Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

La mine la servici, maine fetele au liber, asa ca.... va urez de pe acum

PASTE FERICIT si sa va aduca iepurasul tot ce doriti!!!

Lui Alexandru i-am luat cate ceva de imbracat si as mai vrea sa-i iau o basculanta ptr nisipul din curte de la bunici.

HAI STEAUA!!!!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Intru pe fuga si va rog sa-l votati pe voinicul meu, daca vreti, aici.
Multumesc anticipat.
Spor la treaba in continuare!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Scuze pt absenta indelungata, v-am mai citit, dar n-am reusit sa-mi rup timp sa postez!
Am intrat in graba, pt ca trebuie sa va povestesc si voua doua faze de azi.... despre Sebi.....e mortal!

-azi, m-a intrebat (faceam amandoi baie, din... greseala, ca m-a prins cand sa intru in cada, se trezise din somn si n-am putut sa scap de el)
-mami, tu ai putza????
-initial, m-a blocat...
-aaaaaaaaa
-apoi, i-am zis ca am si eu putza, da' de fete
-si el are putza de baiat...
-dar nu seamana
-si mi-a aratat putza lui
-uite, mami, putza.... zebi baiat!

alta, tot de azi>

-a mancat la pranz, apoi a baut lapticul si tot n-avea somn...
-mi-a cerut insistent apa
-cand aproape terminase bibele cu apa, ii zic sa nu mai bea atata, ca face broaste in burta
-el, sare in sus!
-mamiiiii, scoate basteleeee!!!!
-eu, cica inspirata, credeam eu, zic>
-stai linistit, ca ies broastele cand faci caca!
-nu m-a lasat pana n-am adus olita..........
-s-a pus pe facut kk....
-se plesnea cu palmele pe burtica, cica sa goneasca broastele
-apoi, cand a vazut ca nu-i decat kk in oala.....
-mamiiii, nu-s boaste....
-boaste băchică!!!!! -broaste la burtica-
-eu.... iar pierduta....
-el, imi ia mana, mi-o face căus si incepe sa se ciupe de burta, sa scoata broastele....
-mai punea o "broasca" in mana mea, zicea," mamiii, stai! mai e una!"
-"staaaaai, scot toate!!!!!"

Si uite tot asa..... mor de dragul lui, puiul mamei, drag!!!!

Sarbatori fericite, cu dragoste si lumina in suflete si in case!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Mav, super fazeleeeeeeeeee !!! M-am prapadit de ras! Sunt nemaipomeniti puii astia mici !

Multumim de urarile de santate . Sa stiti ca au avut efect pt. ca Rares este mult mai bine. E minunata pompa aceea de scos mucisorii, "batista bebelusului". Si cu burtica stam mai bine, iar de asta seara am reinceput sa-i dau lapte.
Am avut si un mare succes cu suzeta la care am reusit sa renuntam cu aceeasi metoda ca a Ioanei: a papat cutzu din ea. Chiar am scapat definitiv si fara mari suferinte. Doar cand vede un catel pe strada incepe sa-l certe si sa-i spuna ca-l trage de urechi ca i-a papat din suzeta. Uneori ne-o mai cere si i-ao dam asa taiata. O ia, ne spune toata povestea si o lasa prin patut. Sunt tare fericita de acest pas!
Cu olita am stagnat din nou pt. ca n-am avut curaj sa-l mai tin fara pampers cand el facea kk lichid. Asa ca ne punem pe reexersat.

Monica, succes la gasit tinuta pt. nunta si sa aveti petrecere frumoasa!!!

Ramona, votat ochelaristul shmecheros! Succes!!!

Si noi va uram sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi! Sa va dea Dumnezeu sanatate si lumina in suflete!!!
Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Buna fetelor!
Stiu ca eu nu am prea scris in ultima vreme, dar acum am venit cu vesti si promit ca voi recupera.
Am nascut pe data de 10 aprilie 2006 un baietel, Krisztian, 3000 g, 50 cm, prin cezariana, Apgar 9 la 1' si 10 la 5'.
Nasterea a fost foarte usoara, stiam ca va fi cezariana pt ca si pe Robert l-am nascut cu cezariana, si nu puteam incerca o nastere naturala din cauza conformatiei bazinului.
Vineri 7 aprilie am pierdut dopul gelatinos, dr a zis ca pot sa nasc oricand sau pot sa o mai duc inca 2 saptamani pana la termen. Duminica 9 aprilie am avut activitate intensa la joaca cu Robert in parc, m-am simtit cam obosita. Duminica noaptea m-au durut f tare oasele bazinului si... luni dimineata la 7,30 cand m-am trezit am simtit ca mi se scurge ceva pe chiloti. Banuiam ca este apa (asa s-a intamplat si la prima mea nastere). Dar dupa aceea nimic. Totusi am plecat la spital, unde dupa toate formalitatile am fost internata in jurul orei 10. A venit dr meu care a zis ca nu e sigur ca e lichid amniotic, dar imi recolteaza o lama ca sa vada ce e. La 11,30 a venit la mine si mi-a zis ca intram in operatie. Totul s-a intamplat f repede, nici nu m-am dezmeticit bine si la 12,40 s-a nascut Krisztian.
Dupa operatie totul a decurs bine, sambata 15 aprilie am fost externati.
Krisztian este foarte cuminte, Robert il iubeste si ii da tot timpul pusi.
Noi suntem inca in perioada de acomodare cu viata in 4...

Va pupam,

Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Otilica, felicitari!!!!! Ma bucur ca sunteti bine, multa sanatate va dorim!!!

Eu astept sa vina sotul sa plecam la Albert, nu mai am rabdare, imi tot fac de lucru , abia astept sa-mi vad baietelul!!!

Va doresc sarbatori fericite si nu uitati adevarata semnificatie a Pastelui!!!!
Hristos a inviat!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Otilia, felicitari, sa fiti sanatosi si copiii norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Miracolul Invierii sa va gaseasca alaturi de cei dragi in belsug si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Va dorim PASTE FERICIT, lumina in suflete, iar iepurasul sa v-aduca ceea ce va doriti!

OTILIA, felicitari pentru micul Krisztian!!! Va doresc multa sanatate, Krisztian sa fie un copil cumine si papacios, iar tie, refacere rapida!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Otilia felicitari si sa-ti traiasca (amandoi)!
Noi suntem bine, sanatoase si mai vorbarete de la o zi la alta.
Maine vom pleca la tara la parinti sa petrecem Pastele.
Va dorim si voua

PASTE FERICIT SI TOATE CELE BUNE!

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput