Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 2
loreen spune:
Mama Ada daca mi-a dat tanti marimile puse deoparte la vanzare fac crima de coccodrillo...am stat azi aproape 2 ore sa ma bag in cutii si sa-i scotii lui fii-mea marimile...si am mairamas si fara baterie la masina pe chestia asta...![]()
Da nu-i asa ca-s frumoase mai?!
Sa ne vezi in parc pe toti cu copii imbracati ca surorile Chesler( o fi bine scris?!
?)...
Simona slabe sanse sa fie la voi cartea care o vreau eu...astept inca raspunsul de la Monicica daca o fi aia...daca nu ma ling pe bot asta e...oricum multumesc mult pentru intentie si spor la cumparaturi...
Nelia gustoase prajituri...daca nu m-ar arde lenea pe alocuri chiar m-as apuca...insa recunosc solemn cu mana pe corason ca prefer sa cumpar biscuiti pentru bebelusi iar lui Bianca i-am taiat portia de dulce cam de multisor pe motiv ca ...asa mi-a venit mie...in cel mai fericit caz papa biscuitii lui Delia...iar de vita ce sa zic...nu fac deloc pentru ca eu nu o suport...am avut hepatita cand eram mica si mi s-a servit in mod obscen de des incat acuma si sa fie ultima chestie care as gasi-o de mancare tot nu as hali asa ceva...iar copii trebuie sa se invete cu lipsa ei...
Vai Corni ce fete avem...mi-e groaza sa ma gandesc mai departe...saracutza Timeea ...da a stat la curatat?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Ada_74 spune:
Nu, mai, Loreen, ca era mamica de baiat, imi facea mie concurenta. Concurenta e de fapt prea mult spus, ca a lasat vreo 10 mil acolo, eu am fost mic copil pe langa ea.
Corni, bine ca a fost doar atat si nu s-a lovit. Am vazut floarea in poza. Vezi ca am citit despre ea ca este otravitoare (daca e mancata). Eu am asezat-o intr-un loc unde nu are acces Sergiu. Dupa cum are obiceiul sa bage tot in gura, probabil ar fi rupt o frunza sa o rontaie.
Lili si Sergiu (11.05.2005)
loreen spune:
Ada mama te inseli...12 a lasat si maine vine sa mai ia cate ceva...si fi-su are un an jumate...daca vrei ceva sa-mi spui ca maine ma duc acolo si ii spun sa puna de-o parte
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Ada_74 spune:
Acum imi explic de ce nu gaseam niciodata marimea lui Sergiu
. Daca ajungi inaintea mea (si a ei
), m-ar interesa niste pantaloni (nu foarte subtiri) si niste bluzite, asa, pentru afara, nu de stat in casa.
loreen spune:
Ada ajung in jur de 11...am sa ma uit ce mai este si le pun deoparte pentru tine...marimea 92 sau 86?!
si Delia 26.04.05
ioanailincam spune:
Salutare, taica!
Iata-ma asa devreme pe DC pentru ca mi s-a intamplat un fenomen cu care nu am mai avut de mult de-a face: Mogaldea s-a culcat la 20.10. De 3 zile sunt in extaz, adoarme iar singura in pat si foarte repede (ma rog aseara adormise de-a dresptul pe masa de infasat dupa baie, mi-a povestit taica'su). Asa ca reteta e simpla: nu mai doarme duap ora 16, oboseala maxima pe afara cu copii si catei, facut baita + laptin si apoi somn cand incearca sa adoarma in fund, dar aplecata peste picioare
. Sper sa o aplic cu succes in continuare.
Andutzy - noi nu ajungem la parc la Obor, ci doar in Titan. Iar despre week-end, desi cred ca ajung in Herastrau trebuie sa ma intalnesc cu niste foste colege, la care am restante la vizionat, asa ca nu cred ca mai apuc sa va vizionez. Asta in orice caz DACA ajung ca tati iar are fotbal si duminica cine stie ce se mai intampla. Ah, dar nu stiati ca vin ploile? Parca vad ca stam inchisi in casa
.
OlgaM - m-ai amuzat cu "marfa si naspa". Pe primul nu-l folosesc nici eu, dar pe al doilea pana si mama il foloseste![]()
Sufletzica - cu stimulentul nu mai stiu cum e, dar pot sa intreb maine ca ma duc in AMzei. Nu cred ca v-am spus, acum vreo saptamana mi-a zis bona ca m-a cautat cineva de la Protectia Copilului, iar ea in loc sa-i ia numarul de telefon si numele, i l-a dat pe-al meu de la serviciu. Evident ca aia nu a mai sunat. Asa ca maine vreau neaparat sa merg (sa vedem daca apuc pentru ca am niste urgente de dimineata), ca de atunci ma chinui sa ajung si nu mai apuc. Te tin la curent daca aflu ceva.
De coafor nu stiu sa-ti zic ca nu stau in zona, iar tamplari si zuhravi nu cunosc sau aia pe care ii cunosc nu merita recomandati.
Florentina - de mult vreau sa-ti spun ca astept cu mare interes slide-ul, dar imi era jena sa intreb daca mai faci. Dar daca ai zis ca-l faci... acum astept![]()
Androix - multa sanatate lui Filip, e naspa (nu rade, OlgaM) sa ai herpes si mai ales la varste atat de mici.
