Aspirante optimiste - 194

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

cherry: iti doresc din tot sufletul sa fie bebe!!! nu vreau sa te dezamagesc dar e mult mai probabil sa fie o dereglare din cauza ACO... din cate am citit pe-aici pe forum (vezi ca e un subiect: "sarcina dupa anticonceptionale")insa sper ca la tine sa nu fie cazul asta!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

liano: deci erai intepata "la propriu"
iti tin pumnii!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai la "figuarat" numai zic..ca se stie ca sunt

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Laurici si Galinrodica va urez si eu cu intarziere un la multi ani si tot ce va doriti sa va ajute Dumnezeu sa se implineasca ...

Gheorlanfelicitari.sarcina usoara,si sa nasti sanatos si mincacios...

PamEllatin si eu pumnii stransi...

Va pe toate
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

neata,fetele!felicitari .
poate ati luat si voi diane35.dupa ce le intrerupi nu se deregleaya din nou ciclul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Bubuleana, s-ar putea sa fie dereglare, ceea ce inseamna ca va trebui sa merg la dr, sa iau cine stie ce medicamente, sa fac monitorizari etc, adica, ce nu vroiam sa se intample.
aspirantelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetelor. Sa aveti o saptamana frumoasa si sa apara gravidutzele la orizont. Poate sparge gheata Pamella.

La mine se pregatesc rushii sa vina. Ma doare burtica, deci pe soricelul visat luna trecuta, cred ca l-a mancat vreo pisica.

Laurici, spune-ne cum te-ai distrat, ce cadouri ai primit..
Martha, stiam eu ca va fi bine. Doamne-Doamne a vazut ce curajoasa ai fost si prin cate ai trecut.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.
Felicitari
Eu sunt bine,foarte ocupata si nu mai am timp sa scriu(nici nu prea am ce,ca nu am noutati in ceea ce priveste proiectul bb),dar va mai citesc.
Acum fac scoala de soferi,am mult de invatat, mai vine si sesiunea curand,am si mai mult de invatat si s-au aglomerat prea multe intr-un timp prea scurt...dar o sa ma descurc eu..
Va pupic si va urez o sapt.frumoasa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Cherry, of, nu e supara dar am impresia ca e o problema cu Marvelonul asta pentru ca si eu am luat 3 ani. Si dupa ce am terminat cu pastilele, mi-a venit foarte aiurea, la 22-35-19-33 ceva de genul asta. Uite, sunt 6 luni si tot asa este. SI mai ales problematic este ca vine foarte putin, adica dpdv cantitativ nu are nici o legatura cu ce era. Si modificat ca si culoare.
Am fost la doctor bineinteles, am facut eco (normal, endometru 11mm in ziua 8, aspect proliferativ, ceea ce e bine) si analizele uzuale, am ovare cu aspect micropolichistic dar f putin iar secretie si pap foarte bune. Si mi-a spus ca ar trebui sa merg sa-mi fac analizele hormonale insa intai sa merg la un endocrinolog sa imi recomane ce analize sa fac. Si pe bilet scrie: Oligomenoree.
Intre timp mi-a dat Duphaston din ziua 15-25 cate 2 pe zi si sa vedem cum vine de data asta.
Asa ca ceva s-a intamplat cu Marvelonul asta. Si mi-a spus ca daca mi-ar da din nou anticonceptionale mi-ar da o formula diferita cum ar fi Logest.
Nu e insa grav, cumva se remediaza insa trebuie sa vedem ce hormon nu e prea fericit.
Poate nu e cazul la tine, dar dereglarea mea asa se manifesta.
Pup mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

claucia, eu cred ca sunt probleme cu toate AC luate pe termen lung. Eu nu cred ca tu ai oligomenoree, asta inseamna ca iti vine CM odata la 2-3 luni, ceea ce nu este cazul tau. Scuza-ma, nu stiu la ce medic mergi, dar eu iti spun sigur ca m-am documentat. Si eu ma confrunt cu o problema similara, adik mi-a scazut drastic cantitatea de sange la menstra si s-a modificat oarecum si culoarea. Eu nu le mai iau de aproape un 1 an si jumatate. Am inteles ca asta este hipomenoree=debit prea redus. La tine endometrul este foarte bun in ziua 8, eu nu-l am asa nici la ovulatie... Problema la tine sunt ovarele, pentru asta te-a trimis la endocrinolog.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput