Piticodromul de ian-feb05 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Bubu, Coraly: si Havrixul si Varilixul se pot face deja (chiar in acelasi timp, dar 2 intepaturi), dar nu stiu daca se poate face in acelasi timp cu Priorixul, sau daca nu la interval mai mare de 1 luna unul de altul.

Tomasa, eu merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, m-am tinut de cuvant si nu am mai uitat sa-l intreb pe sot: iata nr. de tel de la Eforie Sud - 0722377987 dna.Yvonne Panait. Si noi abia asteptam sa mergem acolo, e super! Pana la vara maie, dar astept pareri!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Danielai, iti multumesc pt prezentarea parerilor celor 2 doctori! Sincer , amandoua mi se par plauzibile! Sunt si mai nehotarata! in urma celor relatate!
Totusi PRIORIXUL il voi face vinerea viitoare si VARILIXUL , peste 1.5 luni. De havrix nici nu am auzit! Dr. fetei nu mi-a relatat nimic , de altfel, nici de priorix.

In concluzie: cum e mai bine pt sanatatea copiilor nostrii? SA FACEM TOT CE E OPTIONAL, SAU NU? Vorba Tomasei, investesc in sanatatea copilului, dar si parerea lui Coraly, imi da de gandit ( se referea la parerea unei dr. homeopat ).

Iarasi nu stiam ca se pot face 2 vaccinuri in acelasi timp ( cu * infarix si engerix), precum varilix-ul si havrixul;

si mai astept pareri si sugesti!

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Noi nu suntem bine:( am reinceput tratamentul, de data asta cu calciu carbonic si enterol si smecta. sper sa o repar in 2-3 zile. Dr a zis ca nu mai conteaza de la ce are scaune moi, chiar daca sunt de la dinti, trebuie reglate....

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O poveste cu trei gratii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Witchie imi pare rau ca micuta balerina se tot chinuie cu burtica....si noi am mers pe tratamentul asta (Ca carbonic+enterol+smecta) si a fost f bine, in 2-3 zile s/a raglat, dar regimul a mai continuat.....
sper ca ceilalti copilasi bolnaviori au incheiat capitolul burtica.

eu ma chinuiesc in continuare cu sinuzita asta, desi am 7 zile de klacid 1g pe zi (doza de cal) acum am facut si amigdalita....asa ca maine trec pe ospamox. partea nasoala ca fiind we dr nu/mi poate da reteta, asa ca o sa cutreier farmaciile poate isi face cineva mila de mine.....

catiflo eu i/am luat scaun de masa din 2 bucati scaun si masuta, daca le pui una peste alta iese scaun de masa, daca le desfaci sunt un scaunel si o masuta pentru 2-3 ani....pentru noi a fost alegerea perfecta, caci Crisu nu prea are stare si se bataie, se scoala in picioare, se aseaza pe maner....

crinuta am citit intr/o revista caci copiilor le trecuie cam o luna doua sa se acomodeze cu o schimbare, iar cum la voi a fost una majora, fii indulgenta cu el, este normal sa se teama totul e nou pt el.

Coraly eu am observat la crisu (care are 1 scaun pe zi) ca daca nu papa iaurt o zi, a doua zi nu are scaun sau e tare.

bestutza nu mai pune la suflet rautatile oamenilor....nu stiu de ce dar banuiesc cam cine putea sa spuna asa ceva .

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

tomasa l/am admirat pe tudor.....e un scump.

Kita eu am vazut la cora si parca si in carefour aveau acum ceva timp un carut no name in jur de 1 milion. era unul galben cu gri si unul cu albastru. Andrei face baie cu colac!?