Chris - vreau si eu slide-ul cu schimbarile din DOOM, te rog.
Babygirl - sa speram ca minunea cu Papadia va tine mai mult de 3 zile. Am vazut-o in pozele din parc, ma innebunesc dupa costumasul roz cu vernil. Of, abia astept sa vina caldura sa am motiv sa-i reinnoiesc garderoba maimutei ca tare ma mananca palmele. Voi va dati seama ca trebuie sa le luam de vara tot, de la A la Z, ca de anul trecut nu le mai vine nimic? Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez.
Monu - nici eu nu ii dau la desert fructe, de fapt eu nu ii dau desert. Dar cand vom ajunge la etapa asta nu ii voi da. Fructele e bine sa fie mancate intre mese, ca gustare, asta inlusiv pentru noi. Este convingerea mea ca in sarcina nu m-am ingrasat prea mult pentru ca tocmai incepusem sa aplic acest regim.
Teddy - wow, a ta mananca de 2 ori pe zi legume? La noi nu mai incap. In orice caz auzisem ca solutia sa nu se mai trezeasca noaptea este sa le dai seara o masa obisnuita (adica piure consistent, nu lapte). Eram pe cale sa aplic si eu metoda, dar vad ca de vreo saptamana a renuntat singura si cu ocazia asta am terminat-o si cu alaptatul
. Culmea e ca laptic mai iese si tot asa ca la vacuta, in jeturi. Dar probabil nu mai e mult. Iar la sutiene ce sa zic, exact cum am banuit: ultimul sutien achizitionat il voi da nasei Anei (ale carei sutiene le-am purtat in sarcina si dupa nastere, ea fiind mai solida de fel) ca e prea frumos sa il arunc, dar prea mare sa il mai imbrac
.
Simiena - te asteptam mai des cu scumpetea ta de baietel. Chiar voiam sa mai dau adunarea, sunt atatea fete care au disparut: Stefania, Rodica, Mariamunteanu, Kittyb, Mstroie, Anky, Robotzica, Corail, Geanina, OlgaT, Luluku, Ellyb, Andreea.a, Micorint, LauraRadulescu etc., nu mai zic de marele absente, stiu ele care sunt, precum si fetele noi, care s-au laudat ca vin in forta, dar ne-au pacalit. Vad ca pana si Elisor ne-a parasit azi. Hai sa mai dam o strigare la condicuta!
Asa, nici n-a fost prea mult de raspuns, sper ca nu am uitat ceva.
Si fiindca ziceam mai devreme ca va arat cu ce se indeletniceste Ana uitati
/aici si aici. Electrician o face mama![]()
Si nu ratati cum a adormit aseara ca la ce nervi aveam ca a trebuit totusi sa-i dau sa manance ca tac'su nu se pricepe la biberoane, am aruncat-o in patut si am gasit-o asa la urmatoarea vizita.
Eu sunt cam suparata ca nu stiu exact cum facem de Paste cu plecatul acasa. Multi dintre clienti s-au gandit ca ar fi bine sa vina in Romania in saptamana de dinainte, totul culminand cu unul care vrea sa sarbatoreasca 10 ani de cand a venit in Romania cu fabrica fix in vinerea mare. SI mai e si la Ploiest si mai e si clientul meu. Asa ca stau pe ganduri cum sa fac, vreau sa vorbesc si cu sefa - poate ar spala ea fata in fata clientului, dar s-ar putea sa nu fie in tara - in cel mai rau caz, iar familionul, oprim la client, sarbatorim si vedem ce mai e de facut si ne continuam drumul spre Bacau. Daca eram fara Ana nici nu ezitam, da rcu ea dupa noi parca mi-e oarecum. Ce sa mai zic ca eu visam sa-mi iau de joi concediu ca m-am saturat de vizite acasa tot pe graba, nu mai zic ca se face anul de cand nu am mai ajuns.
No, cam asta a fost. Ma duc sa vad ce mai e de facut, ca sunt in curs de producere a piureului lu' Mogaldea. Noapte buna va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Tulai, am scris aproape o pagina
. Ma, io nu ma las pana nu scriu un capitol intr-o seara. LOL
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andutzy spune:
Mai fetelor, nu aruncati cu pietre sau rosii stricate(nu de alta dar sunt scumpe), va rog, chiar nu mai stiti ce zicea una dintre fete cu gheata pe sani?(nu va gandti la scene de 9 saptamani si jumatate, ci doar un tratament anti sosete lasate-mai, poate asta vroia sa obtina si Mickey Rourke de la kim basinger?
). Stiu ca discutia asta s-a purtat mai de mult, imi pare rau ca nu am salvat atunci, dar era prematur pentru mine, inca alaptam si imi era teama sa nu fac ceva noduli de la rece.ufff....ce oi vrea eu? sa-mi obtin aspectul feciorelnic? oricum, de colacelul de pe talie nu cred ca mai scap, macar de as reusi sa mai retusez alte capitole...
Dragos a mancat azi cu mare placere tocanita de dovlecei. Sper sa-l tna acest apetit.
Va pupizam,
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
gabitzam spune:
Cumnata-mii dupa ce a terminat alaptatul i-am facut cadou crema de sani de la Avon, zicea ca a fost buna. Dupa cite am vazut si-a revenit atunci la dimensiuni destul de repede.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni