Mamici casnice (27)
Raspunsuri - Pagina 14
osna spune:
buna dimineata si de la mine!
vreme inorata,urat afara dar macar ieri la plimbare a fost frumos.atat am colindat prin magazine ca am venit acasa foarte obista.mi-am luat iarba pt cosul de iepuras si niste oua vopsite.
ce mai face tina?unde-i felia de chec?
hai ca revin mai tarziu,sa-mi fac si eu ceva de micul dejun.
pupici
light spune:
Ploua bate vantul si sunt 12 grade.Chiar asa, se pare ca Tina naste, sau nu...?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
diadaniela spune:
Fetelor ,m-am bagat in gura lupului la ZZ!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
am sters mesajul ,ca n-am chef de certuri cu totii mitocanii.
se vaitau fetele pe la femina intim de candidoza si vine Narancea ,ala ,sa i-a lumea la misto.L-am pus la gunoi ,dar m-am razgandit ,ca n-am chef sa ma cert cu totii
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Diadaniela chiar ca nu ai stare cu ZZul tau...Of ca si eu ma chinui cu o candidoza de cand a tot facut fimiu de la pufuri si nu am reusit sa scap de ea, de pe limba...Narancea ala l-am intalnit si io pe forum si scotea niste chestii din el...
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
diadaniela spune:
eu sunt o persoana pasnica ,dar ala ma duce la disperare cand il vad asa ordinar.
si tatele se hlizesc pe langa el.
bleah!
Dana
Dana_ch spune:
Hey fetele, am si eu o rugaminte. Puteti sa-mi dati voi add la ID de messenger, ca mie imi da erori. Va rog. Si sa ma anuntati si pe mine cand facetzi o conferinta
Poze cu Lucas
light spune:
Diadaniela in sfarsit am vazut si eu subiectul si i-as fi raspuns lui Narancea dar a facut-o deja clau2toma exact dupa gustul meu
impreuna spune:
Ia uite ce fac fetele noastre :)))
Dana, linistita, dc se lua careva de tine iti saream in aparare.
Desi aveti dreptate, uneori e mai bine sa taci, dar nici mie nu-mi plac nedreptatile, in special cand nu se ia nici o masura. N-am vazut "discutia" cu pricina si poate e mai bine asa, ca mie imi e greu sa ma abtin
Am vazut-o pe Ilinca, o scumpete de fata
Dana_ch, cand intru pe mess te adaug in lista
Flavia (sotie si mamica fericita)