tampoane 'intra'?
Raspunsuri - Pagina 4
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by anca tanasica
tot citesc si nu pot sa pricep la ce ar folosi femeile insarcinate ob/uri...
Corect, sunt raritati, dar... sunt !
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de Soare
Si desigur, mai e si cazul femeilor insarcinate. Cele care nu accepta ideea de "pampers", oare cum fac sa introduca tamponul ? Isi indruma sotul ? Suna o prietena? Sau e singurul moment din viata la care se gandesc cu adevarat la sanatatea lor si a bebeului si accepta absorbantele?
....subiectul era legat de folosirea ob-urilor DUPA perioada sarcinii...
Eh, acum...daca o sa fiu un alt caz cu menstruatie in timpul sarcinii...si daca voi folosi absorbante...o sa anunt...ca doar voi fi si eu o raritate, nu?....pana atunci...raman adepta tampoanelor interne si resping ideea pampersilor....iar daca imi va fi permisa folosirea ob-urilor pe timpul sarcinii...poate chiar imi voi indruma sotul sa faca lucrul asta.....(vaaiii...ce rusine...)....si poate o dam si-ntr-altele..ca vorba aia..s-au vazut si raritati care au facut-o pana in preziua DPN..daramite in luna a7a...
....n-ar fi rea nici ideea prietenei (mersi de sugestie)....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
Raza de soare spune:
krelia, scumpo, daca te-ai simtit vizata, n-ai de ce... afla ca si eu folosesc termenul de "pampers". E treaba ta sa intelegi ce ai chef. Dar, cu ironia, draga mea, chiar nu stiu... ce crezi ca rezolvi? O zi buna !
Foto
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by krelia
fetelor, sincer..io cu tampoanele astea.."extra"..am senzatia ca am pampers la..si cand mai aud si fash-fash la cate-un pas...ia de mai mergi
...
....mie, dimpotriva...mi se pare extrem de incomode...pe cand ob-urile..dk le-ai "bagat" bine...nici nu le mai simti
...cum, deopotriva, unora dintre fete li se pot parea extrem de necomfortabile...
..pare personala
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
E si parerea mea
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
krelia, scumpo, daca te-ai simtit vizata, n-ai de ce... afla ca si eu folosesc termenul de "pampers". E treaba ta sa intelegi ce ai chef. Dar, cu ironia, draga mea, chiar nu stiu... ce crezi ca rezolvi?
1 la mana - nu ma mai "scumpi"...
2 la mana - ai "lovit" in femeile care nu folosesc "pampersi", iar eu am raspuns, fiind una dintre ele...
3 la mana - n-ai tu treaba cu treaba mea
4 la mana - ironia e o virtute si bravo celui care stie s-o foloseasca
PS..te-as ruga sa nu-mi mai trimiti PM-uri explicative si nesolicitate...ma sufoci....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
Mara76 spune:
No, eu n-am de gand sa renunt la OB-uri. Le folosesc de atatia ani si imi sunt atat de comode incat nici prin gand nu-mi trece sa revin la absorbante. La Always cel putin imi aduc aminte de plasticul ala infect, de mirosul de sange...
Nu multumesc! Si hai sa fim seriosi, cam la orice produs exista contraindicatii.
Alynutza spune:
Eu personal folosesc numai OB. Am avut o tentativa de a trece inapoi la absorbante externe, dar a esuat lamentabil, ma simteam oribil din motivele enumerate de multe dintre voi mai sus (plus ca mi se parea ingrozitor de neigienic, ca sa nu mai zic de "minunata imagine" de fiecare data cand foloseam toaleta). Despre socul toxic l-am intrebat pe fratele meu (care este medic) si mi-a spus ca ar trebui sa ramana tamponul acolo cam 18-24 ore ca sa se ajunga la asa ceva. Apoi, parerea mea, zona intima este oricum in contact cu sangele, ca doar nu poti sa le schimbi dupa fiecare picatura, nu?
Cat despre bucatele de bumbac, OB-urile de ultima generatie au un strat lucios protector care te ajuta si la introducere, dar tine si acele bucatele unde le e locul.
de 15 iulie
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
4 la mana - ironia e o virtute si bravo celui care stie s-o foloseasca
E singurul mesaj pe care il mai scriu la acest subiect, dorind sa atrag atentia ca "IRONĶ//E ~i f. Vorba continānd o usoara; batjocura; (la adresa cuiva sau a ceva). #9674; ~a soartei joc al īntāmplarii, care pare a fi o urmare a unei intentii rele.[G.-D. ironiei] /<lat. ironia, gr. eironeia" Sursa: NODEX.
P.S.1: Pm era un mesaj de multumire pt ajutor ! Daca nu stii sa apreciezi cuvantul "multumesc"...
P.S.2: Nu transforma subiectul despre tampoane in rautati gratuite!
Foto
anka-maria spune:
Zic si io ceva ca sa mai echilibrez scorul![]()
Io teoretic inteleg avantajul OB-urilor, practic treaba nu merge "ca unsa". Nu stiu ce naiba am, oi fi io defecta dar nu poci sa le introduc ca lumea fara sa sa stramb de durere. Mai mult decat atat am impresia ca "raschetez" peretii cu OB-ul.
Cand eram in facultate aveam o colega de camera care folosea doar OB-uri si inca d-alea mari, ea se simtea perfect cu ele si fara probleme de manevra.
Io abia reusesc sa le introduc pe alea normale si mi se pare ca si asa "fortez" pana la durere.
P-orma mi-a mai zis mie cineva ca OB-urile ar putea sa provoace rani pe col. Probabil tine de anatomia fiecareia dar mi se pare absolut normal ca "impingerea" obiectului pana in fundul pamantului si eventual repozitionarea lui sa poata cauza astfel de probleme.
Pentru cine le poate suporta si n-a avut probleme mult timp, nu vad de ce sa nu le foloseasca. Pentru cele care nu stiu e bine sa incerce si sa traga singure concluziile.
Mentionez ca probleme precum: fashait, miros neplacut, senzatie de ud si alte grozavenii apar daca nu respecti reguli elementare de igiena (schimbarea absorbantului la timp) perfect valabile si in cazul OB -urilor. Cand ajungi sa degaji astfel de mirosuri e clar ca si daca purtai OB ar fi trebuit sa-l schimbi deja.
In schimb la faza cu iritatia va inteleg perfect, si io ma irit vara de la suprafata aia rugoasa
dar am descoperit always "sensitive" care are o suprafata ca de vata si nu ma mai irit.
In caz de mare, piscina, interviu, petreceri votez cu OB-urile sau in cazul meu cu Tampaxul ala cu aplicator
.
just me
Alynutza spune:
anka, permite-mi sa te contrazic (fara a dori sa te supar) dar mie personal mi se parea ca mirosul ala aparea o data cu prima picatura! Ce ar fi de facut atunci? Sa ma schimb din jumate in jumate de ora?
de 15 iulie