La France (51)
Raspunsuri - Pagina 10
Chuny spune:
Lu, imi pare rau pt Anca. Dar intr-adevar explica-i si tu ca e mult mai important faptul ca are spirit de competitie. A pierdut o lupta mica, dar nu toata batalia. Vor veni si alte ocazii.
Cait, scuza-ma, te rog. Am uitat sa iti spun ca eu nu ma pot loga pe DC si deci nu mai am acces la PM-uri. Adica pot doar trimite mesaje, dar scriu de fiecare data parola. Daca ma loghez, nu mai vad nimic. Asta de când am comentat eu cuiva aici pe forum ... m-au pedepsit. Uite o adresa de mail la care poti sa-mi scrii :
sib.16@caramail.com
Otilia, mersi mult de felicitari. Azi am facut primul drum singura. Când am ajuns acasa m-am analizat vreo doua ore inainte sa ma bucur. Am facut o gafa mica, adica dintr-un rond-point era sa intru intr-un sens interzis de unde venea o biata biciclista care nu avea nici o vina. Am frânat la timp. Apoi era un ( nu stiu cum sa-i spun, dar sigur nu folosesc termenul in sens peiorativ) black dragut la volanul unei masini si mi-a zâmbit asa larg si frumos, ca am uitat si de rusine. Mi-a dat timp sa refac prostia si am plecat satisfacuta ca nu m-a claxonat. Apoi m-am pierdut ! In loc sa merg spre Nantes Ouest am mers spre Nord. Apoi am gasit casa si gata. Mâine din nou !
V-am pupat
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos
cait spune:
Sibylle ti-am trimis un mail pe adresa.Merci mult.
O zi buna tuturor.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
lu.more spune:
'Neata!
Sibylle, felicitari pentru primul drum! La mai multe si mai usoare!
Cu Anca s-a rezolvat mai repede si altfel decat credeam: m-a incurajat ea pe mine. A zis "tant pis" si gata.
Cait, deci poate ne vedem / cunoastem sambata viitoare! Maria, faci pe intermediarul? Ca tu cunosti pe toata lumea.
Cine mai vine????
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Chuny spune:
Deci evident ca tu te-ai stresat mult mai mult decât ea !!
Ce fain ca voi va vedeti la biserica ! La noi nu mai e biserica româneasca ... era una în cartier de case si cica a facut plângere lumea ca românii sunt prea galagiosi. Anul asta nu cred ca vom mai avea preot român de Paste. Dar mergem la biserica ruseasca.
crini spune:
Buna dimineata frantuzoaicelor,
Ma bag si eu la subiectul vostru sa pun o intrebare.
Exista vreo biserica ortodoxa, eventual romana, prin zona Macon- Dijon?
Ne gandim sa mergem in Franta de Paste si nu stim unde se poate merge in noaptea de Inviere.
Va multumesc mult.
Chuny spune:
Crini, nu stiu nimic despre vreo biserica din zona.
Fetelor, ia uitati ce mafioata am descoperit eu in poiana. Sa mori dupa ea, nu alta !!
V-am pupat ! O zi buna !
lorena_andreianu spune:
Pupici si We placut fetelor!
La multi ani tuturor cu nume de flori pentru we asta si multi si mai ales virtuale din partea noastra.
Paste Fericit celor care sarbatoresc saptamana asta!!!
Pupicei!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
lu.more spune:
N-am chef de munca, ce ma fac? Ma tarasc pana diseara.
Week placut si sarbatori fericite celor care sarbatoresc (si) duminica aceasta!!!
Vazut mafioata. Haioasa foc. Placut. Pupat virtual. Un amour, quoi, viitoarea poienara...
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
crini spune:
Multumesc mult, chatonel.
Mi-am notat adresa si vom merge acolo. Sper sa facaq slujba de Paste.