La France (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cu placere. cred ca se face slujba, da.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hai ca va gasii tocmai pe pagina a treia!
Sibylle ce surpriza, si io care tocmai venisem sa ma laud cu cele 6 luni ale piticaniei!! Hehe, se vede ca are sange corsican, ce poiana, maine poimaine ia drumul maquisului!
Felicitari pentru carnet!! esti tare cu numai 2 incercari, io l-am obtinut din 3!
Otilia, ne intelegem bine cu nounou Fransoaz, vad ca Alex e bucuroasa cand o vede, se cere imediat la ea in brate. Mai dificil e sa ne impacam cu cealalta familie, ei au multe alte constrangeri (au 3 cupii), schimba mereu programul etc. Asta ma cam destabilizeaza pe mine, plus ca am impresia ca Fransoaz se cam lasa exploatata (ea e foarte timida, nu indrazneste sa refuze nimic), i se cere uneori sa stea noaptea cu toti 3 cupiii, sa vina dimineata f. devreme intai la ei si sa aduca ea cupilul lor la noi etc. Pe langa faptul ca imi pare rau de ea nici nu sunt prea 'rasurata' cu privire la gradul de oboseala (si deci de neatentie) care ar putea fi generate de un astfel de program. As fi mult mai linistita daca ar lucra doar pentru noi, din pacate ar fi mult prea scump sa platim singuri un SMIC+taxe. Hai ca ma descarcai si io aci.
Lu, imi place reactie Ancai la vestea neselectionarii, cupil cu capul pe umeri

weekend placut la frantzuzoaice si sa nu abuzati de ciocolata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma mai primiti si pe mine printre voi aici si la inviere?:p Imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar si noi cu probleme, si un proces care ne asteapta si ne mananca toata energia, copil neastamparat care e de 6 saptamani in "adaptation" la halte garderie si care nu vrea ici in ruptul capului acolo. Ufff, din copilul sociabil care era, se oprea pe strada si pupa alti copii, acum fuge de ei, plange cand vreunul se apropie...verisoara lui, un copil f salbatic, a bagat frica asta in el, din cauza ca e agresiva cu el, il impinge, il trage, urla la el, ii ia jucariile...Acum si cand vrea sa il pupe plange de frica ei. In fine...marti avem verdictul daca il mai tin la garderie pt moment sau facem o pauza. Am obtinut si noi CMU pt toti trei pt inca un an, cu prelungire...saptamana viitoare sper sa ne vedem cu asistenta sociala sa ne faca dosar pentru regularizare caci am vazut un avocat care se ocupa de cazurile strainilor si a zis ca daca avem dovezi ca astia cinci ani am stat in cuplu aici (George face 6 in vara) ne vor da acte, 5 ani pt cuplu, 10 pentru persoana singura. (Sybille, asta mi-au spus si cei de la Simad cand m-ai trimis la ei). Dar ne-a cerut o avere doar pt a face dosarul si a il trimite la prefectura, asa ca vom apela la asistenta sociala, ca si ea se ocupa cu asta. Sper ca Doamne Doamne sa ne ajute si sa ne intregam si noi legal pana la urma, ca in rest ne-am integrat.

In rest nu am mai citit pe aici, nu stiu ce s-a mai intamplat, dar am aflat ca Sybille are un samburel in burtica si acum am vazut ca a luat permisul, felicitari scumpa! Iti doresc o sarcina usoara si cu putine emotii!

O sa incerc sa mai pun si eu poze cu Seb, profit ca e la dodo acum.

Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Gata, am pus pozele aici. O sa fac si un album cu poze din Cannes si unul cu poze din St Tropez sa vedeti si voi.
Paste fericit catolicilor! Maine il impartasesc si eu pe Seb.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

La multi ani toti celor ce poarta nume de floare si celor care nu au nume de sfant (se sarbatoesc tot astazi)!!! Va daruiesc un www.weight.addr.com/pic/trandafiri1.jpg" target="_blank">buchet de trandafiri

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE POZE POZE

Mergi la inceput

Si pentru ca nu am somn, ma gandeam la retete de pasti. Corina, poti, te rog sa scri reteta aceea de drob bun care mi-ai dat-o acum doi ani ca am pierdut-o? Si mi-a placut prea tare ala ca sa incerc alta.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE POZE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

LA MULTI ANI, SIBYLLLE!!!!!!! SANATATE,BUCURII SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!!!TE PUP!

Oana, Seb e la fel de scump cum il stiam! Pupici de la noi si sper sa va rezolvati cu bine problemele!
Vreau si eu reteta de drob!

Corina, ce face Anna? Cum a fost operatia?

Nadia si dragostea ei, Anaļs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Doua lucruri importante :

Sibylle, la multi ani!!!

Chatonel, "bonne Corse"! Fii atenta pe unde mergi, noteaza, tot, ca o sa ti-o cer si pe mama lor de detalii la intoarcere, ca de mult vreau sa merg in Corsica, de mult vreau sa merg cu cortul undeva, deci... si in Corsica, si cu cortul "ēa serait le pied quoi!".
Drum bun, sa va "eclatati" si sa va intoarceti cu bine!

Oana, tie nu-ti mai zic nimic, ca vorbiram adineauri

De Pastele catolic n-am facut nimic, dar nimic! Mi-am facut adineauri o supa de legume, ca am fost la plaja si mi-a fost rusine sa ma dezbrac... Ma bag la regim, ca nu se mai poate.

Va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Buna de dimineata
Cam somati, cam somati! Liniste prea mare-n zona!
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE, Sibylle!
Lu, s-a facut! Veniiiiim! Cica incapem toti intr-o masina Stai sa-ti iegsplic: de cand nu ne-am vazut noi, io si consortu' ne-am mai implinit un pic Vbim la tel.
Si dadui informatia eronata aci, rectific: n-am fost la tine-n urbe, am fost undeva la tara, la cineva care are o "casuta" ca-n reviste Incerc sa pun o poza in albumul comun. Va fac o marturisire, da' numa' daca promiteti ca nu radeti de mine: pana acum eu am fost ferm convinsa ca asemenea case exista doar in filme si-n albume! Ce stiu eu?!
Ieri am profitat de vreme si sarbatoare si ne-am preumblat pe-afara fara palarii, drept pt care acum eu am un nas ca de clown, ocazie cu care sotu' a mai invatat un cuvant: patlagica
Oana, eu n-am nume de floare, da' m-am bucurat de trandafirii de la tine:)
Voi cum v-ati distrat ieri?
boboru' si astept noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc mult de urari. Eu am petrecut foarte frumos sāmbata seara, dar eram putin racita. Asa ca i-am lasat pe altii sa se bucure pt mine.

Oana, ma bucur ca ai dat un semn. Nu m-as fi asteptat ca cei de la Cimade sa-ti ceara bani, ce magari !! Teoretic n-ar fi trebuit, ca ei au destui bani si avocatii iau salarii bune totusi din partea asociatiei.

Doruletz, eu oricum urmaresc cam tot ce-i interesant pe forum.

Noi am fost sāmbata si am īvatat sa incondeiem oua, poate o sa pun si niste poze. A fost foarte interesant. Mai ciudat e ca la bunica-mea in casa s-au incondeiat intotdeauna oua, dar niciodata nu am profitat sa īnvat. Ronan a facut 2, iar al doilea a iesit chiar foarte frumos.

Maria, ce e cu albumul comun ? Eu nu stiu unde e si nu am nici parola. Iar PM nu pot sa primesc pe DC. Dar daca vrei sa-mi dai detalii, uite o adresa :

sib.16@caramail.com

In rest va doresc o zi linistita, de odihna.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput