Bebelusi de mai-iunie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Adina, cuvintele sunt de prisos... nu stiu cat va mai trece pana sa se schimbe ceva in atitudinea doctorilor, eu mi-am cam pierdut din optimism oricum. Referitor la Medicover pot sa-ti spun ca noi am mers de cateva ori cu Maya si am fost multumita per ansamblu. Mi-a placut atitudinea tuturor, sunt veseli, amabili, pe stil american, eu pot spune ca am fost placut impresionata dupa prima vizita. M-a impresionat faptul ca dupa ce i-am facut analizele Mayei doctorita pediatru m-a sunat in cateva randuri pe mobil si am discutat in detaliu rezultatele, mi-a dat sfaturi legate de diversificare, a fost super draguta, s-a comportat de parca ii eram apropiata. Iar cand a intrat in concediu, la fel m-a sunat sa ma anunte si mi-a spus ca pot merge cu incredere la colega ei daca ies rezultatele inainte sa se intoarca ea. Am platit ceva pe analize, consultatie si vaccin insa nu ne-a parut rau.

Loreen, tu ai avantajul ca desi Delia nu papa cum ai vrea tu arata foarte bine si nu ai probleme cu greutatea ei. Eu nu stiu ce sa mai fac... imi vine sa plang cand vad ca nu vrea nimic. Asa am o ciuda ca a trebuit sa ni se intample infectia asta urinara... de cand am descoperit-o Maya nu a mai fost aceeasi. Ii dau si eu peritol de trei zile plus cate o lingurita de Sana-sol. Azi a mancat un pic mai bine insa zilele trecute a fost dezastru. Cred ca nici opt kg nu mai are..

Monu, ma bucur ca nu aveti ceva mai grav... asta e si cu doctorii astia, dar daca nu te duceai nu mai stateai linistita acum!

Corni, si Maya a prins smecheria cu datul jos din pat. Face exact ca Timeea, se intoarce pe burta si se lasa in jos incet-incet pana atinge cu picioarele de podea!

Acum roade la o grisina.... o fi razbit-o foamea, ma duc sa o ademenesc cu niste mancare adevarata!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ia uitati aici sa va mai destindeti nitel!

http://www.mojoflix.com/Video/Evgeni-Plushenko-Sex-Bomb.html

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Salut! Am facut la treabaaaa! Am lustruit bucataria si baia, am aspirat si sters pe jos, mai am niste rufe de impaturit si unele de calcat si gata... Poate va intrebati de unde atita elan... Chiar daca nu va intrebati, eu tot va spun. Am primit raspunsul de la programul universitar la care voiam cel mai mult sa ma accepte. Si m-au acceptat! Acum, mi s-a facut frica, daca nu voi fi in stare sa invat, din cauze diverse: copii, casa, lene, neuroni in minus, virsta... In schimb, faptul ca stiu ce voi face la toamna si mai ales ca va fi ceva cu totul nou, m-a scos din letargie si mi-a dat chef de viata. Sau poate simplul fapt ca voi iesi din casa... nu stiu si zau daca mai conteaza. Ma simt bine si plina de energie astazi. Si daca nu ma uita Cel de Sus pe aici... poate le fac si fetelor biscuitii promisi de saptamina trecuta si sotului prajitura cu curmale promisa luna trecuta. Ca e a doua cutie de curmale cumparata in acest scop. Fetele dorm, asa ca nu pot sa ma misc prea mult prin casa... Imi aduc cafeaua de dimineata si continui cu vesti si raspunsuri.

Buuun! Despre noi...
Agata este bine, in sfirsit, dar e tot acasa. Am primit rezultatul de la exudat: negativ. Atunci ce sa fac cu racelile astea ale ei. M-am tot gindit, am pus cap la cap si am ajuns la concluzia ca, daca Tudora si noi nu am luat un virus atit de puternic, inseamna ca nu a fost virus. A fost o raceala proprie si personala, culminata cu o amigdalita sau cum s-o numi foarte grava, ca nici macar mucisori nu a avut prea multi... toata problema era in git. Aveti sfaturi pentru imunizari naturale? Intreb inca o data... dar nu vitamine si pastile pe baza de plante. Bag in ea vitamine naturale, i-am dat un timp si din alea de copii, i-am facut analizele si au iesit perfecte... As vrea leacuri babesti, ceva care sa se poata face in casa. Pling ca nu pot sa o duc in vara asta la mare! Sigur i s-ar rezolva o parte din probleme, aici e mult prea putin soare si pe o perioada mult prea scurta. Mi-e si frica sa o duc la gradinita, ea mai are doua zile de antibiotic, daca o duc si ia un virus, ca e plin sezon acum, corpul ei este vulnerabil si iar o luam de la capat. Sa nu credeti ca este un copil bolnavicios, in afara de ultimele trei raceli din astea grave, cu gitul afectat peste masura, Agata nu are probleme de sanatate. Si, daca o vedeti, plesneste de sanatate, e durdulie, rosie in obraji, energica, vesela, plina de viata si arata la cei 5 ani cit unii la 6. Daca am rezolva problema gitului ar fi super, am scapa de probleme. E clar ca acolo e punctul ei sensibil si trebuie intarit, dar nu stiu cum.
Tudorase schimba pe zi ce trece. Face niste progrese uimitoare si pentru mine, ca parca prea repede trece de la stadiul de bebelus la cel de copil. Si mi-e teama ca ma apuca dorul de alt bebelus si sincer... parca nu as mai vrea. I-am spus asta si sotului, care, foarte dezamagit, ma intreaba bine, inteleg... si baiatul!?! El inca mai viseaza baiat si inca e sigur ca al treilea ar fi baiat. Nu am mai discutat un timp si am crezut ca l-am convins ca e greu sa mai facem inca un copil... dar se pare ca nu. Culmea este ca nici eu nu sint convinsa! Iar am luat-o pe aratura... spuneam de Tudora. Deci: merge singura si fara probleme si prin casa si pe afara, se apleaca din picioare si culege lucrurile interesante de pe jos, fara sa se dezechilibreze, danseaza – cum pun muzica, isi ia mutrita de dans, foarte serioasa, bate din palme si se invirte in cerc, e dulce foc! –, coboara singura din pat prin metoda personala – am ramas blocata cind am vazut-o, deschide sertare de deasupra capului, trage tot ce intilneste si incearca apoi sa le puna la loc, escaladeaza mici obstacole, urca trei-patru trepte, trage masinuta dupa ea, da cu piciorul in lucruri, de mai multe ori – asta e noua ei achizitie, tre' sa-i iau minge, ca nu are nici una acum. Are atractie catre galeata de gunoi in care scotoceste de cite ori scapa de sub control ('telectuale rau fetele mele, Agata atrase de WC, Tudora de galeata cu gunoi, nu mai spun nimic!) si de papusile bebelusi. Cum Agata are colectie, isi ia cite unul si il cara prin casa si cite o ora, il stringe in brate si, suprinzator, ii da sa manince. Asta e chiar ceva nemai vazut, probabil o imita pe sora-sa, dar am vazut-o cum ii baga biberoanele de jucarie in gurita (desi ea nu serveste biberon), ii da sa pape cu lingurita... Vorbeste! In afara de Adada, tata si mai nou din nou mama (uraaa!), apa, papa, bavo, ute (uite), pa... spune bebe si imita pisica, maimuta si ciinele. Nu pot sa va spun cum face, dar e mortala. Oricum, mie mi se pare mult, mult mai evoluata si mai rapida in „realizari“ decit era Agata la virsta ei, desi amindoua au avut o evolutie normala, nimic spectaculos. Probabil pentru ca o are exemplu pe Agata si o imita in toate cele. Si a si intrat in contact cu copii de foarte mica, tot datorita Agatei si activitatilor ei. Ieri seara am fost la un curs de incercare de step new-york-ez si sa o vedeti cum a stat cu ochii pe Agata si ceilalti copilasi si se bitiia in brate la mine... vai, ce ar fi dansat si ea. Legat de asta, sa vedem ce verdict ne da Agata, vrea sau nu vrea sa incerce acest dans... Cam atit despre noi! Despre sot nu va spun nimic... unul mai trebuie sa si munceasca in casa asta!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am revenit... sa ma leg cite un pic asa de fiecare:

Loreeeeeeeeeeeeeeen, bine ai revenit! Of! Chiar credeam ca ai iesit din joc! Poate te urmeaza si Gusta cu Andreea... mai stii. Desi, cred ca ele sint mai tauroaice decit proprii bebelusi!

Babygirl, stii care ar fi solutia cu medicii astia!?! Patura medie sa nu mai dea spaga! Deloc! Nimeni! Sa fie asa ca un complot national, sa se duca toti la doctori si sa nu mai dea nimeni nimic. Decit ceea ce e scris in lege. Daca trebuie platit, sa se plateasca cu chitanta. Daca nu, nimic de la nimeni! Stii cum ar umbla cu oamenii... mai rau decit cu ouale. Si peste tot sa fie la fel! In toate domeniile! Se da din obisnuinta... asa cum aici se obisnuieste sa lasi cite un mic bacsis la restaurante, coafuri, hoteluri... Nu e obligatoriu, dar nu e civilizat sa nu lasi pentru ca asa se obisnuieste. Si pentru ca unele salarii se calculeaza luind in calcul si bacsisul. In rest, nu se da nimic, la nimeni, decit daca vrei. Daca iti place un doctor poti sa te duci cu un buchet de flori sau cu o sticla de ceva, dar e un gest frumos si atit. Poti sa obtii un zimbet in plus, atit. Sau daca vrei sa-ti arati recunostinta fata de o educatoare, te duci cu un cadou micut, o atentie. In primul an am avut o discutie cu niste mamici romance in parc, care se plingeau ca trebuie sa ia cadouri la invatatoare. Si le birfeau pe quebecoase care vin cu mina in cur si la inceputul anului si de Craciun, ca in afara de ceva facut de copil, un desen sau un obiect, nu dau niciodata nimic... Si ca ele ar da si la doctori cite ceva, dar astia nu primesc ca le e frica ca-si pierd serviciul. Si atunci le-am spus ca nici eu nu dau si nu voi da, ca de asta am venit aici, sa nu mai dau nimic pe sub mina. Ca daca imi place atit de mult de cineva, pot sa-i fac o invitatie la masa sau altceva de genul asta... dar nu vad nici un motiv sa-i dau ceva, daca ceilalti nu dau. Sint de acord cu lucrurile facute de mina copilului meu, dar atit... Ca, si daca dai, ei se vor purta la fel, ca asa e fisa postului. Si au sarit pe mine, ca asa e civilizat, sa te duci cu ceva, nu cu mina in cur etc. etc. Si le-am intrebat daca lor, la serviciul lor sau acasa, ca mamici, le aduce cineva ceva... Pai nu, ca noi nu avem servicii de asa natura. Pai! Dar nu am avut succes sa le conving ca asa cum imigrantii de aici scad salariul pentru ca accepta sa lucreze chiar pe oricit, aici nu prea ai incotro, a aduce dupa tine obiceiuri din astea nesanatoase ca spaga si atentiile intr-o tara in care nu ai nevoie sa faci asta e o lipsa de civilizatie mai mare decit daca faci ce fac ceilalti. Si aici se da spaga, dar la nivelui inalte! Daca te umilesti dind sau primind, sa stii macar pentru ce o faci! Una dintre solutii ar fi, solutie adoptata si de noi in ultimul an de Romania, sa mai pui un pic pe linga ce bagi in buzunare si sa apelezi al clinicile particulare. Servicii platite si deci mai bune, si daca nu, ai chitanta si poti sa-ti faci publica nemultumirea, oameni draguti, curatenie si civilizatie. Dai un ban si nu stai in fata, poate ca stai la rind, dar macar ai mai multe sanse sa fii tratat ca om. Nu-ti convine cum ai fost tratat, nu te mai duci sau ai hirtia in buzunar care arata cit ai platit si pentru ce si atunci poti solutiona pe alte cai problema.

