Mamici de sept-oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Am uitat...LEXI trimite-mi si mie te rog parola de la mail :)

multam,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia uita-te in albume (ambele sunt pe prima pagina)!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Amyzuca imi pare tare rau de bb al tau. Si eu stiu foarte bine prin ce treci. Eu la randul meu am pierdut 2 sarcini si stau cu frica in san si acum, desi am trecut de perioada critica de 7-8 saptamani cand le pierdeam pe celelelte, uite ca se mai poate intampla si mai tarziu. Speram sa nu mai avem astfel de vesti in listuta. Dar viata merge mai departe. E cumplit sa treci prin astfel de momente dar trebuie sa te pui pe picioare inainte de a o lua de la capat. Eu dupa prima sarcina am slabit 8 kg si am ramas f greu insarcinata iarasi si probabil nici a doua nu a mers bine ca fizic nu eram refacuta inca, psihic nu mai spun. Iar acum, la a treia am ramas insarcinata la numai 2 luni de la chiuretaj. Cu tratamentu de sustinere adecvat uite-ma in 10 saptamani, de nu imi vine nici mie sa cred. Viata iti rezerva intotdeauna surprize la care nici nu te gandesti. La mine acum cand fericirea e in toi cu bb mic, relatia cu sotul e la pamant, dar ma consolez cu ce pot. Bucura-te ca ai alaturi de tine un sot care te iubeste si te intelege. Si cand vei fi mai mult sau mai putin pregatita atunci va veni bb iarasi. Totul e ca tu sa te pui pe picioare.
Acum te intreb si eu ce a vazut dr la 9 saptamani bebe de 7 cm, ca al meu la 10 are 3.4cm. Era cam mare ce vazuse ea acolo, dar ma rog. Poate ca si-a aratat incompetenta dinainte. Iar injectiile care ti le-a dat sa le faci, nu stiu ce sunt dar si eu fac niste injectii care scrie ca sunt interzise in sarcina si cu toate astea au facut minuni. Ideea este ca daca sarcina nu mai era viabila, faceai degeaba injectia. Daca era dr competent te trimitea la un cabinet intai sa faci un eco sa vezi daca bb mai are activitate cardiaca si apoi prescria tratament ceva. Dar nu mai e momentul sa despici firul in patru acum.Hai, mult curaj si multa sanatate.
Bianca, am incercat cu pozele si e totul ok pana inchid filmul si in loc de poze imi apare un ecran negru. Nu stiu ce are, sau unde gresesc. Dar mai ma chinui eu dupa-amiaza sau miine, ca acum si asa stau de 3 ore la calculator si e cam mult. Mersi de idee,oricum.
Ale, felicitari pentru pisoias. E bine ca macar unul traieste si tot chinul nu a fost in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
In primul rand cri19 Imi pare tare rau pt parintii tai!
Amyzuca, iti doresc multa putere sa poti trece peste acest eveniment groaznic! Sunt sigura ca urmatoarea sarcina va fi cu succes!
Floricika, felicitari pentru baietel. Vrei sa-ti spun ceva? Eram 100% convinsa ca vei avea baietel, nu stiu de ce dar asa te vedeam eu, mamica de baietel! Dar n-am indraznit sa-ti spun nimic pentru ca stiu ca ti-ar fi placut fetita.
Fetelor, eu am tras o spaima cumplita de dimineata si inca mi sunt speriata. Fara nici un semn prealabil, fara nici o durere, fara absolut nimic, m-am trezit dimineata cu o pata mare rosie pe pantalonii de pijama si cu un chegulet rosu inchis pe hartia igienica. Va dati seama ca am simtit ca innebunesc, incepusem sa tremur la propriu, atat de rau m-am speriat! L-am trezit pe sot imediat si in 5 minute ieseam pe usa. Am mers la Municipal ca e mai aproape de noi, plus ca speram s-o gasesc pe doctorita mea acolo. Si am gasit-o, mi-a facut un control, m-a trimis la ecografie, dar...nu se stie de ce am sangerat (sau de ce sangerez, ca inca nu mi-a trecut). Bebe e bine, i-am ascultat inimioara, are 156 de batai/minut, se misca nevoie mare (cel putin asa mi-a dat de inteles ecografista care de altfel era cam intepata), l-a masurat, mi-a evaluat cantitatea de lichid amniotic, totul absolut normal. Am intrbat-o intr-o doara pe ecografista daca se vede ce e si mi-a spus ca nu vede ca bebe sta cu picioarele stranse si ea n-are timp sa se uite acum. Oricum vineri merg la doctorita mea la cabinet si cu ea stiu ca pot vorbi omeneste. Mi-a dat sa iau No Spa 3 pe zi si mi-a spus sa ma odihnesc cat mai mult. Si neaparat s-o tin la curent cu ce se mai intampla. Abia astept sa se faca vineri sa merg iarasi la control. Pana atunci nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa se opreasca sangerarea!
Try, m-ai amuzat teribil. Uite ca totusi m-am invrednicit si m-am apucat de album. Apropo de asta, pufymic, multumesc pentru ajutor! Cum o sa ma supar ca pui si tu poze? Foarte bine!
Draga Try, nici mie nu-mi place alcoolul si cu atat mai putin ii plac pe cei care sunt dependenti. Dar recunosc ca am avut pofta de 2 ori de bere, mai ales cand vezi reclamele alea... Oricum n-am baut niciodata mai mult de 2 guri. In rest n-am pus si nici nu voi pune alcool in gura pe toata durata sarcinii. Nici macar la ocazii speciale!

16+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Am pus poze cu junior si cu putza lui in albumul din semnatura si de asemenea am trimis poze si pe adresa comuna de mail, pufymic sau angel, sa le puneti voi la vedere!

Floricika 17+
Poze

Mergi la inceput

Lexi draga ma rog din suflet pentru tine sa fie totul bine si sa se opreasca sangerarea!Trebuie sa fii bine!

Cri19(stiam ca am uitat ceva) imi pare ffff rau pentru parintii tai!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc mult fetelor pentru sfaturi, nu stiu ce m-as face fara voi in sarcina asta. Multumesc Pufymic, biancaiulia, Susa, Ale, Andra2005 si pentru toate celelalte burtici .
Astazi bebelinul a dat semne in sfarsit, il astept si pe seara cu noutati, asa ca mi-a mai venit inima la loc.
Martha78 era chiar buna ideea biancaiiuliei de a manca/bea ceva energizant pentru a-l stimula putin . Adevarul este ca si in cazul meu, bebele e foarte mic iar miscarile sunt tot de genul fluturasi, in concluzie el poate misca, dar noi sa nu percepem toate aceste miscari. Bafta multa la ecografie.

Floricika felicitari pentru baietel. Si pentru gripo felicitari pentru 90% baietel.

Ignatica

19 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Amyzuca, imi pare tare rau ca treci prin asta. Stiu din prorie exepienta (3 din pacate) ca e cumplit. Sa stii ca tu nu esti cu nimic de vina. Tendinta tututror e sa ne gandim in cele mai mici amanunte ce-am facut, ce-am mancat, daca am facut baie prea fierbinte, etc, nimic din ce-ai facut tu n-ar fi putut hotari soarta sarcinii.
Eu as zice sa astepti macar 3 luni. Mucoasa uterului trebuie sa se refaca si tu trebuie sa te refaci psihic, pentru ca o sarcina nu o inlocuieste pe alta.
Multa putere sa treci peste asta, nu te gandi la cei din jurul tau., gandeste-te la tine, cei din jurul tau vor fi fericiti cand o sa fii tu mai linistita.

Floricika, felicitari pentru baietel. Asta vroiai?

Try, da am probleme mari cu memoria, mari de tot. Intr-o zi am uitat si ce mi-a spus seful sa fac, a fost groaznic cand m-a intrebat daca am terminat si eu ma uitam ca tampita la el. Noroc ca el stie ca sunt insarcinata, s-a uitat ingaduitor la mine si mi-a zis ca ma asteaptasa termin. nu stiu daca te-ai uitat la subiectul cu Canada, am scris acolo ce face Lili.

Cecilia, cum a fost la doctor ieri, sau astazi ai?

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Floricika am pus pozele in albumul comun!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

katia
Ce a vrut dr ta sa spuna este legat de incompatibilitatea de grup (tu 01rh+, sotul A2 : deci bb in princiiu o sa fie A2), Oricum unii medici exagereaza un pic pe tema acestei incompatibilitati de grup , altii nici nu o baga de seama. Nu-i cazul sa-ti faci griji- de obicei bb e posibil sa aibe la nastere un incter putin mai pronuntat, f f rar sa fie nevoie de transfuzie, deci nu-i nici o tragedie. Ce nu inteleg eu este – daca la dozarea de anticorpi facuta asa devreme, in trim2 nu iese bine, ce poate sa faca medicul? Asa ca de-aia mi se pare o exagerare…stai linistita !

Adriana mica – ai grija ca tratamentul de sustinere e mai bine sa fie scos treptat, nu intrerupt dintr-un foc, pt ca organismul s-a obisnuit cu el si poate reactiona cu <dureri>

Mergi la inceput