Cat de necesare sunt vitaminele??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

din experienta mea va spun ca vitaminele daca dau pofta de mancare e pt ca starea generala e mai buna si normal ca un om sanatos sa aiba pofta de mancare. dupa vreo 2 saptamani insa scapati de pofta in exces. multivitaminele se iau cu mancare ca cica numai asa se asimileaza.
In legatura cu apa plata fara Na. aici exista apa de izvor cu Na zero ,dar probabil ca este si apa plata cu ceva continut de sodiu.am generalizat asa,fara sa ma gandesc

Apropo de ciocolata - daca e 70% cacao va face bine , cea cu lapte, " doar ingrasa si prosteste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu de 2 luni iau un supliment nutritiv de la Nutrilite care contine 11 vitamine si 8 minerale plus antioxidant, mai exact vitamina C din Acerola tot de la Nutrilite iar ceea ce vreau sa va spun este ca sunt super incantata de ele. Ma simt mult mai bine si se vede si pe mine ca am alta fata, se pare ca vitamine C lucreaza si stimuleaza colagenul iar tenul pare mai tanar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am inceput sa iau de 4 zile vitamine...
PArca nu mai sunt asa obosita, si pofta de mancare nu am mai mult ca de obicei...hihi...
Ciocolata oricum nu reusesc sa o scot din meniu si nici nu vreau...
Doar o viata am, nu???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Luam si eu vitamina C intr-o perioada si aveam o pofta de mincare ceva de speriat asa ca am renuntat la ele. Prefer sa maninc fructe.
Michelle, de ce se zice ca ciocolata cu 70% cacao e mai buna decit cea cu lapte? Nu ingrasa sau are mai putine calorii sau ce?? Eu pe asta n-am inteles-o.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu nu am luat pana acum niciodata, dar de saptamana asta am inceput sa iau multimineralele de la Eurovita, mi le-a adus RoXena din Romania acum cand a venit, si sper sa fie totul ok.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Eu iau zilnic vitamine, cate o pastila de polivitamine. Am inceput sa le iau de cand tin cura de slabire.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Io mananc prostii in general... (ciocolata zilnic...daca asta e vitamina si se pune)

Eu ma intrebam...care este cantitatea de legume, fructe, lapte, carne, salate pe care trebuie sa o consumi zilnic (ca adult) astfel incat organismul sa nu aiba carente?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

5 portii de legume (cat incape intr-un polonic sau o paleta = o portie ) si 5 portii de fructe zilnic (1 fruct = o portie sau daca sunt afine , fragute , etc. cateva bucatele = o portie).Le imparti tu cum vrei , cu putina carne sau peste.
Aici asa recomanda toti doctorii.

David

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu am tinut tot postul si atunci am luat suplimentar de 3 ori pe zi cate o pastila de ulei de catina , una de ulei de salvie si una de coenzima Q10 (le-am cumparat de la Hofigal, deci sunt naturale ).Iar de 2 ori pe an fac o cura de fier de 3 luni , cu 6 luni pauza.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Eu am inceput sa iau vitaminele care sunt prezentate pe acest site:http://www.vitalgreens.com/ Sunt 100% vitamine naturale si nu sintetice ca cele din pastile si va pot spune ca deja ma simt altfel!

Mergi la inceput