Cluj rulz! (43)
Raspunsuri - Pagina 12
machetutza spune:
bine fetili!
venim si noi! parcul e aproape de zona unde stam.
Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian
asi spune:
Pe la 18 plecam din Zorilor deci....
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
svety spune:
Va salut si eu. Dani pui doarme, eu nu am putut, asa ca m-am dat pe net. Sa faceti bine sa va intalniti.
Si despre Stefan al Marianei cateva vorbe: mai, Mihai al meu dupa ce l-a vazut pe Adi al Marianei, a zis ca pustiu'-i leit tata-so. Asa ca Roxaniceo (parca) fiecare cu parerea lui. Si eu zic ca seamana cu Mariana...sau nu? Important ca-i super pustiu.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
flavia maria spune:
mai fetelor dar unde va intalniti mai exact..? as veni si eu dar cum va gasesc? ca sigur e plin parcul... ziceti-mi si mie un loc si o ora aproximativa..ca sper sa ajung si eu cu bebita..
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
roxanicea spune:
offffffffffffffff
ce ciuda mi-e.!!!!!!
a picat netu` si am scris degeaba....multicel....
ideea era ca:
svety,nu l-am vazut pe adi al marianei..si de aceea inclin si mi se pare ca seamana- stef- mai mult cu mari decat cu sotzul. cu doamna am vazut macar poze, dar cu dumnealui...nema.
raluca
las-o incolo de treaba! pai sa fii tu asa deprimata din nimik? auzi la ea! ca e slaba! asta e motiv? si eu m-am ingrasat! dar nu e un capata d elume! as vrea sa fiu slabanoaga ...dar uite ca nu pot....;asa ca, hai, revino-ti si fii ami pozitiva! sunt altele mult mai grave care merita atentzie sporita!
intalnire minunata si energie multa copiilor sa se joace pana nu mai pot!
pupilici
roxi foto
flavia maria spune:
fetelor a intrat frigu` in mine la intailneala..ce vant rece bate afara...brrrr...parca am doare si capul..sper sa nu "pun" de o raceala...
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
tuchi spune:
o fetelor, pentru mine luna asta e tare plina de evenimente. nu mai stiu cum sa le dreg dar important e ca miine merg la "tanti" recomandata de mariana "cea revitalizata". nu cred ca o sa apuc sa fac si toate celelalte cite le mai am programate dar ..... asta e!
in primul rind felicitari de intilnire, nici eu nu vreau sa renuntam ca si mie imi sint de mare folos.
stanca - ZB nu mi-e ruda dar imi e atit de apropiata ca si cum mi-ar fi. de ce?
mariana - au fost cele mai catastrofice poze din cite am facut vreodata pt ca nu am avut chef deloc de ele si asta se vede. tare imi pare rau si mie; nu puteam sa te pun la lucru, mi-ar fi fost , multam de celelalte poze ca tare-s multumita. voi faceti si treceri de pe caseta video pe DVD?
ralucames - la faza cu slabitul sa te astepti la rosii, aici toate ne chinuim sa dam jos! da' acuma serios vorbind, mai varsa aici amarul nu-l duce singura ca daca noi nu te-om intelege apropos de rutina caracteristica perioadei .... atunci cine?
roxa - cum te mai simti? da un semn sa vedem ca ti-ai revenit.
gata ca sotul nu mai face fata cu amindoi elefantii.
flavia maria spune:
Raluca draga, acuma am citit numa despre stare ta de spirit...ma regasesc in totalitate ..si eu am stari depresive..cand imi vine sa ma urc pe pereti..si eu am momente in care zic..de maine ma duc la servici..ma enerevaza cel mai tare ca munca mea (fizica) nu se vede...si sunt foarte multe persoane care ma "invidiaza" ca stau acasa ..de parca toata ziua as sta cu mana in ... si nu as face nimic...
trebuie sa fug la programul de seara..dar revin dupa...cu detalii
flavia maria spune:
Fetelor m-am gandit sa nu va mai impui capul cu problemele mele...nu vreau sa va indispun... Raluca..te astept pe messenger daca vrei sa vorbim mai multe despre "suferintele" noastre ..poate facem un "grup" de suport..pe bune ca ma regasesc in ceea ce spui tu inclusiv cu suferinta fizica..eu fac niste crize de stomac..de toata frumusetea..hai ca te astept pe messenger poate gasim un leac ...
mai este cineva pe aici???