totul s-a prabusit...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by lyvya

ne-am vazut si pare schimbat...
si sa speram ca si el se va schimba cel putin asa spune

In ce sens e schimbat DEJA?
SI in ce sens SPUNE ca se va schimba?
Pana la urma ce a promis, concret? Sau te-a facut pe tine sa te simti vinovata si raspunzatoare,te-a facut pe tine sa promiti lucruri pt "a-i castiga increderea" si el si-a asumat postura de marininos, "trecand peste orgoliu" si "acceptandu-te"?
Iti doresc tot binele din lume, dar raspunde-ti macar tie insati la aceste intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Ai grija cu barbatii orgoliosi.Sa nu iti iei o mare teapa. Eu am un barbat orgolios acasa care nu ar recunoaste ca am dreptate nici daca pica cerul. Cu asemenea barbati trebuie sa te porti cu manusi. Si ce e cel mai important lucru intr-o relatie e comunicarea. Nu uita asta.
Bafta!

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

se pare ca din cauza ca nu am comunicat..sau nu ..nu am comunicat cum trebuie si s-a ajuns la asta
in ce sens s-a schimbat? pai imi sp chestii pe care nu mi le-a mai spus...imi spune ca si-a dat seama cat ma iubeste si pare cel mai indragostit om de pe planeta..c.a vrea sa incercma si ca isi asculta sentimentele fie ce o fi ...chiar dc ratiunea,orgoliul ii spune altceva...
sp ca se va schimba : ca vom fi impreuna mai mult,ca vom incerca sa facem relatia ce a fost o data..desi va fi mai greu vom incerca...gred ca merita sa incercam desi eu tot groaznic ma simt pt ce am facut....a spus ca vina e impartita ..si a lui pt ca si-a dat seama ca relatia noastra ajunsese la o extrema si ca nu mi-a acordat cata atentie ar fi trebuit dar si vina mea...nu m-a facut sa ma simt prost...insa nu as vrea sa mai vb mult timp despre ce s-a intamplat pt ca doar asa cred k am putea trece peste...mi-a sps ca ar vrea sa-i zilnic cate ceva ce anume m-a deranjat la el ..mi se pare cam absurd i-am zis...totusi sa vedem ce o sa iasa.
Mi-a dat mail celalalt si mi-a zis ca spera sa fiu fericita si ca nu ma mint eu pe mine in decizia pe care am luat-o..sincer celalalt m-a facut sa ma simt mai vinovata..pt ca se pare ca se atasase de mine( ne cunosteam,mai vb pe mess,iesisem in grup de prieteni comuni pana sa ne vdm) si ca ii va fi vreu sa se ataseze de altcineva si vor trebui sa treaca luni...e ciudat...sper sa fi luat decizia buna si sa fie bine ca ne-am acordat o sansa reciproc..eu si prietenul meu... Doamne ajuta sa fie ok!
O sa va mai tin la curent cu ce va mai fi! mii de multumiri..nu stiu dar chiar m-a ajutat acest forum si voi toti desi nu ne cunoastem..dar uneori e nevoie si de o parere obiectiva.P.S o sa tin cont de tot ce mi-ati zis :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lyvya
...
eu ma intreb oare nu i-a trecut cam rpd?

Am citit tot ce ai scris... si parerea mea este k intrebarea aceasta ar trebui sa conteze mai mult decat "spune-mi zilnic ce nu-ti convine". In 20 de minute ce ar putea sa iti convina ?
Si apropos, repet si eu intrebarea de mai devreme: are vreo legatura sarutul ala cu "marimea" de la Femina ?

AMR FIX 2 luni pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Lyvya eu zic ca te pierzi intr-o relatie care scartzaie rau de tot.
Esti tanara, nu te crampona doar pt ca e primul Mai incolo, dupa casatorie, 1-2 copii n-o sa mai ai ce face si, parerea mea, vei regreta, dar va fi tardiv. Acum ai de unde alege. Fa-o!

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

nop.sarurutul nu are nici o legatura cu marimea .:) buna intrebarea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

lyvya, care "totul" s-a prabusit?
Nu aveai nimic cu prietenul tau, nu s-a prabusit nimic, nu te mai invinovati si bucura-te de viata!

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

To prove his love for her,he climbed the highest mountain, swam the deepest ocean and crossed the widest desert; but she left him: he was never home..............................................

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ma bucur ca sa rezolvat si vei vedea pe parcurs daca te multumeste pe deplin aceasta relatie.Dar parerea mea este ca trebuia sa stii pana acum daca te multumeste sau nu.Sper sa iasa bine si te rog nu te mai invinovati pentru acel sarut.E doar un SARUT.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Accepti si parerea unui barbat? Ai auzit de expresia aia...Umbrela pentru vreme rea?.Scuza-ma dar un barbat indragostit nu se multumeste cu atat de putin timp cu persoana iubita.Oricum,bafta!!!

Mergi la inceput