Prima zi de munca dupa CIC - ce trebuie facut ?
In luna Mai trebuie sa incep serviciul. Atunci se termina CIC. Daca stie cineva ce pasi trebuiesc facuti pentru a ma intoarce la servici (in acelasi loc). Ma refer la contractul de munca care pe toata perioada a fost suspendat. Si daca vreau sa aman cu o luna inceperea serviciului, pot sa iau concediu medical? Cum se procedeaza?
Va multumesc.
Raspunsuri
camel1976 spune:
Nu vorbesc din experienta perosnala, ci din ce am vazut ca s-a intimplat cind s-a reintors colega mea din CIC. La noi la serviciu s-au ocupat cei de la resurse umane de tot, dar colega a urmat toti pasii ca la angajarea initiala in firma: adica test psihologic, analize de la medicul de familie, test de protectia muncii..vreo 3-4 zile s-a plimbat cu actele, abia in a doua saptamina a reinceput efectiv serviciul.
madutza spune:
Si pe mine ma intereseaza acelasi subiect!!! Va rugam raspunsuri!!!
Si inca ceva: este adevarat ca dupa CIC nu mai ai dreptul la concediu medical 6 luni de zile?
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
Artemis1578 spune:
si eu de la 1 iulie ar trebui sa ma intorc, insa as vera sa mai stau 2 luni fara plata, oare pot? sa nu mai zic faptul ca vreau sa ma transfer la alta firma.........
voi ce ati facut?
Anka si Ubitu
miki_c spune:
Si eu ma alatur suferintei voastre. Eu trebuie sa ma intorc 1 octombrie si nu vreau ..............Ce fac cu bb!!!!?????
CristinaT spune:
La noi la toate spuse de camel1976, s-a mai adaugat si o cerere prin care soliciti sa te intorci si care trebuie aprobata.
Cat despre concediu mediacal, dupa ce se termina CIC nu ai voie timp de 6 luni la concediu medical. Adica tu ti-l poti lua dar nu poate fi platit. Daca mai gasesc va scriu link-ul unde am citit asta.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Rozi spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Cat despre concediu mediacal, dupa ce se termina CIC nu ai voie timp de 6 luni la concediu medical. Adica tu ti-l poti lua dar nu poate fi platit. Daca mai gasesc va scriu link-ul unde am citit asta.
Ba ai voie sa-ti iei concediu medical platit. Dar daca totusi ai tu un link unde scrie ca nu, da-ni-l si noua sa discutam.
grasuta spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Intre timp am luat concediu medical pentru luna Mai si Iunie.
Societatea a platit CM dar la salariul pe care l-am avut cand am intrat in CIC 2004.
Sunt si firme care nu platesc CM pentru ca persoana venita din CIC este luata ca nou angajat.(si nu ai drept la concediu 6 luni).
La firma mea nu a fost cazul.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by camel1976
Nu vorbesc din experienta perosnala, ci din ce am vazut ca s-a intimplat cind s-a reintors colega mea din CIC. La noi la serviciu s-au ocupat cei de la resurse umane de tot, dar colega a urmat toti pasii ca la angajarea initiala in firma: adica test psihologic, analize de la medicul de familie, test de protectia muncii..vreo 3-4 zile s-a plimbat cu actele, abia in a doua saptamina a reinceput efectiv serviciul.
Ciudat!!!
Eu cand m-am intors dupa stat cu Matei, la inceputul lui 2004, nu am facut NIMIC.
Cu o luna inainte le facusem o vizita, cand am discutat despre mutarea la alt departament (idea lor), ceea ce s-a si intamplat.
Si in prima zi m-am prezentat in noul birou si atat. Ah, si salariul mi s-a marit automat (cu indexarile care au fost intre timp).
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roziquote:
Originally posted by CristinaT
Ba ai voie sa-ti iei concediu medical platit. Dar daca totusi ai tu un link unde scrie ca nu, da-ni-l si noua sa discutam.
Chiar sunt si eu curioasa cume cu acest concediu medical de dupa CIC.Eu tocmai am aflat ca se poate lua pana implineste copilul 3 ani.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!