Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, da stiu ca o sa ne lipsesti.....eu zic sa te duci la scarbici, si peste vreo saptaman sa bagi un medical pe motiv de dor de DC
Irinuca, pe unde umbli? Am vazut iar pozele lui Mario (impreuna cu Cristi)si asta are o gramada de intrebari, ca de ex. de la cate luni il tineti numai in body sau daca in carucior il duci de obicei ca in poza aia, penultima parca, adica cu spatarul ridicat?!....Hai ca stiu, esti la smotru ca vine CTC-ul de la Romanica, ai?

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetelor...noptik buna..
Si iertati-ma ca sunt asa ciudata..dar imi revin eu...

toate fetele si bebelinii....
Moni...imi pare tare rau ca incepi serviciul...
Sper ca miine sa fiu mai ok...
Noptik buna...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am scris ditamai mesajul si nu stiu pe ce am apasat si am sters tot.
Maraki cand imi iese o poza buna facuta invitatiei va anunt. sa vad maine ce a pozat Clau in seara asta. Botezul e pe 29 aprilie. Am rezolvat cu baloanele, cu muzica, cu invitatiile, mai trebuie facute doar etichetele pt. sticlele de vin.
Nico termina cu depresia, sau e astenia de primavara???
Bee ma bucur ca esti mai linistita. Cata i-a exemplu, lasa sa vezi ca maine va fi bine. Uite ca sa te linistesc, marco mi-a dat 4 jewturi in 30 min. Dar e vina lui ca nu mi-a recurgitat dupa a doua portie de laptic.
Mirela da am trecut si eu pe lapte praf. si ce e mai nasol ca a trecut si Clau si baga ca spartul. macar de s-ar ingrasa nu mi-ar parea rau. la micul urlator.
Ana mersi de exercitiu.il astept pe urmatorul. la micul alpinist.
Moni, Irina, Ioana, Denisa .

Noi am fost afara, au venit o multime de pusti de 1 an si 3 luni, tot strigau: uite bebe, uite bebe!!!Si eu mi-l imaginam pe Marco peste 1 an pe vremea asta.ca n-o sa mai am bebe.
Am venit acasa, am facut baita, am papat: san+formula. am vomat cu jet si acum dormim.

merg si eu sa fac o baita, sa-mi bag o pastila in apa, nu stiu ce e, caci am primit un set dintr-astea pt. baie si corp din Italia.
si pe urma la nani.
pe maine. la toate.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI PRINTZESELOR NASCUTE AZI SI PRINTZISORULUI,SA FIE SANATOSI,SA aduca numai bucurii si impliniri parintzilor!
Giova-noapte buna si pupicei!
Mirela-multumesc de ganduri si pupa-l pe dani, am papt ceva si cred ca azi pauza de gym si macar de ar treb sa scot de la congeator sa ii dau, dar vad ca e cam in greva, desi o las in pace, cat vrea, asta e.
Moni- spor la conta si sper sa mai dai si pe aici, pupiciei lui Di imi plac mult pozele!
Cuscra- am pus poze noi, una cu dedicatzie pt Angelos- pupici si lui , ca si Ioanei cu Razvanel,Lindei cu Nicholas, Irinei cu Mario , Anei cu Alexandre si pe mamicile de printzese le pupam.
Eu sper maine sa ajung sa ii pun cercei, azi lenevim prin casa, sa vedem dc iesim un pic mai incolo pe jos sau cu masina ca e cam rece azi.Maine si vineri avem program pt mamici si bebei.
Fug sa stau si eu 40 de min ca apoi vien iara ora de masa, o noapte buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara gagicutze!

Intru si eu cat sa spun:

LA MULTE LUNI/ANI si multe bucurii sa aduca parintilor, sa fie fericiti si sanatosi bebelusii datei de 5.. Raisa de URSULINA, Carla de JANINA, Bianca de ANCUTA, Ioana de DANIELA, Filip de CANDA si

Cu scuzele de rigoare, nu pot sa mai stau. Avem ceva probleme de familie si n-am mai reusit sa intru si nici acum nu pot sta.

Revin cand se clarifica treburile.

Noapte buna si va pupicesc pe toate!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Sal'tare fetele,
Am reusit si io in fine sa termin lucrarea aia! D-aia nu am mai intrat, ca nu am avut timp, vai de capu' meu, am stat trei zile calare pe ea, da' am terminat-o!
Abia astept sa vad ce ati mai scris, am de recuperat.
Asa ca va pup mult, mi-ati lipsit, ma pun pe lectura.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ete ca am terminat si eu baia si acum ii da Marian sa pape . Ca sa nu mai zic ca mai am doar doua seriale si termin Lost .
Ioana pe Mario mereu l-am tinut dezbracat . E drept ca prima luna il mai tineam in pijamalele alea gen salopeta dar apoi la revedere ... dar la mine sunt 25-26 de grade. Caciula niciodata nu a purtat in casa iar afara doar dc sunt sub 10 grade. Iar in carucior il tinem asa un pic ridicat ca ii place si mai vede si el ceva... si e tare bucuros...asta pana cand adoarme si il trecem la pozitia culcat. Dar in ceea in care e un pc ridicat sa stii ca nue mult adica sta super bine fara risc sa se ridice si fara risc sa cada prin parti.
Mirela si cu ce Porche ne sperii? Lasa tu sa auda spaniolii cum sunt urlatori bebeii romani.
Giova iti las scris ce am vorbit.
Rosalinda sper sa iti rezolvi problemele si sa vii la raport .
Anda bine ca ai terminat lucrarea si esti linistita.
Fug sa vad care e treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Buna seara ! ne primiti si pe noi ? promitem sa fim cuminti, vorbarete, sa nu scuipam lapticul si sa nu sughitam mai mult de jumatate de ora in continuu !
Pupici, mici da' multi tuturor !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI celor nascuti intr-o zi de 6 ianuarie!
Marco, Daria, Daria Oana si Matei Alexandru! Sa fiti sanatosi si voinici!

Eu nu am somn asa ca bantui pe aici. Dar asa am fost prima care i0a felicitat pe cei care implinesc azi 3 luni.

Pupici.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput