Mamici casnice (27)
Raspunsuri - Pagina 13
diadaniela spune:
pai nici Solenza nu e urata ,dar nici vreun Bentley nu e.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
symaco spune:
dana,in cateva zile vom avea adoua bucata fetitza!si sigur va fi al fel de frumoasa ca sybille!
dupa ce revazui si am ras de numa...acusi ma apuca plansul!e mare bai prostia omeneasca!
impreuna spune:
De ce sa plangi Corina, cine nu te lasa sa traiesti (in liniste:)?
Bianca parca azi erai in Cluj
Da, si la noi ploua si e frig, dar de maine se anunta vreme buna in toata tara
Flavia (sotie si mamica fericita)
Bimilit spune:
flavia mi-am amanat venirea in cj pe maine.dar am scris pe pag 5 sau 6.si am zis ca nu te deranjez maine ce de e wee si ai treaba , dar daca ai timp e ok.e vin de dimineata pe la 10 is in cj.vin la shhopingareala .ce zici vi cu mine in metro si selgros?
PS sigur castiga steaua ca GIGI e tare credincios.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
symaco spune:
nu,mai flavia,dar uite ce imagine lasa´´romanii´´astia in europa!
ras+plans....mare ti-e gradina!
ma duc cu syb la joaca,ca in ultimele zile prea am stat pe net si nu am petrecut mai mult timp cu puiuta!
Dana_ch spune:
[b]Symaco[b] sigur cea de adoua fetita va fi frumoasa ca are cu cine semana"matrita buna"zicea cineva dar nu mai stiu pe unde am citit ....ne inscriem pe lista petitorilor de acum daca nu va pune ochii Lucas pe o alta domnisorica cum e vremea pe la voi ? ca am vb. cu sora mea din Munchen si se pregatea de plimbare ca-i timp frumoas.
Poze cu Lucas
impreuna spune:
Bianca asa de euforica nici nu mai stiu ce am citit pe aici:)
In principiu pot si vreau sa vin, dc nu te deranjez, chiar dc merg si cu sotu in seara asta :)
Corina asa-i cum zici, mare dreptate ai, desi as fi preferat sa fi fost altfel
alexa si mami spune:
ia ghiciti ce face alexa! nani de aproape o ora, ca deh la 6 de dimineata avea treaba
super lucia! aveti dreptate, ridem da' nu e risul nostru. cunosc si eu destui tarani, imbogatitit peste noapte care au uitat de unde au plecat si acu' nu mai e nimeni ca ei. vai de noi!!!
ce vreme de ...
alexa & fam
impreuna spune:
Si Sara doarme (sic:), iar eu am ceva treaba
Am fost mai devreme pana la banca, cu umbrela, prin ploaie, noroc k nu toarna cu galeata ca ma facea fleasca, n-am nici un chef sa ies din casa
light spune:
Fetele, dar asta va place? Mie da...http://youtube.com/watch?v=GlQPfP6GyOA&search=dream%20theater
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi