instinctul matern
Raspunsuri - Pagina 2
diadaniela spune:
Eu am instinct matern de cand ma stiu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Babisa spune:
Eu cred ca il am din claipa in care am ramas insarcinata...pana atunci ,iubeam copii,ii adoram sa ii vad ,imi doream ,dar cand imi era unul pus in brate,simteam ca ma pierd ,simteam ca sunt neajutorata,imi era teama sa nu il scap cu toate ca imi placea atat de mult sa il miros (mmmmm ce miros au)si sa le mangai caputul,dar totusi imi era teama intr-un fel.Pe per.sarcinii am mai avut dureri mari de cap (avea inainte de aramane insarcinata ,de la spondiloza),inaite luam cate 3 algocalmine pe zi ca sa ma calmez,pe per sarcinii nu am luat nici un fel de medicament ,cu toate ca doctorul mi-a recomandat ca am avut o raceala,pur si simplu nu ma mai puteam gandi decat la copil.Cand a fost cutremurul ,eram singura in casa,cu ditai burticuta,l-am simtit destul de puternic,va rog sa ma credeti ca stateam cu ochii tinta la pereti ,si ma uitam sa nu sara ceva in dreptul burtii (chiar credeam ca are sa se rupa peretii ceva),cu toate ca eram in toiul cutremurului ,ma gandeam sa ma calmez ca sa nu se sperie bebitul din burta
.
La mine alta chestie mi se pare interesanta si as vrea sa intreb daca si la voi este la fel.Cu toat dragostea care am avut-o fata de beb inca de cand era in burtica,acum dupa un an de zile,imi dau seama ca sentimentele mele nu erau nici pe sfert fata de cum le am acum...inainte o iubeam ,dar era ceva ce nu cunosteam ,nu stiam exact ce iubesc...dar acum ,acum simt ca ea este totulllll,sunt exagerata si am multe de pierdut din cauza asta pt ca imi neglijez sotul si pt ca daca as fi mai realista as mai lasa-o putin si la mama ca sqa muncesc mai mult,dar nu pot sa stau fara ea mai mult de 2 ore
,noaptea cand doarme cate 12 ore neintrerupte,stau numai cu gandul la ea si ma duc sa vad ce face ca imi e dorrrr.Sunt sigura ca mai toate mamicile sunt asa ....dar cred ca suntem prea exagerate cu unele faze