Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Blanca, eu am gasit site-ul acesta www.cbslimited.com. Imi plac cateva modele de la Tiffany Design, Xcite, Jovani si Alyce Design. Am selectat cateva din rochiile de acolo, dar cred ca o sa combin modelele, ca exact ce mi-ar place nu am gasit. Si eu trebuie sa ma gandesc la 2 rochii, ca mai am o nunta la un var primar dar asta pe 15 iulie si mai am foarte putin timp ...
Aaaa, m-am uitat pe site-urile de la tine (le stiam si eu), rochiile sunt absolut superbe!! Dar ca sa-ti faci o rochie ca si acolo iti trebuie materiale ca lumea, ceea ce nu prea gasesti in Oradea, si cred ca sunt si foarte scumpe .
Eu inca sunt in cautare....... si ma apuca incet disperarea...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor ,

Am comandat rochita de nasa la Creal Design. Este frumusica tare, din tafta de culoarea piersicutei, trei sferturi, cu mult tulle pe dedesupt si cu o fundita pe corset, sub bust. Sper sa iasa bine si la timp.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Moira, am intrat si eu pe site-ul acela si mi-au placut rochitele. Tu cum ai facut ? Ai fost la magazinul lor? Cum i-ai contactat?

Si inca o intrebare: pentru o nasa bronzata (ca deh, ma duc cu copiii la mare inainte de nunta si cred ca o sa ma cam inegresc) ce culoare de rochita merge cel mai bine?

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Moira, am intrat si eu pe site-ul acela si mi-au placut rochitele. Tu cum ai facut ? Ai fost la magazinul lor? Cum i-ai contactat?

Si inca o intrebare: pentru o nasa bronzata (ca deh, ma duc cu copiii la mare inainte de nunta si cred ca o sa ma cam inegresc) ce culoare de rochita merge cel mai bine?

Poze Mara si Matei

Buna,

Am fost acolo si aveau doar rochii lungi si le-am intrebat daca imi pot face o rochie scurta cu modelul meu dar materialul lor. Au fost de acord, au vorbit cu sefa lor care a stabilit pretul (5.000.000 lei) si apoi m-au dus la atelier unde mi-au luat masurile. Super simplu. Am vazut multe rochii f frumoase in spate, tot comenzi. Sunt cam ocupate insa nu cred ca refuza vreo comanda. Dureaza cam 3 saptamani. Eu nu le dau toti banii deodata, ci la fiecare proba si apoi la final.

Cred ca pentru o nasica bronzata, ar fi frumoasa o rochie aurie (asta daca miresica nu are rochia crem perle sau auriu), portocalie, vernil sau chiar bleu. In nici un caz culori inchise. Acum depinde si daca esti bruneta sau blonda.

Pupici si succes

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am gasit un model de rochie care-mi place la nebunie ... acu pt. nunta unde sunt nasa am deja rochie, dar ma gandesc sa-mi fac pt alta nunta unde trebe sa mergem pe 9 iulie.
http://www.shopforbridal.com/PhotoGallery.asp?ProductCode=6244&PhotoNumber=2#largerphoto
numai ca e vreau ceva scurt pana pe la genunchi.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Moira, multumesc mult pentru informatii!

Eliana, superba rochia!

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Mai cautati si aici modele: www.ateneaceremonias.com
Sunt frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi stam cam asa la capitolul nunta:

Am gasit zanganea cu pietre grena... in sfarsit... Mi-am luat doar un medalion, ca e din argin, lantisor aveam, cercei aveam, inele sau bratari nu vreau... asa ca am scapat ieftin

Eu si mandra suntem echipate... mai ramane al meu sot care nu a avut cand sa-si ia costum... luni seara am reusit eu gasesc eu ceva ce-mi place, a venit, a vazut, i-a placut... dar nu aveau masura lui... imposibil, dar adevarat, ii era mic... el isi ia de obicei ce-a mai mica masura. Astept pana maine seara sa vad daca aduc si masura lui si il cumpar eu. Apoi plec in cautari de cravata si camasa ca sa se asorteze... ca e mai usor daca am costumu' dupa mine... Cu pantofii nu mai merge asa ... trebe sa vina la probat Poate are timp in ziua nuntii sa-si cumpere...

pentru nunta

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Astazi m-am hotarat la modelul pentru rochia de nasa. Il puteti vedea aici: aiciSingura diferenta e ca as vrea materialul pe alta culoare, si am vazut ceva dragut, in culoarea piersicii. Astept pareri Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamariame

Astazi m-am hotarat la modelul pentru rochia de nasa.
Il puteti vedea aici: aici
Singura diferenta e ca as vrea materialul pe alta culoare, si am vazut ceva dragut, in culoarea piersicii.
Astept pareri

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it
very often.

Este superb modelul. Trebuie sa gasesti o croitoreasa priceputa ca sa ti-l faca. Mi-a mai placut si rochia turcoaz, tot de pe acel link.
Bafta in continuare si sa ne arati rochita cand este gata. Asteptam poze.
Eu am prima proba saptamana viitoare si abia astept. Sper sa n-am surprize (neplacute).

Pupici la nasici

Mergi la inceput