Mamici de mai-iunie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
26octombrie spune:
Lyly, vin, vin! sa dai si tu pe pm id-ul tau de yahoo, ca ne intelegem mai lesne cu de-astea 
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
virgi spune:
Luana - da, stiu despre ce fel de hartie vorbesti....am sa caut la market....sper sa si gasesc....
Cozonac..nu am cu ce sa fac...ca o dobitoaca de la posta n-a lasat-o pe mama sa-mi puna in pachet o sticluta de rom....ca vai, daca se sparge..vezi Doamne ce se poate intampla.
Dar poate reusim sa avem si noi 2 oua..macar sa dam cioc.
Multumesc
inaioana spune:
Da, hartie creponata se numeste, Luana! Nasa mea facea asa ouale, ieseau o spendoare!
Fetelor, nu s-a intamplat nimic deosebit. La subiectul lui Nayel, io ma jucam frumos cu Alia si a venit una care ne-a luat la rost ca ne ia jucariile, ca ce ne jucam atata, ca cine ne-a dat voie sa ne jucam acolo..etc!
Dar noi am fost tari pe pozitii si ne-am aparat, plus ca a venit si Luana si a certat-o putin pe tanti aia. Amiss intervenise si ea dar foarte impaciutor ceea ce n-ar fi avut efect la tanti. Cred ca s-a rezolvat intre timp!![]()

Virgi si Neda , felicitari pentru vestile bune si bebelusii grasutzi!
Bogdana, am folosit cosul vreo 3 luni dar cred ca merge si mai mult.
Ioana
34 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Roxana Claudia spune:
Virgi felicitari pentru bebelina grasana; imi inchipui cat de fericiti sunteti.... Abia astept sa merg si eu la eco..pana pe 25 mai e cale lunga!
LYLY tu ai multa grija de tine cu raceala asta; sa nu o lasi sa evolueze. Am citit ca nu prea ai dormit, si stiu cum e! Paradoxul e ca nici ziua nu poti recupera....dar ne descurcam noi. Pana la urma important e ca Samburica sa fie fericit si zglobiu!
Sa vezi chestie interesanta: ieri la gym a venit o mamica cu bebelusul iar Cerasela ne-a facut o demonstratie de masaj: zici ca era modelino
! si asa radea...
Roxana Claudia
http://community.webshots.com/user/Roxaniciu
LYLY809 spune:
Roxana, pacat ca n-am ajuns ieri la gym... Te mai dor coastele?
Virgi, pai esti in stare sa framanti cozonaci??![]()
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
cristina1702 spune:
si pe mine m-a enervat tanti aia care s-a luat la harta cu ioana ...
dar am considerat ca nu avem ce sa-i mai zicem si cum sa o indreptam dupa o asemenea atitudine...cat despre treaba "Sincera sa fiu, imi cam pare rau ca am scris pe topicul asta, pentru ca am impresia ca dl doctor se aglomereaza din ce in ce mai tare..."...m-a dezgustat de tot...iac...
luana m-am bucurat cand am vazut azi ca nu te-ai lasat si ai avut grija sa o pui la punct...bravo!!!
cristina1702 spune:
a...dupa vizita maternitatii de joi seara, am avut primul "cosmar"...am visat ca am mers la control (dar mai aveam doua luni pana la nastere) si ca doctorul a zis sa raman sa nasc...si m-am pus pe bocit pt ca eu nu aveam nici un bagaj pt spital facut si nici hainute pt bebe...si eram disperata pt ca nu aveam timp nici macar sa-i spun sotului ce sa mearga sa cumpere...m-am sculat epuizata de atat plans in somn... m-am amuzat a doua zi...
cristina1702 spune:
inaioana am ratat eu momentul cu pozele cu Katja de la ziua ei de nastere? sau nu le-ai pus inca? mi-e dor de ea...
inaioana spune:
Cristina, ha ha..io am visat azi-noapte ca Traian avea o amanta si i-am prins asupra faptului iar el in loc de o scuza ceva, nu intelegea care e problema mea, ce fac atata caz, sa-mi vad de treaba mea!
Asa ca ..se poate si mai rau!![]()
N-am pus pozele, am uitat de ele. Promit sa ma revansez saptamana viitoare si sa dau de stire cu tam-tam!

Ioana
34 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
virgi spune:
Ne-am intors..ne-am plimbat romantic pe jos....l-am pacalit pe sotul meu..sa lase masina..ca mergem sa luam numai niste fulgi de ciocolata..si l-am dus....prin tot orasul
.. Mie imi este dor de plimbarile de acasa....mi-e dor de trotuarele romanesti..ca aici nu sunt....si trebuie sa te strecori printre masini....dar astazi am reusit.., m-am simtit exact ca acasa.
Claudia...da asa este..suntem foarte bucurosi ca am vazut-o pe bebelina,....si stim ca este bine...ne mai inatlanim cu ea peste 2 sapt. iar apoi..mergem o data sau de doua ori pe saptamana.
Lyly-...eu fac cat poate fi invartit cu robotelul..apoi..preia sotul....ca doar el vrea sa simta mirosul de cozonac in casa..nu ca am fi innebuniti dupa gust....
Anul trecut de Craciun a fost pentru prima data cand am incercat..a crescut..dar la gust..era jalnic...nu avea rom, nu avea zahar vanilat...dar ne-am bucurat ca a mirosit in casa a cozonac.
Ina- un adevarat cosmar.......si eu am avut un vis asemanator cu al tau ...si chiar de curand....dar era cu o koreanca..ceea ce stiu sigur ca n-ar fi posibil....ca astea nu se rad niciodata..acolo unde noi o facem.....iar chinul meu a fost sa-mi spuna daca e rasa sau nu....daca raspunsul ar fi fost nu...as fi stat linistita..ca macar nu ar fi putut avea relatii intime.
..dar m-am trezit si n-am aflat.