Prima zi de munca dupa CIC - ce trebuie facut ?

Prima zi de munca dupa CIC - ce trebuie facut ? | Autor: grasuta

Link direct la acest mesaj

In luna Mai trebuie sa incep serviciul. Atunci se termina CIC. Daca stie cineva ce pasi trebuiesc facuti pentru a ma intoarce la servici (in acelasi loc). Ma refer la contractul de munca care pe toata perioada a fost suspendat. Si daca vreau sa aman cu o luna inceperea serviciului, pot sa iau concediu medical? Cum se procedeaza?
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camel1976 spune:

Nu vorbesc din experienta perosnala, ci din ce am vazut ca s-a intimplat cind s-a reintors colega mea din CIC. La noi la serviciu s-au ocupat cei de la resurse umane de tot, dar colega a urmat toti pasii ca la angajarea initiala in firma: adica test psihologic, analize de la medicul de familie, test de protectia muncii..vreo 3-4 zile s-a plimbat cu actele, abia in a doua saptamina a reinceput efectiv serviciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Si pe mine ma intereseaza acelasi subiect!!! Va rugam raspunsuri!!!

Si inca ceva: este adevarat ca dupa CIC nu mai ai dreptul la concediu medical 6 luni de zile?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

si eu de la 1 iulie ar trebui sa ma intorc, insa as vera sa mai stau 2 luni fara plata, oare pot? sa nu mai zic faptul ca vreau sa ma transfer la alta firma.........
voi ce ati facut?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Si eu ma alatur suferintei voastre. Eu trebuie sa ma intorc 1 octombrie si nu vreau ..............Ce fac cu bb!!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La noi la toate spuse de camel1976, s-a mai adaugat si o cerere prin care soliciti sa te intorci si care trebuie aprobata.

Cat despre concediu mediacal, dupa ce se termina CIC nu ai voie timp de 6 luni la concediu medical. Adica tu ti-l poti lua dar nu poate fi platit. Daca mai gasesc va scriu link-ul unde am citit asta.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

deci ne asteapta zile grele. curaj!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Cat despre concediu mediacal, dupa ce se termina CIC nu ai voie timp de 6 luni la concediu medical. Adica tu ti-l poti lua dar nu poate fi platit. Daca mai gasesc va scriu link-ul unde am citit asta.

Ba ai voie sa-ti iei concediu medical platit. Dar daca totusi ai tu un link unde scrie ca nu, da-ni-l si noua sa discutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grasuta spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Intre timp am luat concediu medical pentru luna Mai si Iunie.
Societatea a platit CM dar la salariul pe care l-am avut cand am intrat in CIC 2004.
Sunt si firme care nu platesc CM pentru ca persoana venita din CIC este luata ca nou angajat.(si nu ai drept la concediu 6 luni).
La firma mea nu a fost cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by camel1976

Nu vorbesc din experienta perosnala, ci din ce am vazut ca s-a intimplat cind s-a reintors colega mea din CIC. La noi la serviciu s-au ocupat cei de la resurse umane de tot, dar colega a urmat toti pasii ca la angajarea initiala in firma: adica test psihologic, analize de la medicul de familie, test de protectia muncii..vreo 3-4 zile s-a plimbat cu actele, abia in a doua saptamina a reinceput efectiv serviciul.

Ciudat!!!
Eu cand m-am intors dupa stat cu Matei, la inceputul lui 2004, nu am facut NIMIC.

Cu o luna inainte le facusem o vizita, cand am discutat despre mutarea la alt departament (idea lor), ceea ce s-a si intamplat.

Si in prima zi m-am prezentat in noul birou si atat. Ah, si salariul mi s-a marit automat (cu indexarile care au fost intre timp).

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Rozi

quote:
Originally posted by CristinaT

Ba ai voie sa-ti iei concediu medical platit. Dar daca totusi ai tu un link unde scrie ca nu, da-ni-l si noua sa discutam.

Chiar sunt si eu curioasa cume cu acest concediu medical de dupa CIC.Eu tocmai am aflat ca se poate lua pana implineste copilul 3 ani.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput