Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118
Raspunsuri - Pagina 7

megbeng spune:
si eu, si eu in parc!!! facem o adunare a endometrioaselor, sa sarbatorim primavara si sa intampinam berzele?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by lachione
Mishulino, data viitoare cand mai mergi in Cismigiu, da si tu de veste inainte, nu dupa.... ca io stau vis-a-vis...la doi pasi si mi-ar fi placut sa ne vedem...
Foarte interesanta informatie!

Cat despre Laura...e mult prea greu de povestit ....si de inteles...Am aflat de la Mamici de martie-aprilie

Ina

Liana30 spune:
Mishuleeee e foarte greu..si eu am aflat din ziua cand ii s'a intamplat nenorocirea...io inca ma rog sa'i dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe...e cumplit..stiu..
"Nimic nu-i imposibil!"

Kariris spune:
normal ca-l iau si pe lachi cu mine! chiar fetelor, sunt atatea terase frumoase in Cismigiu, mai e si restaurantul acela "Monte Carlo" chiar pe lac, ce-ar fi s-o punem si noi de-o intalneala? au inceput sa inmugureasca pomii, forsitzia e deja inflorita, peste vreo cateva zile o sa fie o nebunie..... hai .... nu va tenteaza?

Liana30 spune:
moamaaaaa ce ma oftic ca nu pot si io sa vin..sa fac si io o sperograma macar la unu din ospatari
mey..macar la unu...unu..unu....
"Nimic nu-i imposibil!"

megbeng spune:
liana, ramasesem datoare cu (cel putin) un pentru masinutza ta, intrucat a trecut si 1 aprilie!
bre, da ce vorbareatza m-am facut!! am trecut de 1000 de mesaje!!!! fugutza cu mine la invatzat, ca iar imi fac de cap pe aici in loc sa invat!!! mai, asa o dependenta nu am mai vazut! si de fumat m-am lasat mai usor!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Liana30
moamaaaaa ce ma oftic ca nu pot si io sa vin..sa fac si io o sperograma macar la unu din ospatari
mey..macar la unu...unu..unu....
"Nimic nu-i imposibil!"
Cum nu poti?

Megbeng

Deci asa ramane: daca iesim "la gradina" io si cu Lachi & Lachi suntem pe lista!

Ina

piccaflor spune:
Laura Ioana imi pare nespus de rau pt ingerasul tau...Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste durerea asta
...
Kla ma bucur sa te "vad" iar asa sprintena ...daca mai vb cu Miha pup-o din partea mea...
Madanuta...ce sa fac iubita?...am foarte mult de alergat...o matusa de-a sotului si-a cumparat o casa iar eu i-o amenajez...si cum e imensa,am de alergat nu gluma...in rest sint destul de bine...astept sfirsitul lunii pt a merge la endocrinologie...
Avalon si Melutica tin pumnii sa nu mai fie nevoie sa faceti Hsg-ul dupa Paste...sper ca de Paste sa ne spuneti ca sinteti ...
Liano imi pare rau pt masina ta...
Va pupacesc pe toate fara exceptie

Kariris spune:
Fetelor io propun intalneala vineri, 7 aprilie dupa amiaza, ramane sa stabilim de comun acord ora, in Cismigiu - daca e vreme buna.
Lista:
Mishulina
Lachi&Lachi

megbeng spune:
vineri e perfecT! pot veni si eu!!! uraaaaaa