Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)
Raspunsuri - Pagina 8
otilica spune:
Fie ca lumina sfanta sa patrunda in caminele voastre.
Paste fericit!
Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)
adlemi spune:
Liniste in suflet, iubire in inimi, lumina pentru toti si ganduri frumoase!
Paste fericit!
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
ramonaa spune:
Va doresc sa aveti un Paste fericit! Multa sanatate si copiii nostri sa fie fericiti si sa ne bucuram de ei in fiecare moment din viata.
poze 1
poze 2
Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
dadi_t spune:
Otilica sa-ti traiasca Krisztian! Sa creasca mare, sanatos, norocos si ...mancacios!
Un Paste fericit tuturor! Lumina si bucurie in suflete si-n case!
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Roxana_G spune:
Hristos a inviat! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Alex e mai bine si eu mai in forma, dar nu stralucit. Vestea buna ca in timpul zilei Alex face pipi numai la olita (mai putin la somnul de pranz cat ii pun pampers). Azi a cerut si pentru ca nu m-am us imediat am gasit-o pe olita isi daduse singura jos chilotii si facuse la oala. Slava cerului!
PUpici
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Helen spune:
Un Paste fericit va dorim tuturor, lumina in suflete si Hristos a inviat!!!
FELICITARI OTILICA!!! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI TIE PUTERE SA-I CRESTI PE CEI DOI BAIETI! CRISZTIAN SA FIE SNATOS, CUMINTE, FRUMOS, PAPACIOS SI TOT CE VA DORITI!
Ma bucur ca totul a decurs cu bine, refacere rapida tie! Era cat pe ce sa ai un baiat nascut de Craciun si unul de Paste!
Pe 10 aprilie a nascut la Tg Mures si o colega de a mea de facultate(ea e de fapt din Azuga) tot cu cezariana, am impresia ca la maternitatea veche... poate v-ati cunoscut!
lui Robert!!!
Noi am luat pranzul de Pate azi la socrii iar maine merg cu Min la Sinaia la bunici. Numai noi doi ca tati nu paote lipsi de la serviciu! O sa stam pana sambata!
Apoi la inceputul lui mai intram in zugaraveli si renovari si ne mutam un timp la socrii... sper ca max o luna... nici nu-mi vine sa ma gandesc ce tambalau o sa fie cu apartamentul...
Altfel suntem bine, pe Cosmin cred ca l-am deochiat cand am zis ca e cuminte ca s-a facut tot mai neastamparat si tot contra e mereu
. L-a luat in brate pe ,, Lasa pace mine'' si pe ,,ala meu, ala meeeuuu'' si tot asa o tine. Tot ce vede e al lui ca altfel se pune pe circ si nu-i poti spune nimic ca el stie mai bine... completeaza si cu ,,okei?!'' adica ok!
Atat deocamdata!
Un Paste fericit in continuare!
multi
si o
tuturor!
DARAEL spune:
La Multi Ani ingerasule Krisztian
!
Sa cresti mare cuminte si... sa papi urechile lui mami si a lui tati.... ![]()
Hristos a Inviat !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
georgi75 spune:
HRISTOS A INVIAT!
LA MULTI ANI!
Noi am fost la tara.Spre fericirea mea Stefania a dormit si noaptea si la amiaza fara probleme.Pana acum nu puteam sa ramanem noaptea pt ca pur si simplu nu-si gasea locul.Iar la amiaza... nici atat nu dormea.
Se pare ca am mai crescut si noi putin.Si aerul si-a spus cuvantul.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
otilica spune:
Multumim din suflet pt felicitari si pt gandurile voastre bune.
Helen pupici si voua. Era cat pe ce sa-l nasc pe Krisztian de Pasti, mai ales ca termenul era cam 25.04.2006, dar el a ales sa vina mai repede pe lume. Eu am nascut la Spitalul Judetean. Nu am cunoscut-o pe colega ta, desi lumea e asa de mica.
Azi l-am scos pe Krisztian afara pt prima data, si acum doarme si el si Robert ca doi ingerasi. Nu ma mai satur uitandu-ma la ei, si nu-mi vine sa cred ca totul a trecut asa de repede si avem doi baieti. Dupa cum se zice: "mi s-a umplut casa de barbati".
Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)
Ioana77 spune:
Felicitari Otilia! La multi ani Krisztian!
Imi pare rau ca nu am reusit sa intru sa va urez toate cele bune de Paste dar v-am urat tuturor in gand
.
Eu am organizat miercuri la servici o intalnire asa, ca inainte de Paste. In urma ei am reusit sa adun o gramada (portbagajul si bancheta din spate a masinii erau pline ochi) de jucarii si dulciuri. Vineri dimineata le-am impartit copiilor bolnavi din spitalul Marie Curie. Este greu sa le aduci un zambet pe fata acelor copii atat de bolnavi...
Din fericire am reusit cu aceste cadouri sa ii scot un pic din monotonia lor cotidiana.
Cel mai frumos a fost ca, am reusit sa ii mobilizez pe colegii mei sa participe nu doar cu cadouri ci si cu niste picturi. Aproape toti au pictat pe hartie ouale printate de mine ptr fiecare. Au iesit niste picturi suprbe care si acestea au ajuns la copii impreuna cu cadourile, tinand loc de felicitare.
Noi in weekend am stat prin zona, nimic deosebit. Arturicii rasfatati, dar 80% din timp cuminti.
S-au bucurat tare de cadourile aduse de iepuras; cateva jucarii, creioane colorate si niste acuarele.
Am reusit sa controlez consumul de oua la 1/zi, unul ieri si unul azi si gata pana duminica viitoare. In schimb au mancat mult cozonac (de casa).
Azi am gasit pe strada un catel husky pierdut, murdar si infometat.
L-am dus la dr, l-au consultat, injectat cu toate cele si au tras concluzia ca e ok. Asa ca l-am dus la niste amici la curte.
O saptamana frumoasa,