Bebelusi de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 2
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Stefan,baietu cu parul balai,Robert,Theodora Ana si Anthony...hai inca putin si treceti finisu'...noi va asteptam la sosire cu tortuleturi si cadouri...
As vrea sa va spun ca mi-a fost dor de voi,dar v-am citit in fiecare zi si comentam de una singura prin casa in ideea ca va raspuneam...asa m-am bucurat pentru fetele care vin in tara acusi de curand,sa speram ca nu ve-ti fi dezamagite de tara de obarsie;imi pare rau pentru busiturile Alyssei si ale lui Dragos,Florentina sper ca nu ai nevoie de operatie estetica din cauza upercutului pe care ti l-a servit Maya;Ioana incearca si cu Panthenol spray poate merge...la Delia a avut efect cand eritemul i-a ros pielicica pana la sange;Monu fac si eu galerie alaturi de fete sa vii cu vestea cea buna cat de curand;Pisik ce frumoasa a fost Olivia bebe mic,acuma este innebunitor de frumoasa iar casa voastra este ceva ce n-am cuvinte...;Beatriced faina tare ideea cu cortul...;Fran imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavioare si inca cum...stiu ca nu te incurajeaza cu nimic...eu am o cunostiinta care are dermografie si este adult din pacate,insa se manifesta doar cand se enerveaza excesiv...;Elisor ma bucur asa mult pentru voi incat nici nu ai idee si stiu ca si Olguta din America stie ca ai dreptate si ca Maya va face si ea tot ce fac ceilalti,numai ca trebuie multa rabdare si incredere in ea si in copil...
Daca am omis pe cineva sper ca ma scuzati dar v-am citit zi de zi...ca mi-a intrat in sange...ca scama si acolo ramane...
Acuma sa va spun de Delia?!Da nu stiu de unde sa incep...probabil cu inceputul care-o mai fi ala...
Am trecut iarasi printr-o perioada de greva foamei sustinuta pe care am tratat-o cu indiferenta o saptamana,in care mi-a baut lapte ca disperata cate 700-800mlpe zi,intr-un final rabdarea s-a topit si dezintegrat si o sun pe celebra care absenta fiind,am ramas doar cu impulsurile consumate...asa ca am ajuns la deja de-acuma la mult mediatizatul peritol si dupa inca o saptamana de peritoale am ajuns la vechile obiceiuri...pana cand ...ramane de vazut...cauza grevei nici ea nu o stie pentru ca nici urma de dinti,viermi si alte bazaconii...
Apoi ce s-a gandit ea...sa-si reaseze circumvoluntiunile creierului si ca atare a cazut in cap asta ca sa ma faca sa ma simt si mai de cacao decat ma simteam dupa ce-am cules-o de pe jos,ca doar cazuse de pe acelasi fotoliu pe care stateam amandoua...nu a plans prea tare dar mi-a adormit instantaneu si cu cat ma chinuiam sa o trezesc cu atat ea sa doarma si uite asa am stat cu ea 2 ore in brate si faceam studiu la mimica si ciolane craniene pe viu...nu a avut nimic decat un cucui foarte frumos colorat...intre timp gama de cucuie de diversifica ca alimentatia la bebelusii de 4 luni si acuma suntem fericitele detinatoare a vreo 3 de forme si marimi diferite...
A reusit si ea performanta de a face bravo si pa...dar de vorbit numai ea stie ce triluri trage... rage, tipa, bolboroseste, croncane...eu incerc sa o inteleg si sustin insa mai am de lucru la limbaj...
Deocamdata cam atata...v-as mai spune insa ma uit la ea cum kilareste pisica,aia sigur e masochista pentru ca sta si culmea o cere cu insistenta...o trage de cap si-o pune jos dupa care se urca pe ea si ii face un masaj la blana prin smotocire si smucirea firelor de par,ii intinte putin mustatile,apoi ii verifica pupila si culoarea ochilor cu degetul...in final casuna pe coada...si toate astea cu un motan de 11kg ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Gata am gonit pisica...
Pentru fetele din diaspora care vor la mare eu ce sa le spun...sa se duca la bulgari sau la cehi...aici in Mamaia te jupoaie cu piele cu tot la hoteluri,dar este singura statiune mai de doamne ajuta fata de restul care arata deplorabil,cel putin Neptun-Olimp a ramas ca pe vremea lui nea Nicu...preturile vor exploda in lunile de vara si se va ajunge si la 2000000 pe camera,unde conditiile nu sunt cine stie ce...Eforiile sunt statiuni pline de agroturism cu gazda-n casa si sunt pline ochi,Costinestiul este devastat de inundatiile de anul trecut si nu stiu in ce masura a mai fost recladit,Venusul si Saturn au fost modernizate prea putin...
Eu daca ar trebui sa vin la mare sigur nu as face-o...poate sunt subiectiva stand aici,dar este prea scump pentru niste chiciuri si servicii deplorabile...
La munte eu am fost cu Delia la o pensiune de 4 margarete din Bran cu 1200000 camera in sezon,noua si avea bucatarie utilata complet numai buna pentru a-i face mancare daca era cazul...oricum si la munte si la mare este la fel de scump si nu-si merita efortul financiar...
In concluzie sa va inarmati cu bani multi...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
'Neatza fetele!
Da' cracit mai este ecranul, greu am citit...
Loreen ma bucur mult sa te "vad" sper sa nu mai dispari. Imi pare rau ca Delia inregistreaza cucui dupa cucui, nu ai intrebat-o de ce tine mortis sa si le inmulteasca?
Treci prin chinurile iadului cand se lovesc la cap puiutii fie ei mici sau mari. Cu Bioanca era cat pe ce s-o "fur" duminica, am pus-o pe pat (de 1 pers.) si eram langa ea dar scotoceam in dulap dupa niste hainute, marele noroc a fost ca Andreas era langa si a prins-o in ultimul moment (era foarte incantat ca el a salvat-o), o subestimez ca daca nu merge in patru labe nu are sanse sa cada.
Simona felicitari pentru pasi, cred ca esti mandra de puiul tau...gata, la plimbare cu Dragos de-acuma.
Pisik, bursuc cu margele, ce haios e!
O zi buna sa aveti, vad ca e soare in toata regula, oare o fi peste tot?! Scot copilul la aer, ieri a fost cu taica-su afara si a venit cu obrajii reci si imbujorati.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
patriciaRO spune:
Robert, Theodora Ana si Anthony 
Neatza la fete!
Aha! Am inteles cu dintisorii... O sa vedem acuma daca i-or iesi zilele astea...
Mai cu ciupitul vad ca inca nu a inceput... Sper ca nici de-acum. Insa intr-o seara m-a muscat cumva de mana. Cu gingiile lui dar m-a apucat de manca. Cred ca m-ai mult din joaca. Ca apoi n-a mai facut!
Loreen, saracutza de ea mai ca a cazut!... Da si pisica mai... Copii au o placere sa se joace cu pisicile. Pe-a mea cand avem 3 anisori am bagat-o in cuptor sa se incalzeasca si tocmai ce era incins de la carbunii care nu se stinsesera... Si a scos-o bunica cu parul ars. A mai trait saraca cativa ani buni, dar ma cam evita. Nu-i mai placea s-o ia nimeni in brate... Si eu am plans ca apoi mi-am dat seama cand am crescut, ce rau ii provocasem... Off!
Ioanailincam, sunteti niste dulcele... Mai! vazut poze...
Simona, bravo pentru pasi. Acuma sa te tii... Sa vezi cand o incepe s-o ia la trap...
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Ia uitati aici ceva frumos sa va insenineze ziua!
http://www.mojoflix.com/Video/Baby-Drummer.html
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:

pentru Loreen! Ma bucur sa te vad again!
1. "Saltelele" functioneaza, acum sa vedem si rezultatul.
2. Sunt in negocieri dure cu Alexia sa adoarma la ea in pat ceea ce se lasa cu urlete si plansete si in final nani.
3. HEEEEEEELLLPPPP!!!!! Scapam de una dam in alta. Diminieata am vazut ca i-au aparut niste pete rosii pe ceafa, dupa ureche, pe frunte si pe fata. nu sunt multe cam 1-2 de locatie. si mai are 2 pe mana. nu sunt bube. sun pete rosii. si cand apas sau intind pielea dispar. aveti idee ce o fi! sper sa nu fie rujeola sau alte minuni!
La multi ani petrecaretilor de azi! Ami aveti un pic
si faceti anul!
pup
si
Alexia Ioana
Cornelia spune:
Pupici de la noi.
Am picat in butoiul cu melancolie cand mi-am dat seama ca Stefan face azi 11 luni. Nu am prea tinut cont de zilele de nastere la implinirea lunilor. A trecut timpul si mai avem o luna pana la an
.
Ieri Doru mi-a zis ca dupa ce mai creste Stefan, mai facem un bebe, ca tare draguti sunt cand sunt mici. Apoi mi-a spus ca a glumit
. Normal, ca a venit ora de culcare si nu reuseam sa ii adormim, era nebunie. Asa ca i-a trecut elanul
.
Va dati seama ca iar sunt in urma cu cititul
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mikka spune:
Neatza de la noi!
Meey, am capul damburi... i-am cumparat lu' kupilu' o jucarioara cu melodii si sunete de animale, foarte frumoasa dar nu se opreste... 

Adica are un buton cu o melodie gen darabana, si cand apesi pe moacele de animale incepe rata, oaia, puiul... Ma dispera, aia merge intr-una si nu se poate opri decat de la buton... si eu o opresc, ea se uita mirata si intinde degetzelul ala si gata, iar trrrram-tam-tam beheee piu trrram-tam-tam 
Cred ca tre' sa-i scot bateriile, ca altfel ajung la nebuni. Culmea e ca io i-am cumparat-o...
Asa... Ioana, pe bona am 'arvunit-o' pentru un an... ca dup-aia nu stiu daca mai pot pleca mai devreme de la munca, sa se duca la biserica. Pina atunci mai vedem noi. Sper sa fiu mai norocoasa, ca la ce figuri mi-a facut prima bona, prea am asteptat-o pe asta ca pe altceva.
Loreen, uelcom bac! Asa, ai spart gheata! Mey, abia astept s-o vad pe Delia la mare, in costum de baie, neaparat deux pieces si cu sclipici... hihi, ce dulce o sa fie!
Beatrice, la mik au iesit toti patru dinti de sus intr-o siungura zi, dar se vedeau deja formati in gingie, era mai rosiatica si acolo unde trebuiau sa iasa era alb. Nu simteam nimic la mina, decat cand a iesit primul colt, agatza.
Elisor, vroiai sa vorbim de concedii... huh, asa ma maninca in talpi s-o mai punem de-o plecare... de altfel, in we e targ de turism la noi, si vreu sa mergem ca poate gasim ceva oferte pentru Egipt, s-o comitem din nou. Nu de alta, dar daca ma intorc la munmca din iunie, nu pot cere prea repede concediu, si daca astept pana in toamna ma apuca nebunia.
&Ioana
monu spune:
Am cautat pe net si mor de inima! are simptome de rujeola. si sotu nu e in Bucuresti. 
si
Alexia Ioana