Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 14
Alinus25 spune:
Anamaria super modelul de rochita
Eu sunt inca foarte nehotarata..., cred ca am vazut prea multe modele si nu stiu ce sa mai aleg...
Pupici
alinkav spune:
Buna fetelor!
Bine v-am gasit viitoare nasici!
In luna septembrie voi fi si eu nasica, si sunt cam emotionata!Mi-am dorit mereu sa fiu nasa, si acum iata-ma in fata!
Am vazut toate modelele de rochii si mi-au placut foarte mult 2 dintre ele. Acum problema s-a pus(cand ma voi decide anume care), unde sa mi-o fac. Imi puteti recomanda sau daca stiti cateva case de moda din Bucuresti?Si cam unde se gasesc niste materiale bune, nu super piperate la pret, dar sa fie bune.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
claujro spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Astazi m-am hotarat la modelul pentru rochia de nasa.
Il puteti vedea aici: aici
Singura diferenta e ca as vrea materialul pe alta culoare, si am vazut ceva dragut, in culoarea piersicii.
Astept pareri
Ana-Maria
Don't worry about what people think, they don't do it very often.
Nu am decat un cuvat apreciativ: woooow!!!!!
mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
rally spune:
Fetelor, am o mare problema...Nu stiu cand voi fi nasa;va fi sigur august, dar nu stiu nimic despre data, local sau alte amanunte de genul asta. Finii nostrii sunt in strainatate si n-au rezolvat inca
si stiti cum e cu rezervarile de local ca se fac din iarna; nu stiu cum va fi si ce va fi. Sper sa n-am vreo supriza si sa ma trezesc prin cine stie ce bodega
alinkav spune:
Buna viitore nasici!
Vad ca e cam liniste pe aici!Ce mai faceti? Ati inceput sa va pregatiti ptr nasit?
Poate mai veniti cu idei de rochite frumoase!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Moira spune:
Buna fetelor,
Azi ma duc la prina proba la rochita, un pic mai devreme decat am anticipat pt ca plec din tara pentru o saptamana si ma intorc exact cu 2 zile inainte de prima nunta la care ma duc si trebuie sa am rochita. Prin urmare, trebuie sa vad cam care e treaba. Pana cand o sa fiu eu nasa mau sunt aproape 2 luni.
Oricum, ieri a venit finul la noi si am stabilit exact ce trebuie sa facem, ca noi vrem sa platim biserica, lumanarile si toate celelalte iar sambata nasul si finul se duc sa faca meniul si sa deguste mancarea. Noi fetele, miresica si nasica, ne plimbam prin alte tari...
In rest, asteptam si celelalte nasici sa ne mai spuna ce au facut.
Moira
krelia spune:
Fetili, nu vreti listutza de la miresici??
sa desemnati un sef care sa o tina??
(ps. sorry ca m-am bagat ca musculitza )
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
claujro spune:
quote:
Originally posted by krelia
Adica listuta ca la miresici? Ca eu nu am inteles...
Eu vreau!
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
Rallu spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by krelia
Adica listuta ca la miresici? Ca eu nu am inteles...
Eu vreau!
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
Adica la miresici, in coada listutei cu mirese e o listuta mai mica cu nasici de 2006.
La aia cred ca se referea Krelia. Daca vreti s-o mutati la subiectul vostru si s-o "gestionati" de aici.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."