Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu, si eu in parc!!! facem o adunare a endometrioaselor, sa sarbatorim primavara si sa intampinam berzele?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by lachione

Mishulino, data viitoare cand mai mergi in Cismigiu, da si tu de veste inainte, nu dupa.... ca io stau vis-a-vis...la doi pasi si mi-ar fi placut sa ne vedem...

Foarte interesanta informatie! Ce rau imi pare ca am ratat o intalneala....Ok,data viitoare anunt din vreme si poate ne vedem dar cu Lachi cu tot ca altfel nu ma mai joc!

Cat despre Laura...e mult prea greu de povestit ....si de inteles...Am aflat de la Mamici de martie-aprilie

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mishuleeee e foarte greu..si eu am aflat din ziua cand ii s'a intamplat nenorocirea...io inca ma rog sa'i dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe...e cumplit..stiu..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

normal ca-l iau si pe lachi cu mine! chiar fetelor, sunt atatea terase frumoase in Cismigiu, mai e si restaurantul acela "Monte Carlo" chiar pe lac, ce-ar fi s-o punem si noi de-o intalneala? au inceput sa inmugureasca pomii, forsitzia e deja inflorita, peste vreo cateva zile o sa fie o nebunie..... hai .... nu va tenteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moamaaaaa ce ma oftic ca nu pot si io sa vin..sa fac si io o sperograma macar la unu din ospatari
mey..macar la unu...unu..unu....

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

liana, ramasesem datoare cu (cel putin) un pentru masinutza ta, intrucat a trecut si 1 aprilie!

bre, da ce vorbareatza m-am facut!! am trecut de 1000 de mesaje!!!! fugutza cu mine la invatzat, ca iar imi fac de cap pe aici in loc sa invat!!! mai, asa o dependenta nu am mai vazut! si de fumat m-am lasat mai usor!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Liana30

moamaaaaa ce ma oftic ca nu pot si io sa vin..sa fac si io o sperograma macar la unu din ospatari
mey..macar la unu...unu..unu....
"Nimic nu-i imposibil!"

Cum nu poti? De ce sa nu poti? Hai ca-l tin io ca-s cea mai "fortzoasa" ! Pai nu ziceai ca: "Nimic nu-i imposibil!"?

Megbeng vorbareatza care are de invatat!

Deci asa ramane: daca iesim "la gradina" io si cu Lachi & Lachi suntem pe lista!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Laura Ioana imi pare nespus de rau pt ingerasul tau...Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste durerea asta...
Kla ma bucur sa te "vad" iar asa sprintena ...daca mai vb cu Miha pup-o din partea mea...
Madanuta...ce sa fac iubita?...am foarte mult de alergat...o matusa de-a sotului si-a cumparat o casa iar eu i-o amenajez...si cum e imensa,am de alergat nu gluma...in rest sint destul de bine...astept sfirsitul lunii pt a merge la endocrinologie...
Avalon si Melutica tin pumnii sa nu mai fie nevoie sa faceti Hsg-ul dupa Paste...sper ca de Paste sa ne spuneti ca sinteti ...
Liano imi pare rau pt masina ta...

Va pupacesc pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor io propun intalneala vineri, 7 aprilie dupa amiaza, ramane sa stabilim de comun acord ora, in Cismigiu - daca e vreme buna.
Lista:
Mishulina
Lachi&Lachi

Mergi la inceput

vineri e perfecT! pot veni si eu!!! uraaaaaa

Mergi la inceput