Am vrut sa scriu la toate, dar ma opresc pentru ca si asa am scris mult. Oricum am citit si vazut tot... Va pup!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna

Loreen, bine ai revenit!!

Corni, esti o fericita ca Timeea s-a prins cum e cu coboratul din pat. Cred ca ar trebui sa o lasi sa coboare, asistata, bineinteles, ca sa invete. Nu ca Sergiu, care s-ar arunca in cap daca nu l-as opri eu.

Elisor, multumim de aprecieri, dar o sa i le transmit lui Teodor, ca el era bebelusul care ii ridica fusta Alexandrei. Noi am chiulit duminica de la intalnirea din parc, dar cred ca nici Sergiu nu s-ar fi dat in laturi de la asemenea activitati .

Tina, pantofii aveau marimea potrivita, doar ca Sergiu are labutele dolofane si intrarea nu era destul de larga, asa ca a marit-o cu foarfeca.

Hai ca tot fac ture intre calculator si televizor (e Friends si ma omor dupa el).

Adina, n-ai ce sa faci - asta-i tara, astia-s oamenii. Cred ca si daca i-ai fi spus ceva de dulce, n-ar fi atins-o in nici un fel. Iti tin pumnii sa gasesti un dr. bun.

Nelia, m-ai atins unde ma doare cu excursiile. Noi obisnuiam sa mergem an de an in Ceahlau cu cortul (asta in studentie, ca dupa aia am devenit comozi). Acum abia asteptam sa creasca bebe ca sa o luam de la capat. Multa sanatate Agatei.

Despre Sergiu - este innebunit dupa masinute si masini adevarate. Duminica a stat aproape juma' de ora la mine in brate si ne-am uitat amandoi la Formula 1. Tot n-am scapat de trezirile de peste noapte, dar macar m-am obisnuit cu ele.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutation! Am vrut sa dau un semn de viata la un moment dat in timpul zilei ca iar era in pericol subiectul nostru, dar a intrat pe fir Loreen si totul s-a rezolvat. Bine ai revenit. Asteptam si restul fetelor, mai ales ca in curand decanul de varsta face anul.

Nelia - in legatura cu imunizarea inca de cand ai intrebat prima oara am vrut sa-ti spun ca nu stiu nici unul, in afara de cel precizat deja, cu miere si lamaie - care se pare ca nu a avut efect. Felicitari pentru vorbareata Tudora si pentru admiterea la studii. Doamne, cum o fi sa te bucuri ca te apuci de invatat, asta n-o s-o inteleg niciodata (chiar daca eu o voi face pentru bani - argumentul suprem).

SimonaF - pai nu va zisei ca se plang mamicile din fata blocului de la mine ca dupa 1 an, respectiv 1 an si 2 luni li s-au schimbat fetele? Ele auzisera pe la cunostinte, dar nu au crezut pana nu au patit pe pielea lor. Probabil de aceea e important sa ia in primul an de viata in greutate dat fiind ca apoi cresterea nu mai este atat de spectuloasa. Felicitari pentru mergaret si "saritorul de obstacole"!
Si Ana ciupeste, dar involuntar, nu-si da seama ca face rau (ma apuca uneori pe la subrat cand mananca si pe antebrat, in spate cum sa zic si doare de-mi dau lacrimile si-mi vine sa-i dau una). Dar nu cred ca e ceva cu calciul.

Monu - bine ca v-ati linistit, desi, daca tot s-au crucit ca nu mai vazusera asa ceva ai incredere in diagnosticul negativ de rubeola?

Babygirl - Doamne ajuta ca nu am avut urgente sa ajung pe la spitale, nici eu, nici familia mea. Chiar ma gandeam azi ca atunci cand am nascut a fost prima oara cand am pus piciorul intr-un spital, dar nu in vizita , ci ca sa raman si imi amintesc ca nu atat gandul nasterii ma stresa, cat cum va fi la spital. Dar cu bietii copilasi, care nici nu prea stiu pe ce lume sunt. Eu as schimba dr. Nu am idee insa cum e la Medicover.

Nefertari - ce sujba cauti? Eu de exemplu am un pont pentru traducator engleza si respectiv receptionista, deci 2 ponturi cu alte cuvinte... Felicitari pentru progresele Freyei!

Florentina/Corni/Nelia - bravo pentru datul jos din pat. Se vede ca fetele voastre sunt mai mari, Ana se repede tot cu capul inainte fara frica.

Beatrice - mortal filmuletul. M-au trecut toate caldurile cat l-am vizionat. Sau poate era de la lasagna fierbinte pe care o mancam in acelasi timp?
Stai ca l-am vazut si pe ala cu bebelusul, pai m-ai atins fix la ficatei, pe Metallica, mai bateristul mamei. Hotarat lucru, trebuie sa o trec si pe Ana la auditii intensive sa o fac fan.

Pisik - e frumoasa foc pisibursuca ta.

Of, ia uite cat e iar ceasul! Noi am fost in seara asta la Plus, am mai targuit una alta, am trantit si o lasagna si abia apoi am culcat copilul, care, urmare a oboselii groaznice acumulate a adormit in patut pentru prima oara dupa muuult timp (a dat ea sa se ridice de vreo 2 ori, dar am tinut-o si nu a mai protestat).
Multumesc de sfaturi pentru fund, cred ca-i iau si ce a zis Elisor/Loreen, ca in seara asta iar era fiarta, mai putin la pasa, dar rau tare intre fese. E clar ca e de la kk acid. Si tocmai azi m-a apucat sa-i iau mandarine sa-i dau suc - noroc ca mi-a atras barbatul atentia ca se face prastie la fund (sau cel putin e posibil, dat fiind ca nu serveste suc de citrice, e prea acru pentru gustul ei si nu stiu ce reactie ar avea). Elisor - pai aia zic, ca servetelele nu se folosesc la noi in casa, am un pachet deschis de vreo 2 luni si nu i-am dat de cap (o mai sterg cateodata la pasa daca i-a intrat kk si nu s-a spalat bine dar atat). Cu pudra nu am dat-o niciodata ca am citit ca nu prea se mai recomanda. In plus, ea pare de-a dreptul arsa la fund, nu stiu cat bine i-ar face sa o dau cu ceva uscat pe acolo.
Ma duc sa fac si eu dus, sa vad ce mai e prin casa ca n-am avut timp si sa ma bag la culcus ca maine e noua zi de torturi. Ca mi-am amintit: Loreen, pana la urma care a fost rezultatul curei cu tort?
Va pupizez si va doresc noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Seara buna!
azi a fost un soare superb, intre 3 iesiri afara, umpic de curatenie si gatit nu mi-a mai ramas timp pentru nimic...am citit insa tot ce ati scris...
salutam revenirea in forta a lui Loreen!
asteptam si restul absentelor, haideti fetele, mobilizati-va!
sanatate la puiutii bolnaviori, sa va faceti bine.

despre mancare eu zic sa nu va agitati prea tare (vai, vorbeste eu, innebunita ori de cate ori Alyssa nu papa!), cresc si li se schimba si modul de alimentare...ganditi-va ce ar fi noi sa ne umplem burtile la fiecare 2-3 ore! plus ca sunt perioade cand avem pofta de mancare si perioade cand nu avem...atata timp cat beau suficient pot sa sara peste unele mese fara consecinte.

despre spaga si cum esti tratat de medici in Romania...aici e intr-adevar durere.
sunt perfect de acord cu ce a scris Nelia, atata timp cat lumea continua sa dea or sa existe si cei care continua sa ceara, e un cerc vicios din care e greu de iesit! eu dau cu placere undeva unde sunt bine tratata si legal se platesc niste taxe, dar sa indes bani in buzunare la cineva ca sa-si faca meseria si sa ma bage in seama...e nasol. s-apoi dai daca ai de unde...dar cei care n-au??? ajung sa plateasca, poate cu viatza, dezinteresul si dispretul celor care muncesc pentru spaga si nu pentru altceva. pacat.
aici in Italia sunt destule aspecte negative si in sistemul sanitar, lumea nu e foarte multumita dar comparand cu RO mi se pare floare la ureche. e absolut de neconceput ca la spital sa dai ceva la medic sau asistente ca sa nasti, sa ti se faca vreun tratament sau sa ti se schimba asternuturile; la cumparaturi nu se intampla niciodata sa-ti dea restul aiurea "din greseala" ori ca n-au marunt; la baruri sau restaurante ti se da restul pana la ultimul cent si vin cu banii dupa tine daca ai lasat ceva...in plus n-am vazut nicaieri fetze scarbite, vanzatoare deranjate care se uita urat cand intri in magazin iar daca indraznesti sa ceri sa probezi cate ceva parca le-ai injura de mama...oare de ce?!

in RO am avut de-a face de multe ori cu spitale si medici...am incercat sa uit si sa merg mai departe dar unele chestii mi-au ramas imprimate in creier. la 21 de ani eram internata ptr apendicita, m-au operat de urgenta si, desi am refuzat categoric, chirurgul (nu anestezistul!) mi-a facut rahianestezie (injectie in coloana), cu un ser stricat expirat de 4 ani (am aflat ulterior), mi-am pierdut cunostinta (urasc cuvantul coma) pentru multe ore si aveam si halucinatii, nu mi-am mai simtit picioarele vreo 3 zile si m-au tinut in viata cu perfuzii cu cofeina si cine mai stie ce-au bagat in ele, am slabit 12 kile intr-o saptamana din cauza durerilor de cap si de coloana, care s-a blocat si nu ma mai puteam misca defel. ca si cum nu mi-ar fi ajuns, veneau medicii si-mi ziceau ca e vina mea...ia sa nu mai fiu asa sensibila ca doar e o banala operatie de apendicita si n-am nimica! uitandu-ma in jur incercam sa ma simt totusi norocoasa...era o femeie simpla de la tzara, operata de hernie mare, i se pusese plasa pentru sustinearea intestinelor dar s-a infectat si s-a umplut de puroi (oare de ce?!), se umflase biata ca un butoi, avea febra si se simtea foarte rau... ce credeti ca au facut ilustrii? au trimis-o acasa! a venit doctorul dupa ea in salon tipand "n-auzi mai sa te duci acasa ca noi nu avem ce sa-ti mai facem?!" ... nu mai continui!
nu pot totusi sa inchei subiectul fara sa ve povestesc foarte pe scurt experientele mele inaltatoare in domeniul neurologiei... la timisoara, acu 4 ani...facui controale, radiografii, tomografii si RMN iar ilustra doctor neurolog, inciudata ca n-a iesit ce-a banuit ea ci diagnosticul celuilalt medic, mi-a spus verde-n fatza si cu o satisfactie sadica: "dragutza, io mi-am facut datoria, oricum esti nasol, acu' te duci la neurochirurgie sa vezi daca te pot ajuta aia cu ceva, altfel la mine o sa mai vii cand paralizezi!" la neurochirurgie alta distractie...comisie medicala, bla bla bla: te operam! zic ok, da' ma repara operatia asta?...cica nu...atunci de ce sa risc o operatie la coloana inutila? ca sa le dau lor bani! s-au suparat si m-au trimis inapoi la neurologie unde, bineinteles, nu m-am mai dus.
hai ca inchei inainte sa va stric de tot ziua...sa dea D-zu sa fiti sanatosi si sa nu aveti de-a face cu astfel de medici!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Voi fi scurta...
Ada scuze, nu mi-am facut lectiile bine se pare, am ramas cu ideea ca ai fost cu gasca in parc.

