergent foarte bun...ca le-a facut asa de pufoase si moi...in mare am cam terminat ...mai avem de lucrat la patul lui bb...
am pus poze cu imensa paturica pentru bb
, sa nu radeti.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/7bcf

Adriella