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Daniela, esti o draguta!!! Chiar nu ai pt. ce, mi-a facut placere.
Ixxi, merci frumos. Ma bucur ca l-ai mai recunoscut la cat a slabit, bietul copilas! Imi pare tare rau ca te chinui asa de rau cu sinuzita, ba s-a mai si complicat pe deasupra...Incearca si Actifel, nu e nici pe departe scump ca Sinupretul iar mie mi-a facut bine. E adevarat ca eu l-am combinat cu Sinupret si Vibrocil si ca nu stiu exact de la ce mi s-a tras binele, insa cred ca poti incerca, poate macar mai amelioreaza din simptome. Desi cu siguranta stie sotul tau mai bine ce sa iei.
Anda, imi pare rau, vei vedea insa ca se regleaza repede. Incerca si ceaiul de afine uscate, iti promit eu ca-i face bine si poate chiar ii place mititica, mai variaza si ea, nu numai ceai de menta. Si ai te rog grija mare cu reintroducerea alimentelor cand se face bine si mai ales lacatatele, pe mine m-a speriat tare faza cu intoleranta la lactoza, mi-e groaza de asa ceva.
Coraly, si eu am auzit si citit ce ai spus tu referitor la vaccinuri. In articolul pe care l-am citit le numeau chiar "bombe cu ceas", ca nu stii ce-i introduci de fapt copilului in organism si nici ce efecte vor avea pe termen lung. Noi am discutat mult pe tema, eu cu sotul adica, si am hotarat pana la urma sa credem in binefacerile vaccinarii. De fapt cu atatea pareri medicale opuse nu poti merge decat pe instinct, cum ziceam.
Bubu, merci pt. numarul gazdei. Daca tot intentionam mai multe sa mergem poate avem chiar surpriza si ne intalnim pe acolo. Eu in principiu merg la Eforie N si doar daca nu reusim acolo vom apela la nr. dat de tine, insa chiar si asa ne putem vedea in caz ca ne suprapunem ca perioada de concedii, macar cateva dintre noi.
Bdana, stiu ca ce spun eu e ca si cum as vinde castraveti la gradinar insa poate incerci si cu lactoza (Humana parca au asa ceva) pt. constipatia lui Chris. Asta daca nu cumva ai incercat deja. Eu ma gandesc ca poate e mai naturala decat siropelele. Sau Lass Baby de la Erbavita, si ala cica ar fi un siropel natural, daca e sa credem ce spun in reclame.
Iti dai seama ca mai e putin si ne vedem la mare?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Scuze, nu mai stiu exact cine intreba apropo de vaccinuri. Deci, exact cum spunea si Daniela, Varilixul si Havrixul se pot face oricand dupa implinirea de catre copil a varstei de 1 an. Varilix protejeaza impotriva varicelei sau varsatului de vant (boala usoara in general, insa de la care se poate alege cu semne in cazul in care se scarpina, de asemenea unii medici spun ca o forma grea de varicela poate predispune la aparitia zonei zoster, iar vaccinul te poate apara si de aceasta, intrucat bolile sunt inrudite), Havrix protejeaza impotriva hepatitei de tip A (cea mai usoara forma de hepatita, dar care se si ia cel mai usor, prin contact direct si nu prin sange ca celelalte forme de hepatita).
Cam asta am aflat eu despre ele.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am intrat sa vad ce faceti...si vad ca ba sinuzita , ba burtica..

De burtica nu prea sunt in tema si la ce sfaturi sunt eu ar trebui sa notez...

Ixxi, ma bucur ca ai intuitDeci specia se da de gol!Tocami citeam dimineta Lazarev ...
Asa...Pt sinuzita incearca inhalatii cu uleiuri volatile de brad sau pin!

Asa..Voi ati cumparta Pampers cu laterale elastice ?Adica partea mobila caare se lipeste peste burta!Am crezut ca s-a schimbat modelul,dar se pare ca nu!Am inteles de la o prietena ca e depinde pentru cine sau de cine-nu am inteles bine- sunt facuti!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Tomasa am vazut pozele si nu i-mi venea sa cred ca au inflorit tufele acelea in IOR .Noi nu am mai iesit de trei sapt din casa si habar nu am cum mai este prin parc.Tudor nu mi se pare f slab, nu te mai ingrijora ca recupereaza imediat.Iustin a inceput deja sa manance binisor si se vede cu ochiul liber cum recupereaza.
Anda incearca sa ii dai cateva picaturi de tinctura de afine in putina apa face minuni la burtica .Se gaseste la plafar.
Multumesc tuturor fetlor care au postat despre vaccinuri ca astfel am mai aflat si eu informatii de care nu aveam habar.
Stie cineva daca exista vaccin impotriva scarlatinei?Din ce am gasit eu se pare ca nu ar fi si nu stiu ce alte metode de prevenire s-ar putea lua.

Gabica mamica

Mergi la inceput