Cluj rulz! (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

aa..ID-ul de messenger e flaviapopcj

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor dragelor!

ieri am fost moarta de oboseala si nu am apucat sa intru deloc sa va scriu...cica am fost in concediu sa ma odihnesc, dar au trecut doar 3 zile din saptamana, iar lipsa mea de somn, in cele 3 nopti adunate a devenit ceva acut si ingrozitor. abia azi am terminat de strans bagajele si de adunat prin casa. in fiecare nopate am spalat haine fiindca se adunase o tona de rufe murdare si tot pe la 12-01 apucam sa la intind...

Am uitat cred sa va spun ca de fapt animalul care il muscase pe Tziky era tzantzar...sau v-am zis si am uitat? in fine...iar azi, la job, am suferit un nou soc: unde eu am umblat o saptamana intreaga, tarand morcovu dupa mine, de zici ca aram partiile din Zillertal, de emotzie, am aflat ca dejeaba am suferit ai am facut luni paranoia, ca nici macar nu am fost pe ordinea de zi a comitetului, asa ca luna viitoare va voi agasa din nou cu emotiile mele...fain e ca mai am o sperantza

Va las ca-mi pika okii in gura..sper sa vin maine...

Ah, am uitat: din nou doar despre mine mi-am facut radiografii si cica nu mi-am rupt coastele, doar mi-am facut contuzie la ele si la coloana, de-aia ma doare asa de rau, de abia respir....si cand fac pishu, ma ustura

no, chiar plec, ca sunt franta...

Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Vezi Roxana, important sa nu ei atitudinea sifonului, adica sa te agiti, ca explodezi. Cireasa iti este rezervata!

Eu ma duc sa ma culc ca-s franta de plimbare. Am crezut ca mai fac mancare pe maine - nici o sansa! Ne-am uitat la Sex Traffic pe tvr abonament. Nu ca mi-a placut, dar asa-i cum zice acolo. Nici nu stiu daca pot sa zic "super", Doamne fereste de asa ceva; ca realizare atuci. Daca v-ati uitat careva vreau sa va spun ca mie mi-a placut ziaristu' ala de numa

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Am uitat sa va intreb: ce parere aveti despre gradinitele de pe Arinilor si Plopilor vechi? cine stie sa zica!!!! plizzz!!!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaaa

ieri am avut la job o zi bleeeaaah.toate or fost pe dos.

aseara am fost la homeopata cu thea, f dragutza, mi-a dat tratament si a zis ca racelile sunt si de la polipii inflamati.ca iar ii curge nasu.da marea realizare e ca sta la pompa de la aspirator.
si...i-am povestit ca bea f mult ceai noaptea, ca-i las sticla in pat si a zis ca nu-i ok, ca noaptea se doarme nu se bea apa si ca degeaba i-am scos suzeta daca ii las sticla.
si eu, cuminte, m-am executat.asa ca m-a trezit fie-mea de 3 ori azi noapte sa-mi ceara apa.si dezobisnuita fiind nu am reusit sa mai adorm la loc decat ff greu asa ca is cheauna..

cum e, v-ati intalnit ieri?

Roxa, nu stiu de gradile de care zici tu,eu am vizitat ieri cele de pe alverna si sunt ok,cea de stat arata neasteptat de bine insa marea pb e ca sunt 30 de copii in grupa.mi se pare enorm dar zice-se ca e f buna gradinitza.insa spunea educatoarea ca trebe insistat si poate va face mai mici grupele.mi-au placut salile mari si f luminoase.
in aceeasi curte e si Tandarica, am vizitat-o da nu am discutat cu nimeni.e dragutza, cu mai multe dotari da camere mult mai mici ca cealalta.adevarul e ca sunt f exigenta dupa HK unde chiar aveau de toate...

Roxana iti tinem pumnii, care e pozitia la care aspiri?

Oana, daca te-as ruga, nu-mi poti trimite pe mail cateva pozici de la chef unde aparem si noi?pe adresa:
m.gavris@gmail.ro
multumesc, cand ai tu timp.

fetelor, daca totu e ok, sper sa plecam maine dimi, am emotii cat casa, cu zboru, cu bunicu, cu gaza mucoasa sa nu fie mai rau.gata cu pesimismul

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Cred ca putem stabili deja care sunt cele 3 schimburi pe topicu' nostru, in functie de orele la care se produc interpelarile, iar ele ar fi cam asa:
- dimineata: Cristiana, io
- in timpul zilei: Svety, Flavia Maria, Roxana, Stanca, Oana, Raluca
- seara/noaptea: Mariana, Svety, Roxa-boxa

Corect? Desigur nu-s toate fetele aici!

Cum a fost la intalnirea de ieri?

Roxa-boxa tinem pumnii pentru saptamana viitoare si ai grija de coastele tale, eventual spune-le sa tina seama la evaluare ca ai deja destule dureri si ti-ar trebui o veste buna ca sa-ti indrepti coloana si coastele .

Roxanicea iti datorez un raspuns, Smaranda nu e a mea e doar una din finutele mele, cea mai neconventionala (si eu si parintii ei ne-am dorit foarte tare s-o botez eu dar nasii lor de cununie n-au fost de acord, crescand copila cu mine pe aproape si cu prietena ei Ilinca mai mare cu o luna pe care am botezat-o, mi-a spus si ea nana iar la botezul fratelui ei mi-a propus sa ma tina de mana in timpul slujbei ca sa treaca "naseala" si la ea nu doar la frate-sau, sa-mi fie fina si ea).

Mariana si tie ti-s datoare cu un raspuns, n-am fost la marea petrecere de ziua Smarandei pentru ca fusesem cu o saptamana inainte la Bucuresti si nu mai aveam cum.

Va doresc o zi senina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Cred ca putem stabili deja care sunt cele 3 schimburi pe topicu' nostru, in functie de orele la care se produc interpelarile, iar ele ar fi cam asa:
- dimineata: Cristiana, io
- in timpul zilei: Svety, Flavia Maria, Roxana, Stanca, Oana, Raluca
- seara/noaptea: Mariana, Svety, Roxa-boxa

adica prestez doua schimburi!

Sa aveti o zi buna, eu fug sa gatesc ca sa am timp de plimbarici.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Dragele mele, scuze ca dau buzna peste voi... As avea nevoie de un sfat: o prietena de-a mea vrea sa petreaca un weekend in vara in zona Clujului (sate limitrofe). Cunoasteti vreo pensiune? Mersi mult si pupici

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

Dragele mele, scuze ca dau buzna peste voi... As avea nevoie de un sfat: o prietena de-a mea vrea sa petreaca un weekend in vara in zona Clujului (sate limitrofe). Cunoasteti vreo pensiune? Mersi mult si pupici

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

www.gala200.ro in Floresti, 8 km fata de Cluj-Napoca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

salutare!!

mi-a placut ieri la intalneala, dar vreau sa va spun ca am in-ghe-tzat!! asa tare batea vantul, brrrr...
pe Lucian l-am dus pe sus acasa; "vrei copii, vrei copii!!" numai asta am auzit de la el pana acasa.

Flavia m-a bucur ca ne-am cunoscut! scuze pt ca l-am "botezat" pe Antonio-puiut-dragut-cu-ochi-de-azur!!

Mariana, Stanca, Florina cum a fost la cumparaturi? ati umplut cosurile?

Raluca mi-a placut la nebunie cum te striga Stefania!!
sa stii ca azi dimineata am plecat fara umbrela si am constatat ca ploua. tu ai fost draguta si mi-ai atras atentia sa nu uit de "utilaj", dar vezi ca tot degeaba..

Cristiana iti doresc un sejur de vis!! lasa grijile deoparte si bucura-te de moment!!

Roxana sanatate multa! sa-ti treaca repede durerea de spate!!

Roxanicea salutari si tie! imi place consecventa ta la scris pe topic!

Svety ce harnicutza mamica esti tu!! cand mai vii pe la Cluj?

pupicei pe botic la mamici si pitici!!

Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian

Mergi la inceput