Mamici de mai-iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina dar ce faci cu atatea paturici ? Nu ai deja 3 ? Tocmai ma intrebam ce e cu tine de nu ai intrat azi deloc.. io 36+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Buna la toate gravidutele! Revin pe forum dupa ce am umblat toata ziua de colo-colo. Mai da harnicute ca niste sunteti...aproape ca nu mai reusesc sa citesc ce scrieti intr-o zi!
Nu stiu cate dintre voi sunt interesate, dar sa va povestesc ce am vazut azi interesant. Am fost la magazinul Chicco de laga Ateneu...sa caut un carut si nu numai. Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca preturile erau considerabil mai mici decat la distribuitori (Metro, Carrefour sau Cora). Chiar se mertita sa faci un efort sa ajungi pana acolo daca ai ochit vreun produs Chicco pt bb. Insa preturile la hainute sunt exorbitante: nici un costumas nu era sub 150 RON; nu mai zic de paturici care erau vreo 200 RON.
Daca va intereseaza cate ceva intrebati-ma!

Pe mine m-ar interesa altceva.....ce firma mi-ati recomanda pt achizitionarea unui carucior??

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ei, poveste lunga cu paturicile....
Am o prietena care va naste o fetitza si cand m-a vazut asa disperata cu paturicile a spus sa-i iau si ei una roz. I-am luat, azi i-am dat-o si.......surpriza-surpriza, i-a placut atat de mult ca vrea si un bej. Cam asta e.
Nu am mai intrat ca am fost suparata pe voi ca de 2 zile nu ati mai aparut pe aici, na......, aiurea, glumeam. Am avut ceva treaba dimineata si de aceea.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Roxana, te-ai uitat si la jucaria aia cantareatza? Cat costa acolo?

Multumesc fetelor pentru safaturile legate de edeme si picioare umflate si obosite. Aseara am primit un super masaj la picioare de la sotul meu. A fost atat de bine ca am adormit in timpul masajului si ma-am mai trezit dupa 11 ore , super odihnita si fara picioare umflate. Inca o data .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

carmina si eu care credeam ca nu te mai saturi de paturici si nu te poti opri din cumparat Miercuri o sa le am si eu, deabia astept! Eu in weekend am fost ocupata cu camera..dar de obicei nu prea e miscare pe aici in weekend!io 36+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Doroti
ildi
Luana
inaioana
Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Acum am vazut si listutza

Ama

Mergi la inceput

amiss cu placere!De vreo 2 zile bebe al meu e un adevarat razboinic..misca toata ziua si da TARE!! In ultimul timp am cam baut cafea si pepsi pentru ca mi-a fost pofta..poate am exagerat si de aia e asa de agitat tot timpul ? io 36+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Ama, felicitari draga mea , devenisi membru de baza si ti s-au ingalbenit si stelutele. BRAVO .

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

M-ati distrat cu discutia despre clante si despre zodii !!!

Ba sa stiti ca se mai pot si programa ! Noi am vrut sa-l/s-o facem de la Taur incolo, dar pana-n Fecioara. Si dupa toate probabilitatile, daca n-o s-o apuce cine stie ce idei, o sa iasa Taur (DPN-ul e intre 12-16 mai, si chiar daca iese mai devreme, ma gandesc eu ca mai devreme de incepututl lui mai tot nu iese, si deci e tot Taur, ca ma-sa ).

Normal ca eu o sa-miapar zodia, mai ales ca barbatu-meu e Berbec si cumnata-meu la fel. Din ce nu-mi place mie la Berbeci - sunt foarte impulsivi, se arunca cu capu'nainte ... spre deosebire de Tauri, care sunt mult mai rationali si gandesc de 3 ori inainte sa faca un pas ... Pana la urma insa, se educa si asptecul asta, barbatu-meu s-a mai dat dupa mine, s-a mai temperat, asa ca nici Berbec nu e chiar rau ... Sanatos sa fie !!!

ama_kaly - sa stii ca si la mine misca bb zdravan de tot, si nu e de la cafea, nici de la pepsi sau cola, ca n-am prea baut ... Cred ca e pur si simplu pt ca e mai maricel, si a-nceput sa nu-i mai ajunga locul !!! Stateam ieri pe fotoliu, in pozitia mea obisnuita, si-mi facea burta patrata !!! Sora-mea saraca se uita fascinata la mine, ca nu mai vazuse asa burta "miscareata" !!!

Problema e ca eu nu prea pot sa dorm ca lumea, imi amortesc miinile in somn, ma trezesc si ma apuc sa dau din miini, ca altfel nu le mai simt ... Si am un bioritm groaznic, desi incerc sa ma culc mai devreme, nu pot adormi neam pana la 2-3 noaptea, in schimb dimineata dorm excelent intre 8 - 12, chiar si mai tarziu ... Nu stiu daca e de la hormoni, sau m-am dereglat eu chiar asa tare ... Sper sa-mi treaca dupa ce iese bb, ca altfel o sa fie tare greu ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput