Mamici de mai-iunie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
carminabulina spune:
Flory, multumesc frumos pt informatie. Exact asta e dimendiunea de care am nevoie, asa ca maine imi voi trimite sotul si la bricostore si la Eurocarpet pe vacaresti. 5 milioane, e un pret bun...
Imi pare rau ca te-ai simtit rau azi, si eu am avut o zi mai rea, stare de ameteala, greatza si tremurat si m-am gandit ca e de la pastilele alea Gynipral...In rest, sper sa fie totul ok.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Irinel spune:
Flory, Carmina, imi pare rau ca va simtiti asa. Poate un pic de odihna in weekend o sa ajute.
Bogdana, poate ca bebe apasa pe ceva nervi si de-asta amortestie...zic si eu ca habar n-am, da cred ca ar fi bine sa intrebi doctorul.
Carmina, eu parca as vota cu mocheta cand e vorba de bebe, da acum depinde de gusturi. Parchetul tine racoare si e tare. E mai usor de curatat e drept. Uita-te si la covorasele alea de bambus de care vorbesc fetele eventual.
Un weekend placut va doresc.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani
neda spune:
Buna fetelor,
Vin si eu cu vesti de la eco.In sfirsit am si eu parte de o masuratoare la bb.BB e in grafic, in ciuda faptului ca burtica mea nu mai creste.La 30 sapt are 1300gr.Cica e in grafic.Acu daca il compar cu bb-ii vostrii e mai micut, dar cert e ca se dezvolta normal.E pozitionat cu capul in jos, deci trebuie sa ma apuc de exercitiile Kegel.Dr mi-a zis ca am suficienta apa, deci numai vesti bune.
Ama -poti sa il treci si pe bb pe listuta. 1300gr
Neda30+
Diana79 spune:
Neda ma bucur ca este totul bine cu bebele tau. Daca doctorul ti-a spus ca e in grafic atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Carmina si eu as opta pt mocheta...e mult mai buna pt bebe. Sa pui poze cand termini camera sa vedem si noi.
Eu in seara asta m-am trezit cu pofta de Salata de beouf si prin urmare am facut. A iesit f.f. buna. Sper ca nu v-am facut pofta
.
Numai bine si weekend placut
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
Irinel spune:
Neda, felicitari pentru vestile bune. Ama n-are acces la internet momentan, asa ca probabil va trebui sa o mai rogi o data cand mai apare...
Diana79 mmmmmmmmmm sa stii ca ma gandeam de ceva timp sa ma invrednicesc de o salata boeuf da nu m-am apucat. Daca nu nasc pana atunci, sigur fac de Paste; daca nasc...greu de spus daca mai apuc...
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani
aida_o spune:
bogdanai,
amorteala de care te plingi tu, este normala in sarcina (apare in special in a doua jumatate a sarcinii, din cauza cresterii retentiei de apa), si se numeste sindrom de tunel carpian. incearca sa nu dormi pe miini (adica intelegi tu... cu mina sub tine).
daca iti scuturi mina care te deranjeaza, s-ar putea sa te mai linistesti.
pe mine ma calmeaza si daca tin ceva rece in mina, fie un pahar in care am pus apa rece-rece, fie un cub de gheata infasurat in servetele mai groase. sper sa te ajute.
am gasit citeva informatii si aici, in engleza, daca te intereseaza http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/234.html
si circeii sunt normali in sarcina, din cauza ca ne scade "rezerva" de calciu. eu ma chinui tare cu circeii (inclusiv trezit noaptea, intr-o durere cumplita in special la gambe sau talpi), dar n-am ce face... deh, e pentru o cauza nobila, nu? :)
sarcina usoara tuturor fetelor 
37+5
LYLY809 spune:
Diana79, esti grozava
, mi-ai dat o idee de mancare, ca nu mai stiam ce sa fac! Nu prea mai am pofta de nimic, dar ceva trebuie sa fac de mancare, ca acu' nici sotul nu mai mananca din cauza mea...