Nelia sunt de acord cu tine in ceea ce priveste sanatatea la romani (sistemul), eu nu dau bani din principiu (n-am dat nici la cerzariana, am mai spus, nici la dermato cand m-a operat, nici la neuro, nici, nici, ca nu mi se pare corect) dar prefer de multe ori ceva privat. Credeti ca am platit ceva cand a fost toata tevatura cu Bianca? As, de unde! Si la neuro m-am dus la el la privat, dar mi-a spus sa-i aduc trimitere de la medicul de familie ca sa nu mai platesc ca el are contract cu casa.
Ce de lucruri stie sa faca Tudora!!! M-ai uimit! Asa cum m-a uimit si Stefan (Cornelia). Bravo Tudora!
Ma bucur ca Agata e mai bine si felicitari pentru perspective...cele din toamna si nu numai, eventual bb3, daca il iei in discutie gandeste-te bine si nu mai amana, timpul trece in defavoarea ta, din pacate.

Am vorbit cu NewMami, e atat de scump si Patrick, cu toate ca e bolnavior nu a stat o clipa locului. Sanatate la amandoi!

Monu bine ca ati scapat de rujeola, oare de ce medicii nu mai pun mana pe-o carte sa se mai docomenteze din cand in cand. Bai ce rea sunt.

Si acum vestea cea mare: Bianca s-a ridicat in picioare singura. A studiat cat a studiat gratiile patutului si la un moment dat a inceput sa-si salte poponeata sus si nu s-a lasat pana nu a reusit. Nu a mai repetat performanta, dar sper ca zilele ce vor urma sa-si perfectioneze metoda. In orice caz sunt foarte fericita.

Merg sa ma culc fericita!

Am fost cat am putut de scurta.

Ioana parca nu te-am vazut azi! Ce a mai facut Ana?

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Pana am scris mesajul a aparut si Ioana si Tdi, si data trecuta am vrut Ioana sa-ti spun ca am postat in acelasi timp de-aia nu am vazut partea cu servetelele.
Ioana dar pe pedi nu ai intrebat-o de chestia cu iritatia, ea ce parerea are? Si eu am citit ca pudra de talc nu mai e recomandata.

Tdi m-am ingrozit de cele povestite, nasoale experiente, ma bucur ca au inceput sa apara flagrantele, la noi cel putin, un ilustru medic s-a incurcat cu asa ceva, tocmai in prag de pensie si nu-mi pare rau deloc, chiar asa sa conditionezi actul medical mi se pare revoltator!

Tina dar cu suptul cum stati? La fel de rau ca papatul?

Am intrat cu un scop, care o fi ala ca nu mai stiu!
A, Corni mie pedi mi-a recomandat laptele de vaca integral dupa 1 an, grasimea 1.8 (chiar 1.5, dar asta sa-l bea ca e apa alba) si chiar si cel pasteurizat sa-l fierb. Mai vedem noi...deocamdata mergem cu Nan 2.
Aspirator - nu ii e frica deloc, tresare cand aude zgomotul dar apoi il acompaniaza si ea, cu tipete si ma urmareste cu privirea sa vada daca nu sunt superficiala, e o figura...
Ciupituri - si la noi sunt prezente, dar o iert ca nu stie ce face.

Ma duc din nou la nani fericita...Noapte buna!

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Elisor - URA, BRAVO, VICTORIE SI LA MAI MARE

Dr a zis ca iritatia poate fi din mai multe cauze si ca la unii copilasi apare si la varste mai mare de 1 an. So... in afara de unguente nu este solutie.
Teddy - vai, esti la polul opus fata de mine cu spitalele, brr mi s-a facut pielea da gaina cand am citit.

Acum chiar ca ma culc. Pa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput