tampoane 'intra'?
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
E singurul mesaj pe care il mai scriu la acest subiect,
am mai "auzit" asta undeva....
quote:
P.S.1: Pm era un mesaj de multumire pt ajutor ! Daca nu stii sa apreciezi cuvantul "multumesc"...
puteam trai si fara...
quote:
P.S.2: Nu transforma subiectul despre tampoane in rautati gratuite!
te bagi la una mica parte-n parte..cu suporteri??
...n-o mai lua asa direct, esti prea stresata, tu...doar suntem fete frumoase...e pacat sa facem riduri, nu??
...in general....eu vreau pace..liniste..fluturasi..floricele...tu nu??
promit ca voi incerca si pemparshii
numai bine!!!
..intre mine si.. mine...fie vorba...singura ironie detectabila este numai in mesajul referitor la sotz..si la prietena...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
anka-maria spune:
Alynutzo
nu-i bai, daca tu te intelegi bine cu OB-urile dar esti sigura ca mirosul ala e real? Adica sa nu fie cumva ca punctul ala negru al meu pe care numai io il vad si pt. care am sapat 3 zile rezultand o ditamai groapa pe fatza pe care chiar o vede toata lumea
. Firar-ar mama ei de oglinda, ca mi-am luat d-aia care mareste de x-ori
.
just me
Alynutza spune:
anka, posibil sa fie "pata" mea, ca am nasul mai sensibil, in plus sunt si igieno-maniaca (vara fac cate dusuri posibil pe zi, daca ajung la 10 mie mi-e ok, chiar daca mama ma certa cand stateam cu ea ca "se duce pielea"). Asta e, o data ce am descoperit cat de bine e cu tampon intern (nu tu miros, nu tu jena, nu tu fas-fas) nu mai vreau/pot sa renuntz la ele.
Insa in chestiile intime, fiecare are dreptul sa aleaga cum ii e mai confortabil.
de 15 iulie
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Mentionez ca probleme precum: fashait, miros neplacut, senzatie de ud si alte grozavenii apar daca nu respecti reguli elementare de igiena (schimbarea absorbantului la timp) perfect valabile si in cazul OB -urilor. Cand ajungi sa degaji astfel de mirosuri e clar ca si daca purtai OB ar fi trebuit sa-l schimbi deja.
Hai mai Anka, doar nu crezi ca stateam o zi intreaga cu absorbantul!!! Mirosul aparea repede, fie ca-ti vine a crede sau nu.
olguttza spune:
Organismu meu nu prea tolereaza corpuri straine! O fi de ras, n-o fi, da mi s-a-ntamplat, de fiecare data cand am incercat OB-uri, ca ele sa-mi fie respinse si, efectiv, "expulzate", ca sa zic asa. Ca sa nu mai spun cat ma scotea din sarite atza aia! Drept pentru care, raman fidela pemparshilor (care, intr-adevar, vara sunt de moarte) si cre'ca si ei imi sunt fideli mie, caci nu fashaie! ![]()
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
anka-maria spune:
Mara76, tu cate dusuri faci pe zi?![]()
Scuzati fetele creca' nesimtita sunt io ca la mine mi se parea ca miros cand uitam de mine
sau pe la petreceri cand ma zbantzuiam ca nebuna. Da si voi sunteti prea sensibile
just me
krelia spune:
Pana la urma, eu cred ca tine de anatomia fiecareia dintre noi....(cum ne simtim cu tampoana, cum ne simtitm cu absorbante)...asa cum spunea o fata..
..si fiecare vorbim si sfatuim in functie de ce ni s-a intamplat noua...
eu folosesc ob-ri de vreo 2000 de ani
(mai exact de prin liceu) si evident, daca m-a prins pe nepregatite am acceptat si absorbantele, ca masura de "urgenta".....
"Industria produselor igienizante si cosmetizante a evoluat foarte mult in ultimele doua decenii, scopul fiind acela de a aduce cat mai multe facilitati utilizatorilor, astfel incat "probleme" cum ar fi menstruatia lunara sa nu mai reprezinte conditionari care sa modifice cursul activitatilor zilnice ale fiecarei femei. Tampoanele interne, ca si absorbantele, sunt produse de acest tip si sunt aprobate de forurile medicale specializate. Ori de cate ori exista un risc, fie el si foarte rar intalnit, producatorii sunt obligati sa il mentioneze in prospectul produsului. Este adevarat, foarte rar, tampoanele vaginale pot determina aparitia socului toxic. Care ar fi mecanismul care genereaza un astfel de sindrom, care altfel spus este foarte grav? Fluxul sanguin normal al menstruatiei este stopat, astfel incat sa nu se scurga in afara vaginului, prin intermediul tampoanelor. In mod normal, acest sange este lipsit de microbi, dar stagnarea lui face ca el sa devina un mediu propice dezvoltarii microbilor, care in anumite conditii pot dezvolta toxine ce pot trece in circulatia sanguina generala, si in acest mod determina aparitia socului toxico-septic. Daca vrei o comparatie foarte plastica, apele curgatoare au mult mai putini microbi decat cele statatoare. Totusi, riscul este foarte mic, in conditiile unui organism sanatos, atat din punct de vedere general, cat si genital. Explicatia aceasta este utila si pentru a intelege de ce se recomanda ca tampoanele sa se schimbe la un interval de cel mult 5-6 ore. In rest, decizia iti apartine. Ea nu poate fi decat personala."
(Sursa - formula as)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
Mara76 spune:
Anka, iarna doar unul, dar vara sunt fara numar, fara numar...
, Alinutza cunoaste. Si da, eu sunt excesiv de sensibila la mirosuri in general, asta asa e. La cel mai mic miros care ma deranjeaza, stomacul meu se manifesta.
viermisor spune:
Multumesc fetelor pentru parerile voastre.
Cel mai mult m-a amuzat Olguttza
(scuze, dar nu ma pot abtine).
"Ca sa nu mai spun cat ma scotea din sarite atza aia! "
Da' cu ata aia ce-ai avut, ca-i totusi in afara? Inteleg disconfortul unora la introducere, teama de riscuri, si ce argumente contra mai aveti. Dar Olguttzo-Pisicuttzo ata-i problema, bat-o vina? Nu te supara pe mine ca nu zic nici cu rautate, nici cu ironie, dar chiar m-ai binedispus.
viermisor
april spune:
N-am folosit OB-uri si nici nu ma tenteaza. Sper sa nu fie nevoie sa le folosesc vreodata.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln