Piticodromul de ian-feb05 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
kris spune:
Lavinia , sanatate multa tatalui tau! Sa va ajute Cel de Sus sa treceti cat mai usor peste aceasta cumpana! Conteaza enorm ca sunteti uniti! Va admir si va stimez!
Iarta-ma , dar m-a amuzat un pic povestioara cu nea Nelutu! ![]()
Inca odata putere multa tatalui tau! Sa ne mai scrii cand ai timp.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
bubu05 spune:
Lavinia, chiar m-a emotionat cum ai povestit, e trist sa vezi ce se intampla cu oamenii dragi noua, sa va dea Domnul putere si credinta ca veti trece peste asta! E bine ca sunteti impreuna, toata familia, iar Natalia sigur iti da putere sa mergi mai departe! 
Alina Maria felicitari pt. dintisori si pt. independenta! Dupa ce facut Vlad primii pasi cam in doua saptamani a inceput sa mearga de la un capat la altul in sufragerie sau pe hol, daca facea buf in funduletz, mergea de-a busilea pana se sprijinea de ceva si se ridica sa mearga iar. Cam intr-o luna mergea aproape numai in picioare. Dupa 3 luni s-a ridicat singurel de jos daca a cazut, ca sa mearga mai departe. Dar nu poti sti cum evolueaza Mandy, doar sunt diferiti! 
Bestutza, nu te mai gandi la kg in plus, tu acum trebuie sa fii bine si bb sanatos. Dupa ce nasti sigur slabesti rapid in prima luna, apoi de la stresul zilnic si doi pitici...sigur mai slabesti! 
Anda, din cauza ca e la regim papa mai mult, asa s-a intamplat si cu Vlad in perioada aceea, chiar i-am spus doctorei si ea a zis ca e normal sa manance mai mult. Cum mai e Irinuca? Chiar mi-am adus aminte ca am auzit de mai multe ori, nu stiu pe unde, ca daca esti deranjat la stomac sa bei cola si iti revii, ca nu stiu ce contine si te strange la burtica
, bine, nu e cazul Irinucai...hi, hi...am zis asa, ca mi-am adus aminte! Nu ne-ai modificat si pe noi in listuta
(adica 11 kg)si acum am vazut ca la nikul meu e scris Bubu02 si eu sunt Bubu05 
Despre noi: Vlad s-a trezit azi la 7:30, din ce in ce mai tarziu si l-am culcat aseara cu jumatate de ora mai tarziu, adica la 22:30 dormea...sa fim oare pe drumul ce bun? Insa il aud cum plange si se maraie, nu tare, din cand in cand, spre ziua, dar il las in pace si nu ma duc la el. Si a baut si aproape 200 ml de laptic!!! Ura! Sper sa nu ma laud degeaba si de maine sa o luam de la capat...
Crinuta, voi ce faceti?
Wow, cat am scris!!!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
sara18 spune:
Shobo, merci frumos pt raspuns.as incerca sa il pun in practica dar din pacate imi refuza categoric formula sau laptele(fie el cu sau fara cereale).laptele il bea doar pe cel din comert si asta numai daca il scot afara ;il bea din mers.si se rasfata deja cu sanul , nu ca ii este lui foame.a fost o perioada cand mi-a acceptat formula cu cereale si in acelasi timp sanul iar deodata a refuzat categoric formula.nu stiu ce sa ii mai fac. problema e ca nici iaurt nu imi mananca, de fapt nu accepta mancare cu lingurita ci vrea numai singur sa isi ia.imita el si cu tacamurile cand suntem la masa, le imbiba in mancare si apoi baga in gurita, dar dar de mancat apuca doar cu manuta lui.va dati seama ce am de strans de pe urma lui....deja sunt tandari
.si ce
daca incerc sa ma bag in farfuria lui///
apropo de asta, ieri am fost in vizita , invitati la masa la niste prieteni si ne-am asezat cu toti in jurul mesei iar el in scaunelul lui;ma vedea pe mine ca tin cutitul in mana dreapta si cutitul in stanga iar el le-a luat in aceasi ordine si ma imita.imi vevea sa il mananc.
tomasa, frumoase poze, mi-e nu mi se pare ca a slabit , cel putin nu se vede in poze, in schimb observ la ochisorii.nu-ti face griji, o sa-si revina si asta ti-am zis cu rabdarema bucur ca mananca.pupi
va pup pe toti
Sara si
David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran 
kris spune:
Buna dimineata ! si sa aveti o duminica cat mai placuta!
Noi am fost astazi la biserica sa ne impartasim, cum de altfel facem o data pe luna. Radia de bucurie in biserica! Cand se va mai incalzi cred voi sta cu ea si la slujba. In drum spre casa ne-am intalnit cu cateva cunostinte , care cand ne vad ne pupicesc, si le-a avertizat ca astazi nu se poate deoarece tocmai ne-am impartasit. Si peste scurt timp, fara sa-mi dau seama, am pupacit-o eu!
M-am necajit! Am sunat-o pe sotia parintelui duhovnic, pt ca parintele era in slujba, sa-mi spuna daca se pune ( adica daca i-am luat sfanta impartasanie) si mi-a raspuns ca nu deoarece sunt mama, iar parintele spune ca daca a mancat ceva, o putem pupaci. Eu nu rezist fara sa o pupacesc de cel putin 10 ori pe zi.
In timp ce va scriam Bia a cazut din pat, si nu stiu cum a reusit sa aterizeze in funduletz! Nu a plans, dar nici nu mai avea mult. Ce mama iresponsabila sunt!

Pt linistea mea o voi impartasii si in 1 zi de Pasti. Voi va impartasiti copilasii?
si ne auzim cu bine!
prima aniversare
BDana spune:
Kris si noi tot in dimineata asta ne-am impartasit. Mi-as dori sa il mai impartasesc in sambata dinaintea Pastelui dar, nu stiu daca voi reusi . Si chiar nu cred ca un gest facut din iubire imensa, de mama, poate face rau. Si eu l-am pupat dupa impartasanie, desi stiu ca la adulti nu e voie.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Shobo spune:
hihihi, baiatul meu incepe cred sa treaca la un singur somn/zi... ieri a fost prima lui zi in care n-a dormit decit dupaamiaza (la somnul de dim a facut urit de tot dupa vreao ora de stat prin pat si intr-un final m-am gindit ca pur si simplu nu-i e somn si l-am luat la joaca.) iar la al 2-lea somn a dormit ff bine. cum si noaptea a fost tot ok, ma gindesc ca asta e, nu mai vrea 2 nani. e mare, deh a zis si dr-a
!
iar acum iarasi nu a mai vrut sa faca nani deloc dim la 10 si a adormit acum la 12. Greu job va fi pe bona sa se prinda cind va vrea sa doarma ziua.,.. o sa-i zic miine la tel, sa vedem cum ramine ca se pare ca e in plina schimbare de program, dupa 9 luni in care ne-am obijnuit atit de mult cu ac program... ![]()
Azi l-am tuns prima data
. operatiunea eu am facut-o si tati a asistat si distrat. l-am pus in scaunul de masa si a mers ok, desi imi era frica de asta... dar nici asa nu imi mai placea deloc cum ii statea parul, ii venea chiar in ochi nasol. Are acum fata mai de baiat
si parca a crescut
. apoi l-am bagat intr-o baie totala sa-i luam parul si pus la nani si acum doarme prima data azi. sa vedem dc mai face vreun nani pina la 6, dc nu, o sa tb sa-l tinem sa nu doarma pina pe la 8-8:30 cind e masa de culcare.
Pediatra mi-a zis ca de acum sa-l pun la olita, o sa-i iau si eu una. iar de vaccin am intrebat si eu Bubu si mi-a zis ca ROR - Trimovax se face la 6 luni de la AR, deci in cazul nostru il vom face la 1,4 ani. si ca primul R din ROR va fi rapel la AR de fapt. in rest noi nu prea am facut optionalele, doar ACT+HIB. mai vedem...
Aaaa, de pupat copilul dupa impartasit eu am facut-o de mai multe ori
. eu l-am pupat CHIAR LA BOTEZ, de dragul lui eu nu ma pot abtine... si l-am pupat si IMEDIAT dupa ce mama mi-a zis sa nu-l pupe nimeni azi!!! Eu am facut-o atit de natural ......... ca-mi venea sa-mi dau una dupa
dar m-am gindit in sinea mea ca totusi sint mama lui si nu-i pot fura nimic EVER!!!
Si eu imi doresc sa ajung sa-l impartasesc. ultima data l-am impartasit acasa acum o luna cind a venit preotul pt sfestanie. si eu tb sa ajung pe la preot pt spovedanie in ac post dar nu stiu cind... sa vad cu bona cum fac ca e numai la ora 17 si dureaza!... iar bona imi pleaca la 18. poate o chem pe mama intr-o zi sau poate merg si cu ea si cu Codrin.
va pup
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Lavinia, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste incercarea asta iar tatalui tau multa sanatate. Noi suntem alaturi de tine, iar Rayan ii trimite multi pupici Nataliei.
Rayan face mofturi la mancare in continuare si nu-mi place deloc, mai ales ca speram sa fie o faza trecatoare.
Ar manca fructe si legume proaspate in nestire, dar carnea o accepta foarte greu.
Ma duc sa il schimb si sa ne pregatim de masa de pranz.
pupici
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Kris, eu nu prea inteleg chestia asta cu Impartasania si pupatul, deoarece la catolici nu exista asa ceva. Nu are nici o legatura Impartasania cu pupatul sau altceva, insa la noi nu se impartaseste copilul atat de mic. Pentru Prima Santa Impartasanie se face o pregatire foarte minutioasa si asta in jur de 9-10 ani.
Ma rog, ideea este sa stai linistita. Dumnezeu nu se uita la asemenea nimicuri, gen pupat si altele.
O poti pupa linistita, in nici un caz nu ii iei Impartasania.
Crinuta si
Rayan
kris spune:
Crinuta, Shobo, BDana, va multumesc pt raspunsuri. Dar cele care au preot duhovnic, nu va recomanda sa-l pupaciti macar pana la 1 masa sau 1 somn. I-a sa intrebati!
Crinuta, imi pare rau ca esti nelinistita in privinta lui Rayan! Trebuie sa ai rabdare! Poate fi indispus, ca si noi adulti de altfel, sau poate ii mai da dintisori, maselute. Apropo, tu te-ai acomodat cu clima, mancarea, apa, stilul de viata? Sau cum ti-a fost pentru 1 data acolo? Ia si asta in calcul. Nu te supara! 
de la Bianca!
Shobo pui, acum Codrin iti va face programul
; Asa se intampla la vartsa asta! Stai linistita! Te vei acomoda.
Sara18, te compatimesc pt ca puiul tau nu agreeaza alt lapte sau laptele formula. Am fost in aceeasi situatie, dar pe parcurs va accepta. Dr. Stanciu, mi-a recomandat RABDARE si iar RABDARE! cand i-am pun ? cu privire la lactate. Trebuie sa nu renunti in a incerca de a-i da sa pape lactate. Noi le luam cam de o saptamana si imi doresc ca dupa Paste sa incepem intarcarea. Succes!

prima aniversare
crinuta spune:
Kris, eu am mai fost aici acum 2 ani, de fapt aici l-am conceput pe Rayan, deci stiam unde vin, care sunt obiceiurile, ce-mi place si ce nu-mi place.
Locatia e diferita fata de data trecuta, insa in rest au ramas aceleasi lucruri pe care le stiam.
Mancarea este excelenta, acum invat si eu sa gatesc ce mananca ei si e tare greu. Noroc cu sotul care ma ajuta la gatit, de fapt imi da lectii, ca se pricepe extraordinar.
Ce nu-mi place este ca trebuie sa port haina aia lunga abaya, ca nu pot conduce masina.
In rest la restaurante si fast-food-uri sunt family sections, unde merg doar familistii.
Este o alta lume din multe puncte de vedere, o lume pe care incerc sa o inteleg.
De adaptat m-am adaptat usor pot spune, doar ca imi lipseste mama in primul rand si apoi prietenele din Ro, adica voi, intalnirile noastre.
Deja mi-am facut prieteni aici, m-au primit extraordinar, nu am cuvinte pentru cat de frumos se poarta, asa ca incerc sa trec peste aspectele legative.
Oricum, aici sederea e temporara, si daca ar fi dupa mine as pleca in Dubai definitiv. Totul e sa il conving pe sot.
Oricum, deocamdata duc munca de lamurire sa mergem in excurise in Dubai si Bahrein, macar sa imi mai clatesc si eu ochii.
Inchei acum,deoarece ma asalteaza Rayan.
pupici
Crinuta si
Rayan