Bebelusi de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 3
Danelutza spune:
La multzi ani !
Stefan, Robert, Theodora Anna, Anthony
simona si Isa face la fel, dar mai ales ii place sa ma traga de par, asha ca am inceput s-o trag si eu si vad ca nu prea-i place, a trecut la atacat nasul si cerceii, imi rupe urechile nu alta. Felicitari pentru primii pashi.
pisik dar ce ochi frumosi are puiutza ta, ce culoare sint, albastri ? si-i sta bine imbracata in roshu.
Loreen bine ai revenit, stiam eu ca tzi-a fost dor de noi si ca ne cititeai in ascuns.
pentru Delia sa-i treaca cucuiele, lasa ca motanul o merita, daca doarme pe coada si nu zice nimic. ![]()
Beatrice dragutz filmuletzul, m-ai facut sa rid, ca nu stiu ce am dar sint la pamint, moral, fizic, ufff, imi vine sa urlu, o fi astenia de primavara. Mai bine ma duc la plimbare ca e soare si tot n-am chef de nimic prin casa.
Monu sanatate Alexiei, mergi la doctor si vezi ce are.
mikka si eu am o masutza, primita cadou, si cinta, dar muzica din aia aiurea, ca te doare creierul si sperie toate orataniile. Nu stiu si astia, de ce nu le fac mai silentzioase si pentru linistea mamelor.
Gata, va doresc o zi buna, dispar la plimbare.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Monu, mai nu cred sa fie rujeola. La rujeala apar mult mai multe bubite care-l manananca. Sa nu fie o forma usora de varsat de vant...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Florentina G spune:
Neata si de la noi!
Loreen, you made my day!
Asteptam poze cu Delia, asa cucuiata cum e!
Elisor, am omis sa-ti spun - Bianca e super! Am vazut-o in pozele unde sta in picioare tinandu-se de patut, e mortala! Cum pozeaza ea si ce mandra e! 
Monu, sa munciti cu drag si spor!
Mikka, te inteleg perfect, si noi avem o jucarie asemanatoare daca nu la fel! Eu o tin la capul patului si a devenit ceasul nostru desteptator, pentru ca Maya cum se trezeste se infige in ea! Astazi insa s-a infipt direct cu degetul in ochii mei iar eu ma faceam ca dorm... daca a vazut ca nu e chip sa ma trezesc a inceput sa ma pupe
, lucru pe care nu-l face decat foarte rar!
Simona, felicitari pentru pasi! Uite asa ne luam copiii de mana si o luam la pas prin parc! Pupici pentru Dragoselu drag!
Pisik, am vazut pozele cu bursuca ta frumoasa! E o dulce! Si cocheta pe deasupra!
Am inceput lucru la slideshow, nu stiu insa cand voi apuca sa-l si termin, sper totusi sa fie gata in cateva zile. Am facut un inventar al pozelor si am vazut ca mai sunt puiuti care lipsesc, asa ca fac o strigare, puteti trimite pe adresa mea de mail florentina_ghita@yahoo.com (Gusta mi-a trimis deja pozele pe care le-a primit de la voi)
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
monu spune:
Bea nu stiu ce sa zic! sunt suparata tare si mai ales mor de nervi sotu acu s-a trezit sa plece in misiune! am vorbit cu asistenta si mi-a zis ca daca era rujeola se imflamau si ganglionii occipitali, ori ea nu are asa ceva. merg pe la 16 la dr sa o vada. sa nu fie si de la Hn de la Milupa. Poate are reactie alergica la alptele de vaca! Nu stiu !!!! sper sper sper sa nu fie nimik contagios. si mai ales rujeola sau rubeola. ca daca s-a prins ceva acum am pus-o.
si
Alexia Ioana
nefertari spune:
Salutare gasca !
Vesti noi si bune !! Freya sta bine in picioare , merge tinuta de maini, a inceput sa mearga de-a busilea , avem 2 dinti jos si 2 pe cale de aparitie sus . Mananca tot ce-i dau ba mai cere si supliment .
Aseara a facut un pic de temperatura dar sper sa fie de la dinti .
De saptamana viitoare incepem misiunea "OLITA" .
IMI CAUT SERVICIU IN BUCURESTI !! DACA AVETI VREUN PONT ASTEPT .
De data asta m-am hotarat . Nu mai suport nebunia asta !!!! Daca nu gasesc nimic din mai o sa reintru in CIC .
Sunt in trecere doar pe aici ca ma omoara trebile !
O zi buna !
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
patriciaRO spune:
Monu, pai asta ziceam si eu... Stai linistita! O fi reactie la ceva ce a papat, in speta lapticul... Si eu i-am dat azi lapte de vaca sa vedem daca o face ceva alergie.
Beatrice, mami de
Alex pifos
simona_filipas spune:
Laura 

Gustaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe unde umbli?
Simona
de
Dragos Octavian
Albumele noastre
corni spune:
Uraaa,s-a reintregit gasca din Cta.
Bine ai revenit,Loreen.Le asteptam si pe celelalte fete.
Drosofila cucuiata are o partenera de cucui ptr. ca si noi aseara ne-am ales cu unul in zona fruntzii,de fapt putin mai sus bine ca nu s-a lovit in zona fontanelei,s-a ridicat pe marginea patului apoi s-a aplecat si binentzeles ca a dat cu capul de margine care este din lemn,nu am plans mult dar cand am vazut barna aia vinetzie m-au taiat apele,i-am pus comprese rece si s-a mai tras putzin.
Timeea a inceput sa manance foarte bine de cand ii dau Complex B,incerca si tu pentru Delia daca zici ca tot nu mananca si eu sunt curioasa dupa ce termin cele 2 saptamani de vitamine cum o sa fie perioada de dupa cu mancatul.
Monu, eu cred ca este vreo rujeola , daca zici ca au aparut petele mai intai in partea superioara a corpului,urmareste daca se lasa progresiv spre partea inferioara.A avut inainte de a erupe, febra,ochi plangaciosi,umezi?Asteptam diagnosticul pediatrului,sanatate multa.Voi ati facut vaccinul?Si chiar daca ar fi o rujeola stai calma ca acum este marisoara,nu i se intampla nimik.
Elisor,super rokitza.
monu spune:
Corni, noi nu am facut vaccinul pentru ca la acel moment mi se parea ca e tare mica si slaba. nici macar 9 kg nu avem la 10 luni si juma. astept cu infrigurare diagnosticul!
acum am terminat de papat. se pare ca daca scot masa de la 10 acum mananca ceva mai bine.
pup
si
Alexia Ioana
simona_filipas spune:
Bea super filmuletul. Radeam de una sgura prin casa si era gata gata sa trezesc manzul. Bine ca m-am potolit la timp.
Monu la rujeola stiam ca-i apar pe tot corpul.Sigur e vreo reactie de la ceva. Mai bine tragi o fuga pana la pediatru. Asta ca sa te linistesti.
Nefertari felicitari 

.
Laura citeam azi dintr-o carte despre bebelasi ca pe la varsta asta incep sa faca nazuri si mofturi la mancare.Recomandau infometarea pe principiu ca la masa urmatoare halesc tot ce n-au mancat anterior. M-am gandit la tine. Bine macar ca bea lapticul. Iti doresc nervi de otel.
Multumim pentru felicitari. De acum incolo om vedea ce urmeaza.
Dragos a inceput sa sara( vorba vine) peste obstacole. Avem o masuta care are in partea de jos grilaj din lemn pentru carti, reviste etc. Ei acuma sunt depozitate jucariile acolo. Arunca totul din calea lui si traverseaza masuta dintr-o parte intr-alta. Scaunul de masa e jucaria favorita. Il traverseaza dintr-o parte intr-alta. Pe sub el binenteles.
Afara este o vreme de ti-e mila sa scoti si cainele din casa ![]()
![]()
. Ma invatasem cu soarele si caldura

Simona
de
Dragos Octavian
Albumele noastre