Mamici de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Cristina_Ioana spune:
Babee, be-leaaaa!!! 

O sa il pregatesc pe sotzu'pentru momentul "muls" 

Cred ca o sa fie incantat![]()
Fetelor, bag si io o portie de nanel putintel si revin mai incolo 
Cristina 26+
MissJJ spune:
Eu am vazut ca aici ei zic ca cel mai bun e un termometru digital de la Braun care este tot asa de ureche. Cred ca noi din ala o sa luam. Bine ca ati vb de termometre ca eu uitasem de el.
Luna asta abia astept ca mergem sa luam caruciorul si patutzul.
Si plus de vinerea asta Florin sta acasa o sapt isi ia concediu sa stea cu mine. ![]()
Abia astept ca tare nasol e sa stai acasa si singurica toata ziua si mai ales daca esti si bolnava. ![]()
Dupa ce vine bebe o sa am destula ocupatie, dar pana atunci...
Eu sincer asa de vreo cateva zile am o nerbdare abia astept sa vina bebe sa ne vedem la ochisori sa treaca repede primele 3 luni sa putem merge la inot sa facem diverse lucururi impreuna. 
Si mai ales abia astept primul nostru concediu in trei anul viitor la mare.
![]()
Si cat sta Flo acasa profit de ocazie sa facem si lista pt botez si sa vedem pe cine vrem ca nasi la baby. Ca si asta e o pb, mai ales ca noi nu avem casa noastra si atunci cred ca o sa facem botezul undeva la restaurant. Si aici trebuie sa ma interesez din timp sa nu ma trezesc atunci ca nu avem restaurant sau mai stiu eu ce minunatii. Plus ca trebuie sa ma interesez si la biserica ca eu sunt cam paralela cu obiceiurile si cu biserica.
La nunti am mai fost si in mare stiu ce trebuie dar la botezuri canci si n-am nici cea mai vaga idee. Poate imi ziceti si mie ce si cum se face de botez.
Si plus de prin iunie-iulie tre sa ma orientez sa cautam case ca v-am zis ca vrem sa ne mutam. Off tare mare nebuneala e aici sa gasesti o casa klumea, sa fie si frumoasa si cu gradina sa accepte si copii si animale sa fie si intr-o zona buna adik aproape de metrou si tren...Off multe trebuie luate in calcul. 
Si eu fug un pic la nani ca sunt tare ametita de la febra asta.
------------------------
21+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
anasia spune:
amabella mi-am luat si eu set de biberoane pt 0-3 luni avent de la targ, sunt exact cum a spus cristina ioana, mi s-au parut convenabile;
vad ca v-ati distrat fetelor; am fost si eu s-o vad pe finuta mea care bineinteles ca a crescut si este o alintata, o ieduta cu trei capre, care doarme iepureste si o termina pe maica-sa;
pupici
anasia 22+ 
SimonaU spune:
Ma bag si eu putin la subiectul biberoane, ca mama cu experienta :-). Lasa-ti biberoanele pe mai tarziu daca o fi cazul...Mai bine cumparati altele gen:
tampoane pentru sani,
sutien pt alaptat,
eventual suzeta si port suzeta,
caditza de baie,
carucior,
hainitze,
paturici,
prosopele si altele!
Eu una nu am avut in casa nici biberon si nici sticlutza pana la 6 luni si dupa aceea aveam doar una pentru apa da nici pe aia nu prea am folosit-o. Si desigur nu aveam sterilizator pt aceasta singura sticlutza.
24+ si Rares (07.12.2001)
map spune:
Saru'mana tuturorrrr pentru felicitari!
Cristina_Ioana ii dozat bine de tot
Oricum avea o pozitie de parca ar fi stiut ca urmeaza sa-i observe lumea sexul ![]()
Fetelor eu nu i-am luat nimic lui bebe, deocamdata is preocupata sa-i iau la nepot si baietelului unei prietene
De fapt eu nici nu trebuie sa.i iau bebelui meu prea multe ca de acum o sa-i ia sora-mea cu gramada
si cele doua bunicute. Cu mama am vb deja, acum urmeaza sa le spunem si socrilor diseara si de maine cred ca si soacra mea se apuca de cumparat
Eu biberoane nu iau deocamdata, daca bebele meu va fi ca mine nu va pune biberon pe gura. Aici oricum mai sunt si ceva biberoane no-name a caror calitate poate fi chiar mai buna ca a celor de marca mai ales daca le ei de la Aldi sau Lidl. Nici cele de Penny nu-s de lasat c-s chiar bune. Sunt si mult mai ieftine, asa ca deocamdata urmaresc oferta pe acolo.
Monica
bulinuta27 spune:
Buna ziua la burticute dragute!!!
Fetelor eu revin dupa o lunga opauza de net...nu de servici din pacate
...la noi au avut loc niste modificari de mobila, zugraveala etc la servici cam toata saptamana trecuta motiv pentru care nu am avut acces la calculator si deci la net...pana acum de azi dimineata incerc si am reusit
sa recuperez ce am pierdut aici...am citit tot...pup fetele
Eu nu sunt ff bine dar nici foarte rau...incerc sa rezist cat mai bine..ma incurajez singura...hai ca poti...hai ca nu mai e mult si vine bb
...ma umflu in continuare la fel de rau: maini, picioare fata...ametesc, dureri de spate groaznice..., sambata toata ziua tensiune 13...adica marisoara ![]()
Apropo de spate am fost la spital ca m-a chemat dr T sa ma vada un dr neurolog care s-a cam speriat de halul in care e coloana mea...acum fac un tratamnet ptr 5 zile cu niste pastilute pe urma tre' sa merg urgent la masaj si pe urma obligatoriu inot...acu problema mare de tot: unde gasesc eu costum de gravida obeza? va rog ajutati-ma daca aveti idee...
acum sa o iau pe rand:
anasia, geliza va pup mult fetelor si va multumesc mult de grija pe care mi-o purtati 

...geliza si eu mi-am luat paturica din aia de care zici tu si intr-adevar pretul e fff bun si paturica si jucarioara sunt fff dragute...data viitoare promit sa zic imediat cum gasesc ceva drgaut de cumparat![]()
nicole tot umflata sunt...la mine nu se mai desumfla picioarele de tot...probabil ca dupa nastere o sa le mai vad si eu cum erau...ca ce glezne de gazela aveam...si ce glezne de elefantica am acu 
Stefania felicitari pentru permis...am o intrebare: se poate comanda si din romania de pe situl ala? ca asa dragute sunt lucrurile acolo 
miti
fata...multumesc mult pentru gandurile bune
cintasanatate multa si ai grija de tine pupici multi pentru tine 
mamanati felicitari pentru bebelina
si map felicitari pentru bebelin
pumpkin ti-am trimis un e-mail...nu stiu daca a ajuns...cu 3 poze cu elefantica de mine...pup fata si multumesc frumos
Huacin...sper ca seti bine...da un semn sa stim ca esti bine
Cristina-Ioana termometru se pune in fundulet...mie mi-a spus dr pediatru al finutului meu ca ala e cel mai bun...ca cel care se pune pe frunte nu e exact si cel de ureche la fel...ufff ce chinuilala pe bietii puisori
....apropo de pus sotul la muls
..eu i-am spus de o mult ca il asteapta viata grea ca trebuie sa-mi pregateasca sanii ptr alaptat...intelegi ce vreau sa spun
asa ca l-am trecut la munca asiduuua 

Am intrat in luna a 6 a...URAAAAAAAA
pup fetele
bulinuta 22+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
map spune:
bulinuta
bine ai revenit. O sa iei bataita daca tot nu lasi mai moale cu munca asta.
Tensiunea 13 este mare? Ei si data trecuta si asta am avut tensiunea 140 cu 80 respectuv 140 cu 90. Dr zice ca-i buna atata vreme cat cea mica nu-i foarte crescuta. Chiar ca acum realizez ca poate-i cammare si a mea.
Monica
bulinuta27 spune:
map draguta 14 cu 9 e mare...mie mi-a spus dr ca daca sar rau de 13 sa-l sun si daca este 14 sau peste..Doamne Fereste sa il sun in drum spre spital...dar eu ma si umflu rau si mi-a gasit si proteine in urina...asa ca...dar oricum e mare
nu vreau sa te speriii dar mai bine mai intreaba tu si alt dr.
pup fata
accept bataita ![]()
bulinuta 22+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png