Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gabitza, slabim de slabit dar cu tzitzi zice Andutzy. Ca eu pot sa recomand mers pe jos pt slabit dar pt ce vrea ea
Multumim pt programul tv:)) Am resuit sa vad primul episod
Andutzy, nu cred ca tine figura cu gheata dar niste exercitii speciale amelioreaza ceva.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oau, fetelor, am uitat sa va spun ca Jane Austin e si una din preferatele mele, iar Mindrie si prejudecata a fost mult, mult timp una din cartile mele preferate. Vizionare placuta!
Ioana, sa stii ca e greu sa scrii un capitol, dar daca ma cooptezi si pe mine si pe Elisor, mai-mai ca l-am da gata. Ce zici!?!
De fapt, eu am intrat sa va spun ca mi-am dat seama brusc ca simbata seara am bilet la Cesaria Evora. Asta nu ar fi nimic, ca nu e chiar una din preferatele mele, desi imi place... De semnalat este faptul ca, in cinci ani, este prima mea seara libera! Voi fi plecata de la 6 si ma voi intoarce probabil dupa ora 11! Deja am inceput sa ma gindesc la biata Tudora, ca nu stiu cum o va adormi tati fara titzi a ei... daca plinge, daca... Si sintem abia joi. Tati m-a pus sa promit ca voi fi relaxata si ma voi bucura de libertate, ca altfel nu ma mai lasa. Auziti, cica are el ac de cojocul Tudorei, chiar daca ar fi sa puna numai filme cu titze...
Hai ca ma intorc la treburi, am intrat numai ca sa va spun... ca mie mi se pare un eveniment seara libera, nu spectacolul in sine.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Intru din nou sa va dau o veste buna... pentru noi. Si asa era subiectul pe pagina 2, sa aveti grija sa scrieti mult miine, ca sa am ce citi la cafea. Sotul meu a cumparat aparat de fotografiat!!! Uraaaa! Ce ma bucur! De atitea ori m-am intristat ca nu pot sa le fac poze fetelor in anumite momente care ar fi trebuit imortalizate... A cumparat un Sony foate performant, a costat caruta de bani, ne-a lasat in chiloti si nici macar in aia... dar cica merita. O sa vedem! Si o sa vedeti si voi... poze, multe poze! Ah, ce ma bucur!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Ana Maria!Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii.

Dadym-imi pare rau ca aseara, de suparata ce eram am uitat sa-ti urez sanatate pentru mama ta si sa dea Dumnezeu sa-si auda nepotelul multi ani de acum incolo.

Sufletzica-nici Maya nu zice mama, dar ea nu zice nici tata si nici un alt cuvant. Vorbeste mult dar nimic care sa semene a cuvant cunoscut .

babygirl-credeam ca Maya este singura care nu baga in gura mai nimic. Felicitari pentru reusita!

Nelia-sa te distrezi cat mai bine in seara ta libera. Si asteptam poze!

Clara-vad ca sunteti plimbarete tare, dar ai conditie fizica, nu gluma.

andutzy-si pe mine ma roade rau problema sosetelor. Ce nu eram eu dotata inainte, dar acum, dupa ce am si slabit destul de mult, nu-mi place deloc ce vad in oglinda. Din pacate nu cred ca se rezolva problema cu gheata. De fapt, nu prea cred ca se rezolva, decat cu operatie estetica

Gabitza si Tdi-am si fost la farmacie si mi-am luat Neutrogena. Vad ca este printre cele ieftine, ce-i drept si tubul este mititel. Multumesc de sfat!

Ioana-nici noi nu scapam de iritatia aia urata. Pana acum aparea si disparea, dar acum se incapataneaza sa nu dispara atat de usor. Am cumparat o alta alifie, care cica ar fi mai buna decat ce foloseam eu pana acum. Astept sa vad efectul, daca nu, cred ca va trebui sa ma duc la doctor. Noroc ca nu pare sa o deranjeze.

Tu pe unde stai de frecventezi parcul Titan?
Am vazut pozele Anei si este o papusica atat de scumpa! Are niste ochi superbi.

Gusta-ce face Mara? Ati mai fost la control cu minunea de la san. Sper ca sunteti bine.

OlgaT-mai da un semn de viata, sa stim ca sunteti bine.

Newmami-ce este cu tine de nu mai scrii? Parca zicea Elisor ca Patrick a fost bolnav. Este bine acum?

La voi deja este vineri si a inceput week-end-ul. Sa aveti o vreme frumoasa si sa profitati din plin de ea!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Fetele, eu ziceam de gheata pe sani. A aplicat chestia asta o prietena de-a mea. Ideea era sa iei un cub de gheata si sa il plimbi pe san, fara insa sa atingi areola sau sfarcul. Cam atat stiam eu, dar daca vreti, o mai intreb o data.
Sa aveti o zi insorita (desi nu prea da semne...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Ana Ileana,Rebeca Elena si Diana Maria...sa fiti niste frumoase

Daca mai aud vreodata ca plange copilu' de la dinti imi dau demisia si trimit copii la orfelinat...aseara i-am dat si nurofen si novocalmin si cu toate astea din ora in ora tipa,apoi intra in acceleratie si urla si ma duceam sa o iau ca trezea blocu...cum se vedea in brate la ma-sa mucles si o puneam iar in pat si dai nani pana data viitoare...la miezu noptii m-am enervat si am pus-o in pat cu mine ca nu aveam de gand sa fac ture toata noaptea...m-am ales cu dintii bine implementati in gingii de la piciorul pe care mi l-a servit direct in pupatoare,apoi mi-a mai asezat putin parul si uite asa la 7 dimineata eram ca dupa o noapte de betie si amor ghebos...si ea evident arata mirific ...
Binenteles ca din ecuatia asta nu putea lipsi Bianca ...asa ca am dormit si ingramadita...abia astept sa treaca urmatorii 20 de ani si sa respir si eu usurata...