Florypop, mai ia-ti liber, nu ti-a ramas nimic din concediul de odihna? Pai eu daca mergema la servici in starile in care am fost in ultimele 3 saptamani, ajungeam probabil si la urgenta. Nu trage de tine mai mult decat este cazul.
Ma duk si eu sa vad cine a suparat-o pe Ioana, sa-i spun eventual sa spele putina![]()
Neda, felicitari pentru bebe
Masuratorile astea sunt aproximative, asa sa stii, unei prietene care a nascut o fetita in urma cu o luna i s-a facut masuratoarea inainte de nastere si i s-a comunicat ca are mai putin cu un kg decat avea in realitate! Daca este in grafic, ne bucuram
Roxana, am dat-o pe oscilococcinum, si am luat si Olynth pentru copii. Deci ai ajuns pana la urma la gym.
Vreau sa-mi iau un capotel subtire din bumbac pentru spital, stie cineva unde as putea gasi? Ca eu nu port altminteri asa ceva... Halatele de baie sunt prea groase pentru a le purta in luna iunie!
Am gasit in Cora rochite largi din bumbac, pentru burta care creste vazand cu ochii.
Azi noapte am patit-o si eu, n-am dormit, am ochii cat cepele, iar Samburica s-a jucat incontinuu, in legea lui. Cred ca inventeaza jocuri de unul singur, potrivite pentru spatiul in care se afla si, care, crede dansul, e proprietatea lui de fapt si de drept![]()
Luana, cand intri in concediu ne vedem noi cumva. Nici eu nu mai merg mult timp, caci ma simt ca o ursoaica cand ma deplasez.
Va doresc weekend cat mai placut,
Lacri 31+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
virgi spune:
Salutare
Ne-am intors de la echo....bebelina este ok...are 2kg si 33 saptamani. lichidul amniotic este ok....activitate cardiaca ( foarte activa )..si atat. N-am mai pus nicio intrebare..ca nu aveam ce sa mai intreb.....
Este tot in pozitia fundulet....dar nu era o noutate pentru mine ca-i simteam capul in aceeasi pozitie.....asa ca avem toate sansele sa ne pregatim de cezariana. ![]()
Ina a avut intotdeauna dreptate....fiecare naste cum i se potriveste si nu cum doreste.
Apropo, cine a suparat-o pe ina ????
virgi spune:
Flory - ar trebui sa-ti rezolvi problema cu concediul..si sa stai acasa.....imi pare rau ca nu te simti bine...dar cred ca ai nevoie de odihna.
Diana79- vreau si eu salata de boef..dar aici nu gasesc: gogosari, muraturi, telina, pastarnac.....numai cu morcov si cartofi nu-mi iese.
Neda...felicitari pentru bb.....
Am aflat si eu de curand ca mai e putin si vine Pastele....as vrea sa colorez si eu doua oua cu o carioca..credeti ca ar fi vreo problema?.....ar putea fi toxica?
26octombrie spune:
Virgi, iti dau o solutie mult mai buna pentru colorat oua.
peste tot se gaseste hartie din aceea de ambalat cadouri, nitel shifonata (parca se cheama gofrata), in toate culorile. ca o hartie igienica shifonata, stii tu. A, acum se foloseste f des aici pentru buchetele de flori, alea scurte, le imbraca "manerul" in asa ceva. sper sa te lamuresti despre ce vorbesc. ei bine, tai fashii, cam 10 cm latime si lungi cat sa poti infasura oul in ea plus inca un pic. fierbi ouale, le scoti din apa. apoi iei fashiile si le umezesti (nu le baga cu totul, se uda imediat si se rup) in apa cu otet. apoi iei oul cald si il infasori in fasha asta, il impachetezi bine si il lasi acolo, juma de ora, o ora, pana ce se usuca bine hartia pe el. arata splendid, eu numai asa le voi face de acum incolo (am incercat anul trecut first time). iar culorile sunt mai pastelate, nu au aerul acela comunist, rusesc, cu care ne-am obisnuit...
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005