Aspirante optimiste - 194
Raspunsuri - Pagina 12

martha78 spune:
Salutare dragelor!
PamELLA, te astept alaturi de gravidute si o data cu tine si pe celelalte aspirante, imi e doooor de voi si va vreau alaturi, tocmai de aceea am intrat si eu pe aici sa vad ce mai faceti, eu si bb-le suntem bine, azi am intrat in saptamana 19-a
Anca Wish, multi

bubulina1 spune:
Felicitari Simona! Te-am trecut deja pe lista de gravidute!
Pamella, de abia astept sa-mi dai vestea cea buna sa te pot trece si pe tine la viitoare mamici!
Va urez tuturor o saptamana frumoasa!
Speranta moare ultima!

Liana30 spune:
Pamella atunci tin pumnii!!si castravetii!!!
martha ma bucur ca esti bine..
bubulinooo io te
valeeeeeeeee ningeeeee !!!! poate asa apari
MirelaV te vaz pe la alte usi..pi la noi nu vrei sa mai vii?
Leditia...zisaCami..Carmen,citooo...musette..Floran??????voi ce mai faceti muica??nici macar un fis..fis????
Oanaaaa....danutza??????
Avaloaneeeeeeeeeeeee??????
"Nimic nu-i imposibil!"

mcrissa spune:
buna dimineta fetelor!
sa aveti o saptamana minunata si sa continue cu vestile bune din ultimele zile!
Simona felicitari o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Pamella iti tin pumnii si sa fie cu ochisori!
ieri au venit rushii la mine si azi sunt cu dureri de burta si foarte nervoasa.
avand in vedere ca mi-a venit pe 9 o sa fiu la ovulatie chiar de Pasti.
si o sa fiu la socri, unde nu prea ma simt in voia mea sa .
cred ca va trebui sa putin ca sa-mi fac curaj.
Mcrissa

cherry22 spune:
Neata, fetele!
Sunt si eu pe lista de aspirante, va urmaresc aproape zilnic, dar nu prea am intervenit. Am si eu o intrebare la voi-am intrerupt AC la inceputul lunii martie, pe 4 aprilie trebuiau sa vina "rushii", dar, nici urma de ei. Am facut doua teste(primul in ziua in care trebuiau sa vina, al doilea ieri dimineata)care au iesit negative. Le-am facut eu prea devreme? In a cata zi de intarziere este relevant un test? Luminati-ma si pe mine, caci nu stiu ce sa mai inteleg.
Va multumesc. la toate aspirantele si sa DD sa ploua cu
luna asta

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Va multumesc la toate pt galerie si pt pumnisorii stransi!! maine,poimaine am sa mai fac un test si va dau rezultatul!
martha,sa creasca tot mai mare si frumos bebelul!!si noua ne este dor de tine!!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

bubuleana spune:
crissa:
nasol cu prestatul la socrii!!! dar da-i cu bere , da-i cu vin
si-o sa vezi ca va trebui sa le faceti cadou un pat dupa Paste
lianooo: aparusi si tu! si de ce esti asa intepata??
bubuleana

bubuleana spune:
cherry: bine ai revenit pe-aici! cred ca tu esti intr-o situatie asemanatoare cu cea a studenticii (megbeng) In mod normal, un test ar trebui sa se pozitiveze in prima zi de intarziere dar pot interveni si o multime de alte lucruri care vor intarzia pozitivarea testului cum ar fi: o ovulatie tarzie, o dereglare hormonala, etc
tu ce ACO ai luat? si cat timp? sa nu fie o intarziere cauzata de ACO... insa eu iti doresc sa fie bebe! iti tin pumnii!
bubuleana

cherry22 spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
: bine ai revenit pe-aici! cred ca tu esti intr-o situatie asemanatoare cu cea a studenticii (megbeng) In mod normal, un test ar trebui sa se pozitiveze in prima zi de intarziere dar pot interveni si o multime de alte lucruri care vor intarzia pozitivarea testului cum ar fi: o ovulatie tarzie, o dereglare hormonala, etc
tu ce ACO ai luat? si cat timp? sa nu fie o intarziere cauzata de ACO... insa eu iti doresc sa fie bebe! iti tin pumnii!
bubuleana
Bubuleana, am luat marvelon patru ani, fara intrerupere. Si eu m-am gandit ca poate fi o dereglare hormonala, mai ales ca inainte sa iau ac aveam un ciclu neregulat. Inca sper ca poate va fi bb.