Crisdun dupa cum povesteti tu suna mai degarba a "9 saptamani jumate" decat a tratament pentru revigorarea sosetelor ...

Nelia dai cu poze acum...io suport intoxicarea cu ele...iar tu sa uiti vineri ca ai copii ca se descurca sotu daca s-a gandit sa-ti ia biletul la spectacol...gasesteel un surogat pentru tzatza mamii...

Cloreta da ce plimbarete sunteti...parca ma vad pe mine cu Bianca ca acuma nu-mi vine nici scarile sa le cobor cu Delia...dar las ca va prinde bine la amandoua...

Ioana ce-ai mai facut cu funduletu' maimuticii?!

Elisor unde ai fugit?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Neatza

n-am mai scris de mult, nici nu am citit decat ultimele doua pagini, am avut o perioada tare agitata cu mult servici, bebe a fost la bona iar ieri am reusit sa pierd un avion asa ca azi m-am sculat la 7 si nu am nimic de facut...in fine...cu carticica eu credeam ca sunt doua (conform pozelor Laurei) si anume una pe care o are Delia si una pe care nu o are-asta fiind cea cu Winnie pe coperta. Pot sa o iau pe asta cu winnie in engleza si am intelesca vor loreen si elisor si sa o aduc eu in 2 saptamani. La Cta e usor dar la Brasov nu stiu cum sa fac sa ajunga...poate imi scrieti un pm.
In rest Robert creste, e un zambet tot timpul, are 7 dinti si cred ca mai vin si altii in curand pentru ca parca il mananca gangiile.
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monicica ...m-ai facut cel mai fericit om ...vai in ce hal am ajuns cu boala asta pentru jucarii...rau sa ai tare din copilarie...fie vorba intre noi bine ca nu am avut altele mai scumpe,gen diamante sau jeepuri...
Deci io nu mai pot de bucurie sa moara Cici daca va spun...abia o astept...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! Dupa cum spunea si Loreen, Monicica, mi-ai inseninat ziua, ca tare posomorata mai e vremea pe aici...asa ca pana sa citesc mesajul tau ma simteam tare naspa, mai ales ca ma bantuie o raceala cu rosu in gat si muci de cateva zile.
Din cauza racelii n-am avut chef de nimic nici macar de scris, citeam postarile voastre, faceam comentarii vorbind de una singura la calc, dartare greu mi-a fost sa-mi misc destele....
Noutati nu avem, Alexandra intra in tiparul bebeilor de 11 luni, adica neastamparata, catzaratoare, imi cotrobaie toata ziua prin sertare..Gabitza si Loreen stiu ca u vazut o demontratie "live" pe webcam. Mai am un pic si incep operatiunea intarcarea, am obisnuit-o deja sa nu mai adoarma cu tzatza in gura si sa nu-i mai dau papa noaptea.
Nelia, distractie placuta si stai fara griji, sunt convinsa ca sotzul tau o sa se descurce de minune. Am observat ca Alex sta mult mai cuminte, se joaca singura, nu maraie cand sta cu sotzul meu. Chiar si adoarme mai usor cu el. In weekendurile cand a fost cursa de formula 1 dimineta, daca tot se trezea devreme, i-am lasa copilu sa dorm si eu mai mult. la trezire, surpriza mare, amandoi stateau tolaniti si sforaiau la unison pe canapea. Pai in general daca vreau s-o mai culc dimineata cu mine e circ mare...asa ca astept cu nerabdare urmatoarea cursa.
La capitolul sani si eu stau jalnic de tot, imi vine sa plang cand ma uit in oglinda si vad ce-au ajus, vorba Laurei, sosete scamosate. o sa incerc dupa terminarea alaptatului cu creme, gheata, tot ce se pate ptr a salva ce-a mai ramas din ele. Sincer, visez la un implant, dar n-am deocamdata nici banii nici curajul sa-mi fac asa ceva. dar ce bine ar arata...
gata, s-a zis pauza mea, s-a trezit maimutzica si incepe dezastrul

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
LA MULTI ANI PRINTESELOR! Sa cresteti mari si frumoase.

Dupa ce aseara a picat netul ca un nesimtit m-am suparat si m-am uitat la ultima varianta ecranizata a romanului Mandrie si Prejudecata, ca tot eram singura treaza, restul poporului dormind. Raman si eu la parerea ca serialul de pe TVR1 e cea mai reusita ecranizare.
Alexia e fresh acum si roade la un biscuite, singurul pe care o sa il vada pana la ora 13.00. De acum e smechera. Azi m-a luat de mana si m-a tras ca sa o duc unde a vrut ea. Pana acum nu a factu asa ceva.
Nelia distractie placuta!
Tdi nu am vazut eu bine sauerau 6 mese? woau dar e ceva!
Deci eu vreau poze cu hainele de la crocco!!!!!Nu ma mai joc!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput