Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118
Raspunsuri - Pagina 6

kla78 spune:
offfffffff imi pare nespus de rau pt ingerashul IOANEI-LAURA...o si sa-i dea d-zeu IOANEI puterea sa treaca peste acest moment dificil..cum e posibil asa ceva in ziua de azi cand medicina e asa avansat...si sub supraveghere medicala...am ramas fara cuvinte...
ALE felicitari pt bb mic din burtik....sa ai o sarcina usoara fara probleme si un bb sanatos si frumos!
AVALON ma bucur iubito ca esti mai bine si cu moralul sus...cred ca te-ai speriat de mine cand am zis ca vin cu
fetelor se apropie luna MAI si se spune ca in aceasta luna femeile raman cel mai mult gravidute....sa fie cu noroc la toate!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Tabitha spune:
Buna dimineata. Sunt aici! In week-end nu mai intru, ca sunt plecata de acasa in general, dar lunea recuperez. Eu continui ceaiurile mele, astept sa vina ziua 1 ca sa fac eco sa vad daca mai e sau nu chistul, iar daca totul e ok sa trec pe stimulare si tincturi. Va pup pe toate. Ieri dimineata sotul meu s-a trezit din cauza faptului ca pusesem ceasul sa sune sa-mi iau TB. S-a enervat rau de tot ca nu a mai putut adormi dupa aia. Dar azi dimineata m-a trezit si mi-a zis sa-mi iau TB. Eu i-am raspuns ca nu o mai iau, ca sa nu-l mai deranjez, dar el a insistat sa continui

kla78 spune:
TABI asa sa faci...sa continui....ascultati sotiorul....iata un de la mine!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

bubuleana spune:
Megy: iti tin pumnii!!!
Avalon, melutzica, kla, cristinna, bubulina, felicia, miro, aliona, pamella, tabi, mcrissa:
bubuleana

Dianadi spune:
Fetelor, dragelor,
cum se face monitorizarea? Daca in z13 aveam un folicul mic(9mm), -eram la un eco si l-am rugat pe dr sa imi spuna-, se poate ca ovulatia sa fi avut loc mai tarziu, poate foliculul a crescut mai tarziu, - temperatura a crescut in z16 (cm25-27). Dupa ovulatie foliculul dispare pur si simplu si dr-ii isi dau seama ca s-a produs ovulatia? Cat de mare ar trebui sa fie foliculul?
Puteti sa imi recomandati un loc unde ma pot duce sa imi fac monitorizare (sa nu fie prea scump)?
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Kariris spune:
Mishulino, data viitoare cand mai mergi in Cismigiu, da si tu de veste inainte, nu dupa.... ca io stau vis-a-vis...la doi pasi si mi-ar fi placut sa ne vedem...
Fetelor am ramas inmarmurita cand am auzit ce-a patit Laura Ioana! Eu nu stiu cum s-a intamplat nu cunosc detalii, dar e de neconceput! Laura, ma rog pentru sufletul fetitei tale!