totul s-a prabusit...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

aveti dreptate...insa cred ca e bine sa acord o sansa ...si daca va fi la fel...nu vreau sa fiu umbrela lui...asta e..o vom lua pe alte drumuri:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ah, pt ca tot ti-au fost recomandate niste carti... iti recomand si eu "Femei care iubesc prea mult"; imi scapa de cine e scrisa, am citit-o acum ceva timp, dar o gasesti la orice stand de carti, pe strada (are coperti maronii). Citeste-o cap-coada, fii atenta la exemple si... gandeste-te bine daca merita sa pierzi timpul !
Si vorba craciunitzei: care tot? Sot, copii, casa ? Iubire ?

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Draga mea, sa-ti dea Dumnezeu numai bine!
roaga-te si ai incredere!ai sa vezi cat de repede si cat de bine se vor rezolva toate problemele!nici nu o sa-ti vina sa crezi!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Buna!!! Am citit tot ce s-a scris...daca ai luat hotararea sa va mai acordati o sansa...f bine dar de data asta nu mai accepta chiar tot...doar asa de dragu viitorului pe care el il construieste.
Un viitor se construieste in doi...sa nu uiti.
Bafta si sa ne mai povestesti cum merge.

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

e ok,ne-am vazut..imi sp din min in min ca ma iubeste..insa a aparut o pb..de care nu stiu dc o sa scap..indirect imi cam reproseaza..si nu stiu..nu rezolva nimic..pt ca practic imi aduce aminte mereu de celalalt si strica tot ce se intampla...sa ma astept sa-mi aminteasca mereu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by lyvya

e ok,ne-am vazut..imi sp din min in min ca ma iubeste..insa a aparut o pb..de care nu stiu dc o sa scap..indirect imi cam reproseaza..si nu stiu..nu rezolva nimic..pt ca practic imi aduce aminte mereu de celalalt si strica tot ce se intampla...sa ma astept sa-mi aminteasca mereu?

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...

E normal sa mai deschida subiectul, un timp. Dar e ff important ca tu sa nu il alimentezi, sa nu il intretii, sa incerci in mod subtil si cu tact sa eviti subiectul si chiar sa il ingropi.
Acu' cat de des va mai vedeti? Mai e ff ocupat, sau e mai disponibil? Daca s-a schimbat ceva - cum si din ce motiv?

Mergi la inceput

nu stiu cu vazutul cum o sa fie...pt ca nu au trecut multe zile de cand s-a intamplat tot...e mai dragastots ,mai atent..sp ca nu vrea sa renutne la mine..ca vrea sa ma faca sa-l iubesc mult..sper doar sa nu fie cu mine sa se razbune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
sp ca nu vrea sa renutne la mine..ca vrea sa ma faca sa-l iubesc mult..sper doar sa nu fie cu mine sa se razbune...

Pai, ar fi bine sa iei si varianta asta in calcul "o fac sa moara dupa mine si cand ii e lumea mai draga...". El ar trebui sa te iubeasca mai mult, nu sa te faca pe tine sa-l iubesti...
Ah ! Si sa nu crezi cumva ca va uita de "celalalt" !!!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
sp ca nu vrea sa renutne la mine..ca vrea sa ma faca sa-l iubesc mult..sper doar sa nu fie cu mine sa se razbune...

Pai, ar fi bine sa iei si varianta asta in calcul "o fac sa moara dupa mine si cand ii e lumea mai draga...".
Foto

Trebuie sa ai in vedere doua variante dupa parerea mea:
1. in care si-a dat seama cam ce ar fi pierdut, cum s-a racit relatia voastra, caz in care va fi complet schimbat sau macar va da semne de schimbare in bine;
2. caz in care a fost profund ranit, sentimental sau in orgoliu si incearca sa se razbune, sau poate pur si simplu sa mai ramineti impreuna si macar de dragul orgolilui sau.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput