ce "suflet" poti avea sa faci asa ceva ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by bogdan_ant

inima mea inca o mai iubeste dar ratiunea a inceput sa-si spuna si ea cuvantul si anume "ok o iubesti dar gandeste-te si la tine, chiar crezi ca merita sa te si umilesti pentru ea ?, chiar crezi ca nu mai exista altcineva pe lumea asta care sa aprecieze ceea ce poti tu oferii ? " asta e glasul ratiunii mele, iar inima nu poate sa-si revina din pumni, e ca un boxer care incaseaza pumni si care se uita in ochii antrenorului asteptand ca acesta sa arunce prosopul, si uite asa se poate incheia prima si poate ultima mea relatie adevarata in care am pus mai mult suflet, decat as fi pus pentru orice in lume. pe curand.

mie lucrurile mi se par simple: sotia ta a intalnit pe altcineva. asta nu inseamna nici ca nu te-a iubit, nici ca e o pramatie si in nici un caz nu este cel mai imoral om de pe pamant. se intampla in viata!!! tu nu ai mai iubit inainte de ea si nu ti-a trecut? incearca sa treci peste lucrul asta, a sta sa te cramponezi nu iti va face nici bine si nici nu va schimba situatia.

te cred ca suferi, te cred ca tu inca o mai iubesti. si te inteleg. dar zau asa, sotia ta nu a facut o crima! asculta glasul ratiunii.

p.s. niciodata cand iubesti nu te umilesti, orice ai face. poate doar daca devii penibil.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_ant spune:

In primul rand vreau sa urez toturor un Paste Fericit, sanatate multa, si deasemeni vreau sa va multumesc pentru sprijinul acordat fara de care mi-ar fi fost mult mai greu in aceasta perioada. Cat despre "problema" mea nu stiu ce sa spun, a intrat intr-o perioada de acalmie placuta, sa fie oare doar din cauza sfintelor sarbatori sau ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Bogdane, asemnea sarbatori dese ori au un efect benefic asupra relatiilor, ele ajuta sa ne apropiem unul de altul mai mult, sa uitam greselile si ne incurajeaza sa mergem mai departe. Iti doresc sa gasesti fortele de care ai nevoie si sa mergi mai departe mai optimist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Tin minte ca eu am intrat in panica chiar din ziua in care m-am casatorit. Am crezut ca am facut o prostie, a inceput sa-mi para rau. Toate astea pentru ca era si ziua mea iar sotul meu n-a putut macar sa stea 5 min doar cu mine avea de discutat cu ceilalti - rude, prieteni si asa mai departe. Frica asta a sapat adanc in mine inca din prima zi. Eram convinsa ca nu ma iubeste.In plus seara adormea in momentul in care se baga in pat. Ma jignea la culme. I-am spus mereu ca ma deranjeaza, stia si ma asigura ca n-am dreptate, ca ma iubeste doar ca e foarte obosit, nici el n-ar vrea sa adoarma asa. Era neconvingator pentru mine. Mereu ii spuneam ca vreau sa ne despartim, iar el spunea ca nu vrea. Simteam ca dupa ce ma jigneste, mai vrea sa ma tina legata de el.
Apoi s-a intamplat ca de un revelion acum 2 ani, dupa ce nu ne mai vorbeam de cateva zile, am plecat la plimbare in parc amandoi. Si atunci mi-a spus tot ce credea el despre mine, tot ce il deranjeaza, cum ma vedea el pe mine. M-a uimit si m-a bucurat ca a putut sa-mi vorbeasca. Nu stiam ca arat asa. Chiar daca mi-a spus ca-s egoista, m-am simtit in al noualea cer ca mi-a putut vorbi. Mi-am dat seama ca desi parea ca nu vede cat ma chinui, de fapt stia ce se intampla cu mine, cu noi. Gasisem partenerul de nadejde intr-adevar.Asa bine a fost de revelionul ala, mmmmm....... Am inteles ca nu trebuie sa-mi mai fac griji in privinta iubirii lui. Dar ... mi-am mai facut, spre rusinea mea.
Concluziile le tragi singur din povestea mea (daca sunt vreunele). Desi am mai citit subiectul asta, doar azi mi-am adus aminte de primele mele zile de dupa casatorie si mi s-a parut ca seamana cu povestea voastra. S-ar putea sa ma insel.
Sarbatori fericite va doresc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by bogdan_ant

In primul rand vreau sa urez toturor un Paste Fericit, sanatate multa, si deasemeni vreau sa va multumesc pentru sprijinul acordat fara de care mi-ar fi fost mult mai greu in aceasta perioada. Cat despre "problema" mea nu stiu ce sa spun, a intrat intr-o perioada de acalmie placuta, sa fie oare doar din cauza sfintelor sarbatori sau ......

Esti masochist? pentru cit timp crezi ca va fi vreme insorita??da, e adevarat ca trebuie sa faci sacrificii mari pentru persoana iubita si trebuie sa te doara dar sa nu uitam ca dragoste cu forta nu se poate, e sau nu e, totul sau nimic..
Nu lasa suferinta sa te copleseaca ca va fi drama vietii tale, iesi afara si gusta din fiecare buruiana, opreste-te la cea care crezi ca-ti face bine la stomac...

edit: citesc si ma minunez de voi, eu cred ca va uitati prea mult la telenovele, oemani buni, realitatea e asta, victima sau calau..

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput