Mamici de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
BESTUTZA spune:
Bulinuta,
Unde mergi la inot? Io va citesc cat doarme Dl Viezure!!Tr sa punem si supica la facut!Asta mica vrea neaparat sa il depasesca pe fra-su!Deja ma aplec asa greu si cand tr sa il ridic pe dumnealui,vai de vai...
Babee,
E cea mai buna solutie!In general la nesimtire in prima faza se raspunde cu bun simt! Asta asa e bine pentru constiinta si sufletul tau!IAr pe urma pe sistemul ce primesti aia dai!...
La subiectul biberoane eu am folosit toata gama Avent la Dl Viezure!Sunt excelente!La 6 sapt am inceput sa ii dau completare pt ca tot specia numita mai sus-care nu se anunta pe cale de disparitie- a considerat ca tr sa ma gratuleze cu niste mizerii specifice acefalilor...Eeeeee si atunci era sa pierd laptele!
Am introdus completare seara,completare cu care am ramas pana la 10 luni la intarcare !Si nu a renuntat copilul la san!Ca sa inchid gura acestei specii mi-am luat si pompa!Ca ei in stiinta lor stiau ca nu are copilul mancare, desi il vedeau la luna,iar el lua in greutate!
Tetine super!Nu au trebuit inlocuite!
Deci concluzie!Ori biberoane ori eliminati acefalii care imediat or sa va dea miliarde de idei !![]()
Pupici la bebei
si la burtici!
http://community.webshots.com/user/bestuta
pumpkin spune:
Bulinutza, bine ai sosit in album ! Costume de baie erau pe site-ul bebelusultau, dar cred ca au o singura masura. Iti doresc sanatate. 
Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
map spune:
bulinuta pai am fost la cardiolog si acolo tot cam atata aveam cred si nici ala nu a spus nimic. Adevarul este la mine nu mi-au gasit proteine in urina si cu retentia de apa eu chiar nu am mici o problema. Lunea viitoare am o rogramare la generalist, o pun si pe ea sa-mi mai ia tensiunea si s-o intreb si pe ea ce parere are.
Data trecuta am fost la medic si cu prietena mea care are bebe de 7 luni acum siea avea tot 14. Poate ca dimineata am avut-o asa pentru ca venisem si repede de pe drum, naiba stie. Oricum dupa cate vad la voi osa-mi intind si e mai mult antenele sa vad ce nu-i in regula la mine.
Monica
bulinuta27 spune:
Bestutza inca nu merg la inot...va trebuii sa merg cam peste 2 saptamani si cred ca voi merge la 23 August ca e foarte aprope de mine...daca gasesc costum de baie daca nu....nu am cum sa merg ![]()
bulinuta 22+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
bulinuta27 spune:
pumpkin multumesc mult ca m-ai pus si pe mine in album si multumesc ptr informaria cu costumul de baie sa vedem daca se potriveste
map pai tensiunea nu se ia asa..normal ca daca urci scari, vi de pe drum e un pic mai mare...eu imi iau tensiunea dupa ce stau linistita cel putin un sfert de ora...asta la sfatul cardiologului
ca mi-ar fi frica oricum sa o iau dupa ce am facut efort in conditiile in care eu am pulsul cand satu linistita in jur de 100
....pup fata si sper sa-ti fie bine sa nu ai probleme cu tensiunea
bulinuta 22+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
anasia spune:
bulinuta, ma bucur ca esti cat de cat mai bine, ai grija, trebuie sa fim pe pozitii cel putin pana pe la sfarsitul lui iulie;cand mergi la urmatorul control? la glezne nici nu ma mai uit, oricum nu le vad de burtica;
nicole25 pe set am dat 1.200.000, daca nu ma insel sau 1.000.000, nu mai stiu exact, vroiam doar un bibe, dar m-am incantat singura si am spart buzunarul, oricum sunt scumpicele de oriunde le-ai lua, dar mi s-au parut bune;
anasia 22+ 
bulinuta27 spune:
anasia merg la dr T in saptamana 24 atunci trebuie sa-mi fac programare la cabinet si sa ma duc cu niste anlize in dinti ![]()
Tu cand mai mergi? Poate ne intalnim acolo o data...te pup
bulinuta 22+ 
map spune:
Bubulina eu am stat numai vre-o 7-8 minute si apoi mi-a si luat tensiunea tanti asitenta. La puls te iau
la mine bate 120. Azi era 135 aproape cat a lui bebe
Tensiometru am acasa dar acela arata tensiune de balerina, o porcarie am cumparat si eu. La cabinet au din cel clasic, eu am eceltronic si merge ca naiba, numai pulsul il masiara cum trebuie cred.
Monica
anasia spune:
bulinuta tot in sapt 24 merg pe 17 aprilie la 18.00 mi-am facut deja programarea; dea-bia astept sa te intalnesc;de analize nu mi-a spus, nimic cred ca o sa le fac dupa;pupici
anasia 22+ 
a.cicel spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati. Sotul e suspect de oreion. Eu stiu ca am avut. La fel isi aminteste si mama. Dar sunt tare nedumerita acuma. Un doctor zice ca daca am avut, nu e nici o problema pt bb, altul zice ca, si daca am avut, sa il izolez pe sot. Sa nu stau langa el deloc, chiar sa merg sa dorm in alta parte (la mama care sta aproape de noi). Daca ma puteti ajuta cu un sfat, sau daca mergeti la vreu dr sa il intrebati, va rog frumos de riscuri. Ca sunt speriata rau, dar nii singur nu l-as lasa acasa, ca el nu o sa manance nimic.
21+
POZE