Dieta hipocalorica
Raspunsuri - Pagina 2
alinaxeni spune:
Foarte bun linkul acela.Tocmai faceam niste urzici si am aflat ca au numai 68 calorii.Astia n-au auzit de stevie? Eu am inceput sa mananc numai verzituri si sper sa se vada si la cantar asta.
alina
michelle7 spune:
haideti sa va spun cum am slabit eu 4 kg si nu am facut foamea.
dimineata fructe cu continut mic de zahar - 2 mandarine sau 2 kiwi sau 1/2 pepene galben etc etc etc
dupa vreo 2-3 ore ( stomacul decide
) o bautura facuta in blender 2 kiwi+suc natural de portocale + un bat de telina verde
sau lapte+ banana
sau mar + banana +apa
pranz orice -singura masa normala atat cat sa ma satur ( dupa vreo saptamana o sa fiti suprinse cat de putin mancati la pranz)
dupa pranz la 4 ore ( nu mai repede ) din nou ori fructe , ori o bautura facuta la blender , ori o salata cu dressing de iaurt si lamaie.
in rest apa apa apa apa
se slabeste f. usor si chiar daca fructele par scumpe , daca trageti linie la sfarsit de luna o sa vedeti ca nu dati mai mult pe mancare ca de obicei.
Iubika spune:
Azi dupa o zi de iaurt la munca, pe la 6 seara zic hai sa mananc si eu ceva..... mai mult de o felie de paine graham cu putina branza nu am putut sa "bag" in mine.... Ziua 3 ![]()
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Iubika, seara dupa 18,00 e bine sa nu mananci deloc, doar sa bei apa plata.
You`re killing me!

Stiu stiu.... dar sunt de abia la inceput.... da`mi timp, sper sa pot renunta la obiceiul asta!
E bine totusi ca e mai cald afara si imi permit sa ies la plimbari luuuuuuungi asa cum imi plac mie. N`or face ele minuni, dar macar ies la aer!
PS Astept prima de Pasti sa`mi iau stepper
Iubika spune:
quote:
Imi place dieta asta, pot manca orice, chiar si praji sau cioco.
Daaaaaaaaaaaaaaa?

Vreun rezultat cu Clarinolul???
diadaniela spune:
mai fetele,si mie imi place ce vb voi aici .Iubika ,ma duc sa vad ce-i cu linkul ala.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Imi place dieta asta, pot manca orice, chiar si praji sau cioco.
Daaaaaaaaaaaaaaa?
Vreun rezultat cu Clarinolul???
am mai slabit putin, cam 1 kg saptamana trecuta. Nu stiu daca de la clarinol, miscare sau dieta... oricum duminica am mancat mai mult decat de obicei (cam 1/2 din cat mananca fiica mea
) si m-am simtit cat un balon de maaare, ieeri insa am intrat in ritmul normal. Insa cu grasimea de pe coapse si sold nu stiu ce sa fac... Folosesc ceva crema anticelulitica, dar cred ca are aceeasi efect ca si apa de ploaie...
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002pozici poze noi
Iubika spune:
quote:
Sa-mi spui ce rezultate ai cu stepperul:) De unde il vei cumpara? Cam cat costa?
Deocamdata nici nu m`a interesat la modul serios..... dar tin minte ca am vazut la Metro unul la 900 de mii si unul la 1.200.000. Nu ma intreba firma, ca nu am retinut.
Cand o sa ma vad cu banii in mana o sa ma pun serios pe cautat. Pana atunci.... plimbaaaaari!
Iubika spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
mai fetele,si mie imi place ce vb voi aici .Iubika ,ma duc sa vad ce-i cu linkul ala.
Ce faci, Dana? Ai vazut link`ul? Cum ti se pare?
Iubika spune:
quote:
Originally posted by baicualina
Iubicamersi de raspuns!
am cautat in linkul de mai sus dar nu ma prea pricep....
poate o sa ai tu timp sa ne explici mai multe...ca vad ca sant mai multe doritoare pe-aici...
Alina
mamica de Diana
Alina intre timp te`ai mai lamurit cum sta treaba cu link`ul?