Clubul optimistelor (4)
Raspunsuri - Pagina 11
diadaniela spune:
sunule, bravo steauaaaaaaaaaa! mai, de cate ori vedeam o suporterita mai infocata ma gandeam ca tu trebuie sa fii
si eu la fel!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Va multumesc! pe stadion am urlat decent, spre deosebire de "ceilalti". Insa pe drum spre Piata si in Piata...mama mama...nici eu nu ma credeam in stare de asha cuvinte!
quote:
Originally posted by diadaniela
sunule, bravo steauaaaaaaaaaa! mai, de cate ori vedeam o suporterita mai infocata ma gandeam ca tu trebuie sa fii
si eu la fel!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
malla spune:
Eu azi nu vreau sa fiu optimista... ma enerveaza timpul asta, domne... nici asa sa ploua incontinuu de azi-noapte... zi sa nu te enervezi...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
addinel spune:
quote:
Originally posted by adinell
Eu azi nu vreau sa fiu optimista... ma enerveaza timpul asta, domne... nici asa sa ploua incontinuu de azi-noapte... zi sa nu te enervezi...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
tizo, vrei, nu vrei sa fii optimista, tu tot esti! stiu eu..
nunta mea
Gyna spune:
Salve fetele !!!
Bun venit noilor optimiste!!!
Acum am un mare motiv sa fiu optimistaaaaa
Am primit o stea am primit o stea am primit o stea
georgi75 spune:
Cam tarziu...Scuzoaiele mele...
Sunule si io la fel ca fetele.Cum vedeam o tipa, cum ziceam ca s-ar putea sa fii tu
Adinella si la noi e innorat da lasa mama ca vine soarele iar.Io am dat drumul la centrala ca mi se parea frig in casa.Andrei ce face?
Addinel bine ca te-ai linistit.La Pupicu i-a trecut?
Brave spor la cozi.Nu cred ca scapi de ele.
Gyna bravos!Sa stapanesti steaua sanatoasa .Ce fac ginereii?
Flavia esti happy ca s-a calificat Steaua?
Bai si la noi in orasel a iesit lumea pe strazi, si tipau de fericire.Noi nu am iesit da i-am urmarit de pe balcon.Parca s-a zbarlit pielea pe mine.Ma gandeam ca uite ma se mai bucura si romanul de cate ceva...Nu va spun ca ieri s-au plimbat toata ziua prin oras(erau vreo 5 masini) cu steaguri, iar ultimul avea imnul la maxim de-i duduia masina.Super!Parca era sarbatoare...
Dana am vrut sa te intreb dar m-am luat cu altele.Cati ani are pustoaica ta?Si cum o cheama?
Iri_sori, Eveline,Andreea,Alina, Nicoleta, Ilinca si restul va pe toate
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
addinel spune:
georgi, pai pupicu nu a avut nimic... mi-a comunicat doar foare calm (asa cum e el intotdeauna) ce il deranjeaza. si eu, ca si tine, ma cert singura.
nunta mea
georgi75 spune:
Lasa Addinelu ca e mai bine asa.Am vazut altii care se dau cocosi rau de tot. Nu cred ca as fi rezistat langa unul d'asta.
Asa ca ne putem declara fericite.
Avem siPOZE
SunSmile spune:
Da, da, da! Nici io n-am cu cine. Dar nici el...asa ca suntem o familie calma si optimista!
Bhey sunteti cam tacute azi...hai, inveselizarea..."optimizarea"
quote:
Originally posted by georgi75
Lasa Addinelu ca e mai bine asa.Am vazut altii care se dau cocosi rau de tot. Nu cred ca as fi rezistat langa unul d'asta.
Asa ca ne putem declara fericite.
Avem siPOZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
eveline spune:
Bravo Steaua!
Si pe la noi a fost frumos aseara....erau pline strazile si era o ploaie torentiala....
Georgi nu stiu ce mai fac Simsii ca nu i-am mai "intalnit"...chiar mi-e dor de ei.....am de gand sa ii cuplez sa vad ce copchii fac...
Ana si Bianca-iubita