Simptome - de ovulatie!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Eu am acum, dar au venit dupa 9 zile de la ovulatie. Ma intreb daca nu sunt rushii... am niste scurgeri maronii inainte de a veni rushii. La cate zile dupa ovulatie au venit scurgerile maronii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Jaana: aha, tu ai in mod normal scurgeri maronii inainte de venirea rushilor?? ca io n-am mai avut niciodata asa ceva... eu sunt de-abia la 2-3 zile dupa ovulatie ... cred ... (adica asa zice calendarul ca la un CM de 28 zile ovulatia are loc in Z14) iar eu am avut scurgerea ieri Z17
la tine e posibil sa fie de la nidare, ceea ce ar fi excelent! In ce zi esti? iti tin pumnii sa fie sarcina!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

bubuleana, chiar nu stiu ce sa zic despre scurgerea ta, atat de curand dupa ovulatie... poate ai racit?? dau si eu cu presupusul. Mai era pe forum ceva despre petele maronii, l-ai citit?

Eu sunt in z 27, scurgerea a inceput ieri, deci in z 26.. cam devreme zic eu si ptr CM si ptr nidare, ovulatia a fost in z 17... la carte scrie ca trebuie sa treaca 14 zile de la ovulatie pana la CM. Scurgerea ma tine cam 2-3 zile inainte de CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uic9999 spune:

Dragele Mele,

Monitorizez acest forum cam de vreo 2 ani, cred. De cand prietena mea cea mai buna a ramas gravida cand nu mai astepta acest lucru si mi-a spus ca citeste la greu pe desprecopii.com. Acum m-am hotarat si eu sa scriu. Sa o iau cu inceputul. Nu am ramas niciodata gravida. Am luat o perioada buna de timp anticonceptionale. Dupa ce le-am oprit (ar trebui sa fie vreo 4-5 ani de atunci), CM si-a reluat prostul obicei de a intarzia. La greu! Sa revenim in timpuri moderne. Am incercat cu temperatura bazala, am constatat eu niste schimbari, dar nu sunt satisfacuta de rezultate si nu vreau sa mai continui. Acum 3 luni mi-am cumparat teste de ovulatie. Citesc eu frumos pe prospect cand trebuie sa incepi sa le faci. Daca ai ciclu normal, de 28 zile, trebuie sa incepi din a 11-a zi, daca sunt 29 zile, din a 12-a s.a.m.d. Si la sfarsit: daca CM are peste 35 zile, parca, consulta medicul. Ha! Serios?! Asa ca m-am pus pe facut research despre clinici. Mi-am facut programare la Medsana (ma asteptam sa fie mai scump, dar nu mi s-a parut) la dr. Ancar. Cica trebuie sa ma duc si cu al meu sotz. Ne ducem, ce sa facem?! Dar nici macar nu stiu de unde s-o apuc. Am si eu nevoie de niste incurajari, ceva, nu stiu, orice. Nici nu stiu ce vreau, de fapt. Nu stiu la ce sa ma astept de la acea consultatie, care va fi pe 27 aprilie. Initial mi-au zis ca e liber de-abia pe 11 sau 12 mai. Dar probabil mi-a auzit disperarea in glas.

In jurul meu toata lumea ramane gravida: o prietena a oprit prezervativele in noiembrie si in decembrie, la inceput, a ramas gravida. Ma bucur pt fiecare dintre ele, dar as vrea si eu un pui mic si dulce.
Nu ma apuca niciodata disperarea, fac parte din categoria optimistelor, dar... azi am o stare ciudata.

Noua, dar veche, optimista, dar azi pesimista, vesela, dar azi ,
Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Imi spune-ti si mie va rog de testele astea de ovulatie ,se gasesc la toate farmaciile ,cat costa unul , cum se testeaza ovulatia ?
Intreb pentru o vecina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Silvia: esti binevenita sa te inscrii pe listuta de Aspirante optimiste, desi sper sa nu stai prea mult pe la aspirante si sa treci repejor la gravidutze

Este foarte bine ca mergi la dr. Ancar, am auzit numai lucruri bune despre el, e un dr. foarte bun, specialist in infertilitate. Cu siguranta de va intreba de cat timp aveti contacte sexuale neprotejate. In al doilea rand te va intreba cat dureaza CM-ul tau, daca este mai lung de 35 zile inseamna ca ai ciclu anovulator, deci ai unele dereglari hormonale. Inainte de a-ti da orice tratament iti va cere sa faci niste analize hormonale iar sotului tau ii va cere sa faca spermograma. In functie de ecografia endovaginala, a rezultatelor acestor analize, si nu numai, dl. dr. va decide care e problema ta si daca se poate rezolva rapid si usor sau mai greu sau va trece la investogatii mai complexe (colposcopie, laparoscopie, etc)... important e sa ai incredere ca orice problema are o solutie, sa fii optimista ca totul se va rezolva daca ai rabdare si sa nu renunti!!! Eu iti tin pumnii sa nu ai nimic grav si sa fii cat mai repede! multi de incurajare!

Gina: draguta, in farmacii se gasesc teste de ovulatie Dr. Sigur, nu stiu exact cat costa, parca 100,000 o cutie cu 3 teste si ai toate indicatiile despre cum sa le folosesti in prospectul lor.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euforia spune:

Dragele mele,gasesc discutia voastra foarte interesanta.Aspir si eu la statutul de mamica si de aceea va multumesc tuturor pentru parerile voastre din care eu ČincepatoareaČinvat foarte multe.Am inceput si eu de dimineata masuratoarea TB si chiar sunt curioasa de evolutia acesteia.Mi am cumparat si teste,dar mi se par destul de scumpicele 21 euro pt 5 buc.Va pup si va urmaresc pe toate in continuare!Bafta!

nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Euforia:
Bine ai venit! Da' sa nu stai mult pe-aici, da? Sa mergi la


bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Euforia, testele de la farmacie sunt scumpe intr-adevar. Aici sunt teste care se vand pe internet si ajung la jumatate de pret. Sunt firme care le iau direct de la fabrica si neavand costuri de distributie si intermediere le scot mult mai ieftine. Eu le-am probat si am fost multumita de ele.
Cauta si acolo la tine in Germania, poate sunt. Eu am testat numele testelor in limba finlandeza si mi-a gasit automat. Cu 20 eur pe 5 teste eu una nu ajung nicaieri... eu am nevoie de vreo 10 pe luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uic9999 spune:

Bubuleana: iti multumesc mult de tot pentru incurajari si vorbele bune. Considera ca m-am inscris pe lista de aspirante!! Optimiste, evident! Sa speram ca nu stam mult.

Cat despre dr. Ancar... mi-ai luat inca o piatra de pe suflet cand am citit ca e foarte bun. Iti multumesc pentru amanunte. Comunitatea voastra pana ieri, acum si a mea, este excelenta! :) Ma gandeam eu ca dr. iti pune multe intrebari, ca sa iti faca un fel de istoric, dar cand te duci pentru prima oara undeva (si mai ales sa afli ce probleme de fertilitate ai!)... esti derutata. Cel putin eu am fost. Dar iti multumesc inca o data. O sa-i spun si sotului meu sa nu-si faca probleme, ca poate nici nu e nevoie de spermograma.

Gina: eu am cumparat teste de ovulatie Dr. Sigur de la farmacia dintre calea victoriei (vis-a-vis de B1TV) si Union. 100,000 o cutie cu 3 teste. Prospectul e inteligibil. :):) Succes, tinem pumnii!

Euforia: vrei sa-ti cumpar din Bucuresti? :D


Silvia.

Mergi la inceput